Victòria del Juvenil A a Cornellà (1-2)

L’equip blaugrana s’imposa gràcies als gols de Cristian Herrera i Ebwelle en el primer temps i assoleix una nova victòria a la Divisió d’Honor

El Juvenil A blaugrana ha superat el Cornellà per 1-2 en el partit corresponent a la novena jornada de Lliga. L’equip dirigit per Jordi Vinyals s’ha imposat gràcies als gols de Cristian Herrera i Ebwelle, tots dos en la primera part, i encadena la segona victòria consecutiva, després de l’assolida contra l’Espanyol el dijous passat (1-0).

Punt i final a la ratxa defensiva

El partit ha començat molt de cara per als blaugrana, que en el minut 15 han pogut celebrar el gol de Cristian Herrera. Una acció desafortunada un minut després, però, ha suposat la diana de l’empat local. Enguene, amb un autogol, ha estat el protagonista de la jugada. S’acabava, d’aquesta manera, una ratxa de quatre partits consecutius sense encaixar cap gol.

El Juvenil A blaugrana, però, ha sabut reaccionar abans de la mitja part i una diana d’Ebwelle ha acabat amb l’1-2, que finalment ha estat el resultat definitiu.