Juvenil A – Badalona: Un tren que no fa parada (3-0)

Juvenil A – Badalona: Un tren que no fa parada (3-0)

Munir, amb una assistència i un gol, ha estat un dels grans protagonistes de la golejada; Ebwell i Godoy han completat el capítol d’encerts

Una jornada més i cada cop més a prop del títol de Lliga. Aquesta vegada amb una exhibició de Munir, protagonista en els tres gols i autor d’un. Els blaugranes no abaixen el ritme i el Badalona no ha pogut frenar un equip que va llançat a reeditar el títol de la màxima categoria de futbol juvenil.

Efectivitat marca de la casa

Tot i el domini inicial que ha protagonitzat el Badalona, el conjunt de Jordi Vinyals ha tornat a demostrar el perquè de ser líder indiscutible de la categoria. Munir, com a director d’orquestra, ha estat protagonista en les dues dianes dels blaugranes. Un xut llunyà de Munir l’ha caçat Ebwelle, després d’un rebot del porter visitant, per col·locar el primer gol a l’electrònic.

El gol ha servit per relaxar el conjunt barcelonista, que, a poc a poc, ha anat recuperant la seva millor versió de joc. En una gran jugada, Munir, que ha deixat enrere un defensa, ha col·locat una passada a l’interior de l’àrea per a Godoy, que, sol davant Sergi, ha marcat a plaer.

La cirereta del pastís

Munir no n’ha tingut prou amb el recital del primer temps i ha volgut deixar empremta amb una diana. Aquesta vegada Godoy i Munir s’han canviat els papers i, en un contraatac, el primer ha cedit al segon perquè superés el porter visitant amb un xut ben col·locat amb la cama esquerra (3-0, min 51).

La renda favorable ha suposat una dosi de tranquil·litat per al conjunt barcelonista, que, tot i la golejada, ha seguit creant perill a la porteria defensada per Sergi. Aquesta vegada, però, el porter i la seva defensa han sabut frenar l’escomesa blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut