fcb.portal.reset.password

El Juvenil A disputarà la Uefa Youth League la propera temporada / FOTO: ARXIU-FC BARCELONA

UEFA YOUTH LEAGUE

La temporada vinent no només s’enfrontaran els primers equips més potents d’Europa, sinó que també ho faran els seus equips juvenils. El Juvenil A del FC Barcelona participarà en una nova competició organitzada per la UEFA, anomenada UEFA Youth League i formada pels 32 equips juvenils dels clubs classificats a la Lliga de Campions.

L’equip juvenil compartirà el mateix grup que hagi resultat del sorteig del primer equip. El Miniestadi serà l’escenari dels partits disputats a Barcelona que es programaran durant la mateixa setmana que disputi el primer equip el seu partit de Lliga de Campions. Per tant, l’aficionat blaugrana podrà gaudir de dos partits de primer nivell, l’un al Camp Nou i l’altre al Mini, de categoria juvenil.

Eliminatòries a partit únic

La competició serà idèntica en format a la UEFA Champions League en la fase de grups i variarà a partir dels vuitens de final. De cada grup de quatre equips es classificaran els primers i segons per a la segona fase. A partir d’aquí s’enfrontaran a partit únic fins a arribar a la final. Els penals decidiran quin equip passa a la ronda següent en cas d’empat després dels 90 minuts.

Els guanyadors de cada grup tindran l’oportunitat de jugar el partit de vuitens de final al seu estadi. Està previst que tant les semifinals com la final es juguin en camp neutral.

Experiència internacional

L’objectiu d’aquesta nova competició és dotar els joves jugadors (menors de 19 anys) d’experiència internacional i que puguin seguir la seva evolució com a futbolistes en partits de màxim nivell en la seva categoria.

Tornar a dalt