Definit el calendari de la UEFA Youth League

Definit el calendari de la UEFA Youth League

El debut dels blaugranes serà al Miniestadi davant de l’Ajax el dimarts 17 de setembre a les 20 hores El Juvenil A blaugrana jugarà com a local tots els partits d’aquesta competició al Miniestadi i l’entrada serà gratuïta

Ja està definit el calendari de la UEFA Youth League, que aquest any celebrarà la seva primera edició, en què participaran els equips juvenils dels clubs que competeixen a la Lliga de Campions. Després que es confirmessin els mateixos rivals que van tocar al primer equip en el sorteig de la fase de grups del 29 d’agost, s’han confirmat els dies i els escenaris dels partits.

Els nois de Jordi Vinyals jugaran tots els seus partits com a locals al Miniestadi amb entrada gratuïta per a tothom el dia abans del partit del primer equip. Es tracta d’una bona oportunitat per apropar-se al Mini a veure els nous talents sorgits del planter blaugrana i seguir la primera edició d’aquesta UEFA Youth League.

Estrena al Mini

El Juvenil A debutarà el dimarts 17 de setembre a les 20 hores davant de l’Ajax d’Amsterdam al Miniestadi. Aquest partit serà un dia abans del debut del primer equip blaugrana a la Champions League 2013/14 al Camp Nou, també davant de l’Ajax de Frank de Boer. No serà el primer cop que el Juvenil A blaugrana s’enfronti als ‘orange’, ja que fa dues temporades ja van jugar contra els holandesos a la NextGen Series, però amb un trist desenllaç per als blaugranes, ja que van caure eliminats. Finalment, aquell Ajax va esdevenir campió de la competició.

Glasgow, primer desplaçament

La segona jornada de la UEFA Youth League enfrontarà el Celtic amb els nois de Vinyals el dimarts 1 d’octubre a les 15 hores al Cappielow Park, a Greenock, que té una capacitat per a 11.000 espectadors. Curiosament, el Juvenil A blaugrana també es va enfrontar amb els escocesos a la NextGen Series fa dues temporades, aquell cop al Celtic Park. El primer equip jugarà el mateix dia a les 20.45 hores.

Milan-Barça per tancar la primera volta

Per acabar la primera volta de la fase de grups, els blaugranes visitaran l’Ernesto Breda de Milà per enfrontar-se a l’AC Milan, el dimarts 22 d’octubre a les 15 hores, mentre que el primer equip jugarà el mateix dia a San Siro a les 20.45 hores. Dues setmanes després, el dimarts 5 de novembre, seran els italians els que visitaran el Miniestadi en horari encara per definir, un dia abans del gran duel entre els primers equips al Camp Nou.

Ajax i Celtic, últims rivals

L’últim partit a domicili de la primera fase serà davant l’Ajax (19 hores) a les instal·lacions del De Toekomst, amb capacitat per a 5.000 espectadors, on juguen tots els equips juvenils de l’Ajax i on s’entrena regularment el primer equip holandès. Serà un dia després que l’equip de Gerardo Martino jugui el seu partit a l’Amsterdam Arena, molt a prop del De Toekomst.

Finalment, el darrer partit de la fase de grups serà al Miniestadi, en horari encara per confirmar, el dimarts 10 de desembre, un dia abans del duel entre els primers equips, davant del Celtic de Glasgow.

[[BOTOVERMELL::El calendari del Juvenil A++::http://www.fcbarcelona.cat/futbol/juvenil-a/calendari::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut