fcb.portal.reset.password

Jordi Vinyals, tècnic del Juvenil A. FOTO: Àlex Caparrós / FCB

Jordi Vinyals, el nou entrenador del Juvenil A del FC Barcelona, ha fet un repàs de l’actualitat del seu equip per a Barça TV i fcbarcelona.cat. Procedent de l’Hospitalet, on ha estat entrenant aquesta temporada passada, afronta amb molta il·lusió aquesta nova etapa a Can Barça.

Retorn a casa

Jordi Vinyals torna a la que va ser casa seva i on va arribar a disputar fins a 14 partits amb el primer equip. És per això que té moltes ganes: “Vinc amb molta il·lusió. La veritat és que tornar a casa sempre fa molta il·lusió. Ara de moment haig de posar-me una mica al dia de tot. Això ha canviat moltíssim per a bé, des que jo vaig estar, i entre conèixer gent nova, jugadors nous i conèixer una mica més totes aquestes instal·lacions doncs mica en mica ens estem posant al dia”, assegura l’entrenador del Juvenil A.

Vinyals ha lloat també la nova Masia, una de les més modernes del món i on la gran majoria dels nens volen venir, sobretot destacant els canvis des de l’època en què ell va ser un dels integrants de la vella Masia: “Tot ha canviat encara que tot és el mateix. Tot ha millorat, millors camps, millors serveis per a tothom, tot està molt més adequat. La Masia és més nova i jo en canvi vaig inaugurar la vella. Vaig estar fa poc a la nova i tot està com ha d'estar per aquesta època, actualitzat i com es mereix un club com el FC Barcelona”.

Formar als jugadors, el seu principal objectiu

Com en totes les categories del club, els valors i l’esforç són dues de les coses que Jordi Vinyals també vol ensenyar als seus jugadors. Ell mateix reconeix que el fet de pertànyer a la Masia durant tants anys li va ajudar a créixer com a futbolista però sobretot com a persona i, és per això, que ell vol retornar al Club tot el que el Club, assegura Vinyals, li va donar a ell.

Tot i això, no amaga que l’altre objectiu és sortir a guanyar perquè un club com el Barça sempre ho ha de fer: “Crec que tots el que volem és que creixin molt a nivell personal i a nivell col·lectiu. Que sigui el FC Barcelona que tots volem. Que aquesta formació abans de donar el pas a nivell professional sigui el màxim completa possible. Sempre amb l'objectiu de què hem de sortir a guanyar i hem d’intentar portar el domini del joc en tot moment”.

El fet d’estar a la Masia, però, és un punt a favor per a l’entrenador del Juvenil A, ja que moltes situacions que es puguin viure amb els jugadors tant a nivell anímic com futbolístic ja les va viure ell amb altres companys.

Al servei del Barça B

Jordi Vinyals també ha fet un repàs a les incorporacions de l’equip procedents d’altres equips o del Juvenil B i el Cadet. A més, compta amb alguns jugadors que la temporada passada no van poder jugar per problemes de papers i ara s’estan agilitzant els tràmits. Respecte a la participació d’alguns dels seus jugadors al filial blaugrana, Vinyals assegura que “estem a disposició del B i quan ells necessitin jugadors, doncs encantats de la vida que pugin i que puguin competir i ja estiguin més a prop del nivell professional, encara que aquí ja ho estaran bastant. Però com més a prop estiguin del B, més a prop estaran del primer equip, i això és el que tots volem”.

Per últim, Vinyals ha assegurat que espera un any molt bo tant de treball com d’ensenyament, on puguin ensenyar als jugadors i “no molestar-los en la seva progressió”. L’entrenador s’ha marcat com a objectiu que alguns dels seus jugadors arribin al primer equip, això sí, ben preparats.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();