CF Badalona – Juvenil A: Victòria amb solvència (0-2)

Els gols de Tonny Sanabria i Cristian Herrera donen el triomf als homes de Jordi Vinyals Tot i haver-se proclamat campió de Lliga, el juvenil no afluixa i segueix sumant victòries

El Juvenil A ha superat aquest dissabte el Badalona per 0-2. Cristian Herrera al minut 23 i Tonny Sanabria al minut 62 han donat els tres punts al conjunt que dirigeix Jordi Vinyals i que la setmana passada ja es va proclamar campió de la Divisió d’Honor juvenil. Tot i el títol aconseguit els blaugrana no han abaixat els braços i han aconseguit una nova victòria per intentar tancar amb els millors números, una temporada per emmarcar.

Herrera obre la llauna

El domini blaugrana ha estat present en el terreny de joc des del primer minut del duel. El setge ofensiu s’ha centrat en la porteria de Vergara que ha vist com l’atac blaugrana arribava amb facilitat. Cristian Herrera ha obert el marcador després d’una gran jugada personal. L’extrem barcelonista ha anat deixant enrere els defensors locals i ha batut, en u contra u, la sortida del porter local.

Sanabria sentència

La represa ha servit perquè el Badalona recuperés el rumb i avancés les línies per pressionar la sortida de pilota dels barcelonistes. La tàctica dels de Badalona ha durat tant sols un quart. Sanabria, rematant de volea una centrada des de l’extrem, ha aconseguit superar Vergara i aconseguir el 0-2 definitiu.

Tot i ser campions de Lliga, l’actual líder ha sumat un nou triomf i va camí d’aconseguir firmar uns números de somni amb 21 victòries, tres empats i tant sols una derrota.