fcb.portal.reset.password

Jordi Vinyals al programa ADN de Barça TV aquest dimarts / FOTO: FCB-ÀLEX CAPARRÓS

Jordi Vinyals iniciava una nova etapa amb el Juvenil A el passat mes de juliol i després de nou mesos ha aconseguit proclamar-se campió de lliga. Va ser el passat diumenge, després de vèncer al Cornellà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i a cinc jornades del final de la competició. Però el més important per a l’extècnic de l’Hospitalet és que ha aconseguit fer un bon grup que ha lluitat dia rere dia per millorar.

Jordi Vinyals analitzava aquest dimarts aquests primers mesos al capdavant de l’equip al programa ADN de Barça TV. “En aquests moments estem gaudint tots del resultat d’un treball col·lectiu, això és el més important. A més, estic molt content perquè treballem com a equip, gaudim com a equip i patim com a equip”.

“Tenim un grup de jugadors que estan treballant d’una forma increïble, tenim un grup tècnic que s’ha desviscut, han treballat dur, hem aconseguit fer un bon grup i a més, hem d’agrair les facilitats que ens ha donat el Club a tots els nivells”, va confessar el tècnic blaugrana.

Objectiu: millorar dia a dia

Tot i l’alegria per aquesta brillant victòria a la lliga on només han cedit tres empats i una derrota l’objectiu de l’equip és que els jugadors segueixin creixent tant a nivell col·lectiu com individual.

“L’objectiu no és guanyar de qualsevol manera si no que els joves jugadors competeixin, es trobin problemes i els intentin superar, tot això és el que els forma. En aquesta categoria s’aprenen moltes coses que són importants pel seu futur professional”, va explicar Vinyals.

I va afegir que “tots els jugadors estan intentant millorar i tots són conscients que han de fer moltes coses per intentar ser millors cada dia i d’aquesta actitud és del que em sento més orgullós. A més, tinc la sort de tenir un cos tècnic increïble que m’ho ha posat tot molt fàcil”

Futur garantit

Jordi Vinyals va mostrar-se molt optimista per les fornades de futurs jugadors blaugranes. “El títol de l’altre dia és també la culminació de la feina de molta gent que durant molts anys han anat seleccionant jugadors i els van formant perquè arribin al més alt possible”

I va concloure afirmant que “el Club té una cadena de successió important. El treball que s’està fent des de la base és magnífic i la prova és el número de joves jugadors que estan sortint”

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();