El Juvenil A es veurà les cares amb el Reial Madrid a la Copa de Campions

El Juvenil A es veurà les cares amb el Reial Madrid a la Copa de Campions

El conjunt de Jordi Vinyals s’enfrontarà al Danok Bat Club basc als vuitens de final de la Copa del Rei juvenil El Clàssic juvenil es jugarà el dilluns 5 de maig a les 12.45 hores a Vera, Almeria, als quarts de final de la Copa de Campions juvenil

Aquest dimecres al matí han tingut lloc els sortejos de la Copa de Campions i la Copa del Rei juvenils. El Juvenil A de Jordi Vinyals ha quedat emparellat amb el Reial Madrid als quarts de final de la Copa de Campions i amb el conjunt basc Danok Bat Club als vuitens de final de la Copa del Rei.

Copa de Campions a Vera (Almeria)

Al voltant de les 12 hores s’han conegut els emparellaments dels quarts de final de la Copa de Campions juvenil. El Barça i el Reial Madrid s’enfrontaran el dilluns 5 de maig a les 12.45 hores a l’estadi Las Viñas de Vera, a Almeria. Serà el primer enfrontament entre aquests dos conjunts aquesta temporada després que els blancs fossin eliminats pel Benfica a les semifinals de la UEFA Youth League i que els portuguesos perdessin la final davant dels blaugranes (3-0). En cas de victòria dels nois de Jordi Vinyals, les semifinals de la Copa de Campions es jugarien el dimecres 7 de maig a les 17 hores contra el guanyador de l’emparellament entre el Racing Club i el València. La temporada passada els nois de Jordi Vinyals van quedar eliminats als quarts de final davant del Las Palmas (2-0) en una Copa de Campions celebrada a les instal·lacions d’A Madroa de Vigo.

La resta d’emparellaments són: Racing Club-València / Màlaga-Sevilla / Las Palmas-Reial Societat.

El basc Danok Bat, rival a la Copa del Rei

Aquest dimecres al matí també s’han sortejat els emparellaments dels vuitens de final de la Copa del Rei juvenil, en format d’eliminatòria d’anada i tornada. El rival dels blaugranes serà el Danok Bat, un conjunt basc que ha quedat en tercera posició del grup 2 de la Divisió d’Honor juvenil. El campió del grup és la Reial Societat, amb 70 punts, i el subcampió és l’Osca, amb els mateixos punts que el rival del Barça, 65. L’equip basc ha deixat fora de la Copa del Rei juvenil l’Athletic Club, el botxí dels nois de Jordi Vinyals en aquesta competició la temporada passada en perdre (5-0) a Lezama, i tot i guanyar (3-2) al Mini van quedar eliminats.

La resta d’emparellaments són: At. Madrid-Tenerife / Las Palmas-Reial Madrid / Màlaga-Getafe / Llevant-Sevilla / Espanyol-València / Racing Club-Osca / Celta de Vigo-Reial Societat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut