Girona FC - Juvenil A: Maneta de líder (0-5)

Els blaugranes no han tingut pietat del seu rival i segueixen dominant la Lliga amb 11 punts d’avantatge respecte de l’Espanyol, el segon classificat Maxi Rolón, autor de tres gols, i Munir, que n’ha fet dos, han estat els golejadors del partit

Espectacular golejada del Juvenil A contra un dels rivals de la zona baixa de la classificació. Després de mitja hora sense gols, Maxi Rolón ha fet el primer abans d’arribar al descans. A l’inici de la represa Munir ha fet el segon, i ja als últims vint minuts de partit dos gols més de Rolón i un altre de Munir han arrodonit la golejada. Tres punts més que permeten als blaugranes seguir líders amb autoritat, amb 11 punts d’avantatge respecte de l’Espanyol.

Maxi Rolón obre la llauna

El Juvenil A del Barça s’ha mostrat molt superior al Girona des del primer moment. En un partit marcat per la pluja, els blaugranes han dominat la possessió i de mica en mica han anat acorralant el rival a la seva pròpia àrea.

A la mitja hora de joc, Maxi Rolón ha aconseguit batre Jairo, el porter gironí, i inaugurar el marcador. Amb el marcador a favor, el Juvenil A blaugrana s’ha mostrat més còmode i ha deixat entreveure una segona meitat amb més gols.

Pluja de gols

La segona meitat ha estat més entretinguda que la primera. Quan només s’havien jugat cinc minuts, Munir ha aprofitat una errada del porter del Girona per fer el segon gol. Amb la tranquil·litat que els tres punts no s’escaparien, el Juvenil s’ha bolcat a l’atac i Maxi Rolón ha fet el 0-3 al minut 72.

Els últims 20 minuts han estat d’absolut domini blaugrana. El Girona s’ha vist desbordat i primer Munir i després un altre cop Maxi Rolón han tancat la golejada. Tres punts més que serveixen a l’equip de Jordi Vinyals per mantenir els 11 punts d’avantatge respecte de l’Espanyol, el segon classificat.