Juvenil A – AC Milan: Empat i classificació (1-1)

Els homes de Jordi Vinyals es classifiquen per als vuitens de final de la UEFA Youth League gràcies a un gol de Godswill Els blaugranes són líders del seu grup, amb deu punts, i tenen dues jornades per certificar la primera posició

A diferència dels sis gols realitzats a Milà (2-6), aquest dimarts els homes de Jordi Vinyals només han pogut superar la porteria del Milan en una ocasió. El gol de Godswill ha certificat l’empat contra els italians i també ha garantit la presència del FC Barcelona als vuitens de final de la UEFA Youth League.

La victòria de l’Ajax al Celtic de Glasgow ha permès que el cop de cap del capità del Barça hagi donat la classificació als de Jordi Vinyals. El Barça, sense homes com Adama i Sanabria, ha dominat tot el partit davant els homes de Filippo Inzaghi i, amb el punt sumat, ja en suma deu i segueix com a líder del Grup H.

Domini blaugrana

Ha estat tot just la quarta jornada de la fase de grups, però en joc ja hi ha hagut la classificació matemàtica per als vuitens de final de la UEFA Youth League. Els de Jordi Vinyals han estat conscients d’això i han saltat a la gespa del Miniestadi amb ganes de tenir el control de la pilota. I així ha estat. El Juvenil A ha tingut la possessió durant tota la primera part, fet que ha provocat que el Milan endarrerís les seves línies.

Una acció per la banda dreta entra Godswill i Maxi Rolón ha acabat amb un xut del nigerià, que el porter Andrenacci ha aturat sense problemes. Munir també ha intentat inaugurar el marcador amb un tret de falta que s’ha escapat per dalt. El públic present aquest dimarts al Miniestadi ha aplaudit aquestes accions blaugrana en el primer quart d’hora de partit, però la primera diana ha arribat a la porteria d’Ondoa.

Gran gol de Cristante

Al minut 17, i en una de les primeres jugades de perill del conjunt italià, el migcampista Cristante ha recollit una assistència de Vido per engaltar un potent i llunyà xut. La pilota ha entrat per l’escaire dret d’Ondoa, que no ha pogut fer res per evitar que el conjunt de Filippo Inzaghi es posés per davant en el marcador.

Amb el gol en contra, els de Jordi Vinyals no han perdut el nord. Han continuat amb el domini de la pilota i el Milan ha ajuntat encara més les línies defensives. El Barça ha intentat posar, sense èxit, l’empat abans del descans amb xuts llunyans d’Enguene i Huertas.

Godswill empata

Un xut de Huertas als deu minuts de la represa, aturat per Andrenacci amb els peus, ha deixat clar que la dinàmica del partit seria la mateixa que a la primera part. Un Barça dominador i un Milan endarrerit. El gol, però, s’ha resistit.

A poc a poc, els barcelonistes s’han anat acostant a la porteria dels italians i, ja superat el minut 70, Tarín i Enguene han intentat posar l’empat al marcador. Aquest ha arribat, però, gràcies a un potent cop de cap del capità Godswill, que ha sorprès Andrenacci per sota. Quedaven onze minuts per acabar el partit i, amb l’empat a un, cap dels dos equips ha forçat més del compte. No hi ha hagut temps per ocasions clares de gol i el Juvenil A ha marxat de la gespa del Miniestadi amb la classificació a la butxaca.