Damm CF – Juvenil A: Pas de gegant a la Lliga (0-4)

Damm CF – Juvenil A: Pas de gegant a la Lliga (0-4)

El conjunt de Jordi Vinyals ha sumat els tres punts en un dels camps més complicats de la categoria i se situa nou punts per sobre del segon classificat

Pas de gegant en una trajectòria ascendent que frega l’excel·lència. El Juvenil A de Jordi Vinyals ha superat la Damm a domicili en una exhibició de futbol en la setmana que va tancar la lligueta de grups de la UEFA Youth League com a primer classificat. Enguene, Palencia, Maxi i Munir han estat els golejadors.

Tot encarrilat al primer temps

Domini de principi a final. Els blaugranes han imposat el seu joc i ja al començament han encetat el marcador amb un gol d’Enguene que arribava abans dels 10 minuts. Els locals ho han intentat però l’esquema defensiu dels barcelonistes ha demostrat la solvència necessària per no sucumbir davant les escomeses locals.

Abans d’acabar el primer temps, Palencia ha ampliat l’avantatge amb un gol psicològic que ha estat més que definitiu.

La dotzena de la temporada

A la represa, el mateix guió. Maxi ha eixamplat el marcador amb la tercera diana de la tarda, i Munir, a les acaballes, ha tancat el capítol de golejadors.

Amb aquesta victòria el Barça se situa més líder amb un total de 12 victòries de les 15 possibles i amb nou punts d’avantatge davant el segon classificat, el Badalona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut