fcb.portal.reset.password
Vinyals, en un partit al Mini

Vinyals, en un partit al Mini / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

El Juvenil A va tornar a demostrar la seva qualitat als quarts de final de la UEFA Youth League contra l’Arsenal (4-2). Després d’un intens i complicat partit, els de Jordi Vinyals s’han guanyat el merescut premi d’accedir a les semifinals de la competició, on els espera un Schalke que ha deixat fora tot un gran com el Chelsea (1-3). El partit es disputarà l'11 d’abril a Nyon, seu de la fase final de la competició.

Partit d’alternatives

Jordi Vinyals va admetre que al principi l’Arsenal va ser qui va portar la iniciativa: “A la primera part no hem estat fins, estàvem dubtosos”. “No hem tingut la pilota, no l’hem sabut jugar. Tot això ha propiciat que ells poguessin fer el gol”, va afegir.

Tot i això, el preparador blaugrana creu que després part del joc va millorar: “Crec que a la segona part ho hem corregit movent la pilota, sabent-nos situar al camp i buscant les bandes”. “Hem tingut les ganes de tenir-la i hem jugat com sabem; crec que hem estat superiors”, va sentenciar.

Malgrat les constants alternatives, Vinyals va manifestar: “L’espectacle ha estat molt bo”. Així, considera que el resultat final va ser “bastant just”.

I ara, el Schalke

El rival de les semifinals, el Schalke 04, ha accedit a aquesta ronda derrotant el Chelsea a domicili (1-3). Vinyals respecta totalment els alemanys: “Segur que serà un gran equip. El Chelsea semblava un equip molt potent, però això és aquesta competició; tots tenen molt nivell i has d’estar a un nivell molt alt si vols passar”.

Pel que fa a una possible final amb el Reial Madrid, semifinalista que s’enfrontarà amb el Benfica, Vinyals ha volgut anar pas a pas: “De moment hem de passar les semifinals, i després ja veurem. Hem de gaudir d’aquest partit i pensar ja en el Mallorca”. En cas de classificació per a la final, es disputaria el 14 d’abril també a Nyon.

Tornar a dalt