CF Badalona - Juvenil A: Victòria de prestigi i més líders (0-2)

El davanter blaugrana Munir Haddadi ha estat l’autor dels dos gols, un al minut 6 i l’altre al minut 19 Amb aquesta victòria, l’equip de Jordi Vinyals s’assegura el liderat de la Divisió d’Honor i es converteix en l’únic equip que no coneix la derrota

Cop de puny sobre la taula del Juvenil A a Badalona. L’equip de Jordi Vinyals ha aconseguit arrencar una gran victòria del Camp del Centenari contra un equip que havia guanyat tots els partits que havia jugat. L’equip blaugrana ha dominat el partit de cap a peus, i els gols matiners de Munir Haddadi han marcat la diferència al marcador.

Vint minuts decisius

El Juvenil A ha començat el partit amb la idea de tenir la possessió i buscar l’àrea del Badalona a través del domini de la pilota. Amb la primera ocasió dels blaugranes ha arribat el primer gol, al minut 5, amb una jugada de qualitat de Munir a l’àrea petita que ha acabat amb un xut imparable que ha acabat al fons de la xarxa sense que el porter del Badalona pogués fer-hi res. El conjunt blaugrana ha seguit dominant la possessió i buscant la porteria badalonina, i només 14 minuts més tard, després d’una ocasió del Badalona, un altre cop Munir ha fet el segon gol amb un xut llunyà de fora de l’àrea. Amb el 0-2 al marcador el Juvenil A ha seguit controlant el partit, i fins i tot hauria pogut marcar el tercer gol amb una rematada que Draman ha tret sota pals.

Control del partit després del descans

A la segona meitat el partit ha seguit la mateixa tònica que la primera. Els blaugranes han dominat la possessió de la pilota, mentre que els badalonins es defensaven i intentaven atacar amb ràpids contraatacs. Primer Godswill i després Maxi han tingut les dues ocasions més clares per part del Barça a la segona part, però primer un defensa, i després els punys de Sergi Aguilar, han evitat que Juvenil marqués el tercer gol.

Lideratge a la Lliga

La victòria de l’equip blaugrana ha servit per reafirmar l’equip de Jordi Vinyals al capdavant de la Lliga, en detriment del seu rival, el Badalona. Després de set jornades, els blaugranes sumen 19 punts, gràcies a les sis victòries aconseguides i només un empat, mentre que l’equip arlequinat es queda en segona posició, amb un partit menys, però ja sense la possibilitat de superar el conjunt blaugrana, ja que es queda amb cinc victòries, una derrota i 15 punts.