fcb.portal.reset.password

Jordi Vinyals / FOTO: ARXIU FCB

El Juvenil A jugarà el partit inaugural de la XIX Copa de Campions que es disputarà a Vigo des d’aquest dilluns i fins al dissabte 11 de maig. Aquesta competició la disputen els vuit millors equips de l’estat de la categoria.

El conjunt de Jordi Vinyals s’enfrontarà a la UD Las Palmas (10.30 hores) amb l’objectiu de passar a les semifinals que es disputaran dijous davant el guanyador del partit entre l’Athletic Club i el Sevilla (13 hores).

“Afrontem la competició amb moltes ganes. Aquest campionat és un premi a la gran Lliga que hem fet i el volem gaudir. Hem treballat molt concentrats aquesta setmana per competir aquest torneig”, va declarar Jordi Vinyals.

El Las Palmas, rival amb experiència

La UD Las Palmas és un equip de molt talent que posarà les coses molt difícils a l’equip de Vinyals. “El Las Palmas és un equip tècnicament molt bo, fort i ràpid. Tenen bandes molt perilloses i un davanter que remata molt bé de cap. A més, tenen molta experiència perquè tenen jugadors que ja van jugar l’any passat aquesta competició”, va explicar l’entrenador blaugrana.

“La Copa de Campions és difícil de guanyar, ja que hi participen els millors equips de l’Estat, no et pots equivocar perquè no hi ha marge d’error. Hem d’anar amb la màxima intensitat i competitivitat i encertar de cara a gol”, va afegir Vinyals.

Vint convocats

El Juvenil A viatja a Vigo aquest diumenge amb els 20 jugadors disponibles, amb les úniques excepcions de Sandro per lesió i Onana per temes burocràtics. Vinyals haurà de descartar dos jugadors d’aquesta llista abans de l’inici del torneig, ja que l’organització n’accepta 18 com a màxim.

L’amfitrió davant el Madrid

A l’altra part del quadre es troben quatre potents rivals. El Celta i el Madrid s’enfrontaran a les 18.30 hores, mentre que l’Atlètic de Madrid i el Vila-real ho faran a les 16 hores d’aquest dilluns. Els partits d’aquesta primera fase es disputaran a les instal·lacions del Celta, A Madroa, de gespa artificial, mentre que les semifinals i la final tindran lloc a l’estadi de Balaídos.

Tornar a dalt