FC Barcelona - Wolfsburg: Endavant a la NextGen Series (3-1)

El Juvenil A blaugrana ha superat per 3-1 el Wolsburg al Miniestadi i ha accedit a la següent ronda de la competició europea

El Juvenil A serà als vuitens de la NextGen Series. Necessitava, com a mínim, un empat davant d’un Wolfsburg que havia guanyat per 0-5 a la primera volta. Ho ha aconseguit amb escreix, sobretot gràcies a la millor efectivitat que el rival en els 45 primers minuts.

Ser primer o segon de grup i el rival a les eliminatòries dependrà del resultat del Tottenham-Anderlecht, pendent per a mitjans de desembre.

Els blaugrana colpegen primer

Un avís matiner de Sandro amb un xut creuat ha precedit el primer gol del Barça, obra d’Adama Traoré des del segon pal. L’1-0 ha aportat confiança al Juvenil A, que duia la iniciativa sota la batuta de Samper. Tot i això, el Wolsfburg no es descomponia ni dubtava a intentar trets llunyans que s’escapaven per centímetres. El que més el feia patir era Adama, una bala per la dreta.

Gol psicològic

A mesura que passaven els minuts, els visitants guanyaven profunditat. La seva millor oportunitat de la primera part ha estat una tisora de Park a la sortida d’un córner (min 32). També ha sembrat el pànic al Mini un avançament de Brandt culminat amb un xut desviat. El partit s’havia desgovernat. El Barça, però, ha posat ordre recobrant la pilota, tot i que li faltava encert en la presa de decisió de la passada final. De totes maneres, els de Vinyals s’han mostrat molt efectius i abans del descans han marcat el 2-0 per mitjà de Sandro.

Bona lectura

El marcador regnant ha generat calma en els locals i pressa en els visitants a la represa. Uns buscaven sentenciar i els altres escurçar distàncies. Ho feien amb cap, però quedava un món per davant. La intensitat era menor i el Juvenil A gestionava bé el seu avantatge, tot i que perdia en verticalitat al mateix temps que sumava més sobrietat. Totes les esperances alemanyes semblaven esvair-se amb l’expulsió del seu capità, Strompen, al minut 73.

De totes maneres, el Wolfsburg ha pogut revifar-se en una acció aïllada i d’estratègia quan faltaven quatre minuts per al final. El 2-1 ha afegit emoció durant uns instants, fins que Ebwelle ha dictat sentència.