Jàbac i Terrassa – Juvenil A: Un punt a l’últim sospir (1-1)

Un gol de Munir als últims instants ha servit per empatar un matx que se’ls havia posat costa amunt a causa del gol local al primer temps Tot i l’empat, el Juvenil A manté el liderat en solitari amb 54 punts, 12 més que el segon classificat

Un punt que s’ha fet curt per l’exigència i el sacrifici mostrats al segon temps. El conjunt de Jordi Vinyals ha acabat empatant un partit que no se’ls ha plantejat fàcil. Els locals s’han avançat al primer temps i, tot i la insistència, el premi de la igualada no ha arribat fins als últims cinc minuts. Munir ha estat l’autor del gol de l’empat. Tot i el repartiment de punts, els blaugranes mantenen el liderat en solitari.

Poca fortuna

Camp petit i bon treball de l’equip rival. Aquests han estat els ingredients que han condicionat els primers compassos del matx. Els blaugranes, que han intentat obrir-se camí sent fidels al seu estil de joc, s’han estavellat contra el bon plantejament defensiu dels locals.

Poques ocasions en el primer temps, una per a cada equip, i el Jàbac i Terrassa ha sabut aprofitar la seva. En un servei de banda la pilota ha viatjat fins al segon pal i Cesc, a plaer, l’ha clavat al fons de la xarxa (1-0, min 14).

La millor versió

A la represa tot ha tornat a començar. Els blaugranes han aprofitat que el rival ha ajuntat les línies per dominar totalment el control de l’esfèric. El conjunt de Jordi Vinyals ha enviat la pilota al travesser en la primera ocasió del segon període.

El líder, més segur, més confiat i amb una marxa més, no ha trobat el premi fins als últims cinc minuts. En una centrada de Godswill, Munir ha connectat amb el seu cap una trajectòria imparable per al porter local. La diana ha suposat l’empat definitiu.