Wolfsburg – Juvenil A: Fiabilitat blaugrana (0-5)

El Juvenil A blaugrana s’ha desfet del Wolfsburg amb una exhibició ofensiva que ha acabat amb una maneta de gols de Calvet, Quesada, Ebwelle, Joel i Herrera

El Juvenil A blaugrana s’ha dut un triomf convincent del camp del Wolfsburg –sota l’atenta mirada de més d’11.000 espectadors- en la tercera jornada de la fase de grups de la NextGen Series. Calvet, Quesada, Ebwelle, Joel i Herrera, golejadors del matx, han segellat la victòria que permet a l’equip de Jordi Vinyals enfilar-se fins als set punts, suficients per encapçalar el grup A, també integrat pel Tottenham i l’Anderlecht.

Ocasions per a tothom

La primera meitat ha estat d’allò més distreta per a l’espectador, que ha pogut gaudir d’ocasions a totes dues àrees. La primera de totes ha acabat amb el gol de Calvet, que ha definit amb un ajustat xut al pal llarg des de dins l’àrea per fer el 0-1. La resposta alemanya ha vingut un minut després, amb un cacau llunyà d’Arnold que ha refusat Ondoa. Els porters han estat els grans protagonistes d’uns primers 45 minuts en què el resultat hauria pogut ser, tranquil·lament, un 1-2 o un 2-3. Samper, Babunski i Calvet, els millors dels de Vinyals.

Exhibició ofensiva

La segona meitat ha començat amb una jugada individual antològica de Sandro, que ha fregat el segon amb un eslàlom iniciat al migcamp i finalment ben refusat per Klaus. Pitjor sort ha tingut el porter uns minuts més tard, en una rematada mossegada de Nando Quesada des del punt de penal que ha acabat en gol.

Amb el 0-2, el domini blaugrana ha crescut i Ebwelle i Sandro han gaudit de clares oportunitats per certificar el triomf. Finalment, a deu minuts per al final, Ebwelle ha fet el 0-3 després d’aprofitar un refús defectuós del porter Klaus.

Gairebé en el temps afegit, Joel i Herrera s’han apuntat a la festa amb dues dianes increïbles. El 0-4 ha nascut amb un xut des de la frontal i l’últim, amb una canonada des de més de 30 metres que ha sorprès el porter.