Victòria contundent del Juvenil A (4-0)

Els de Jordi Vinyals han estat molt superiors al Girona i han guanyat amb gols de Sandro, que n’ha fet dos, Pol Calvet i Brian Olivan

Victòria clara i contundent del Juvenil A del FC Barcelona per 4 a 0 davant el Girona en el partit de la 15a jornada de la Divisió d’Honor jugat aquest migdia a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. L’equip de Jordi Vinyals ha refermat encara més el seu liderat davant un rival, a priori, complicat, ja que el Girona arribava al partit en la quarta posició.

Sandro obre la llauna

Ben aviat, el Barça ha marcat el primer gol de la jornada. En el minut quatre, un penal comès per Bigas a Adama l’ha transformat Sandro i ha fet pujar l’1 a 0. El domini i el millor joc blaugrana no ha tingut més premi fins al segon temps. Ha estat en el minut 53 quan, de nou, Sandro ha marcat el 2 a 0 amb un xut des de fora de l’àrea. Minuts abans Pol Calvet ha enviat una pilota al pal.

El 3 a 0 ha estat obra de Pol Calvet, també amb un xut molt col·locat des de fora de l’àrea. El gol del Girona hauria pogut arribar en el minut 38 de la segona part, però el xut de Bigues ha tocat al pal. El definitiu 4 a 0 ha arribat en el temps afegit amb una rematada amb l’esquerra de Brian Olivan.

Després d’aquesta victòria, el Juvenil A blaugrana es manté líder en solitari amb 41 punts. El pròxim diumenge rebrà el Mallorca, partit que emetrà en directe Barça TV a partir de les 12 hores.