El Juvenil A s’enfrontarà aquest dimarts al Celtic

El Juvenil A s’enfrontarà aquest dimarts al Celtic

Els blaugranes han viatjat aquest dilluns cap a Glasgow per enfrontar-se al Celtic a la segona jornada de la UEFA Youth League Els de Vinyals són líders del grup H després de la victòria en el primer partit davant l’Ajax al Mini (4-1)

El Juvenil A jugarà davant el Celtic de Glasgow aquest dimarts a Cappielow Park (15 hores, Barça TV i fcbarcelona.cat), a la segona jornada de la UEFA Youth League. Els blaugranes buscaran seguir liderant el grup H després de la victòria davant l’Ajax al Mini (4-1) a la primera jornada.

“Tenim bones sensacions i gent molt competitiva. Aquest partit ens permetrà saber en quin nivell estem”, va explicar Jordi Vinyals a la prèvia d’aquest partit.

A Glasgow amb 18 futbolistes

Jordi Vinyals ha convocat 18 jugadors per a aquest partit en què l’equip ha viatjat amb l’expedició del primer equip cap a Glasgow. La llista és la següent: Ondoa, José Aurelio Suárez, Ekpolo, Tarín, Palencia, Quintillà, Riera, Moha, Enguene, Huertas, Kaptoum, Ortega, Ros, Adama, Ebwelle, Munir, Rolón i Sanabria.

Els blaugranes faran l’últim entrenament aquest dilluns a la tarda a l’escenari del partit, Cappielow Park, per perfilar els últims detalls abans de la gran cita escocesa.

El Celtic, equip físic

El Juvenil A haurà d’estar molt alerta i concentrat per superar un rival que a casa es fa fort i té un gran nivell físic. “El Celtic és un equip molt físic i també tècnic. Juguen amb un 4-4-2 buscant la pilota a l’espai i les segones jugades”, segons l’entrenador blaugrana.

El conjunt escocès va perdre el primer partit de la competició davant l’AC Milan (3-1) i buscarà davant el Barça els primers punts.

El Juvenil es veurà per Barça TV i fcbarcelona.cat

Barça TV i fcbarcelona.cat (a través de ‘streaming’) oferiran aquest partit aquest dimarts a partir de les 15 hores (hora catalana). Els mitjans propis confirmen així la seva aposta per aquesta competició i el futbol formatiu blaugrana després de també retransmetre en directe el primer partit d’aquesta competició al Mini davant l’Ajax i també oferir molts dels partits que l’equip de Vinyals disputa a la Ciutat Esportiva en la competició de Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut