Bona prova de cara a la Copa de Campions (3-0)

Babunski i Samper han marcat de penal a la primera part i Nando ha fet el tercer a boca de gol a la segona Adama ha portat de bòlit la defensa del combinat de la Nike Academy durant la primera part

El Juvenil A blaugrana continua la seva preparació de cara a la Copa de Campions guanyant per (3-0) la Nike Academy, un combinat de jugadors residents a l’acadèmia de Nike a Anglaterra. Alguns d’aquests jugadors provenen d’escoles d’equips anglesos com el West Bromwich Albion, el Southampton o el Leeds United. A més, hi ha tres jugadors guanyadors del Nike The Chance. El conjunt de Jordi Vinyals ha portat la batuta durant tot el partit i ha estat ràpid en la recuperació i pacient a l’hora de crear ocasions. L’equip ha tingut en Adama el seu jugador més destacat i ha estat molt incisiu per la banda dreta, però sempre molt ben acompanyat pels seus companys entrant des de segona línia.

El partit ha començat amb l’equip blaugrana amb ganes i al minut 3 Cristian es plantava sol davant del porter visitant, però la seva rematada marxava desviada. Ebwelle, que ha completat els 90 minuts, també ha portat perill durant tot el matx, que ha tingut un ritme de més a menys intensitat. Després d’un parell de córners en què l’equip de Jordi Vinyals ha provat alguna jugada d’estratègia, ha arribat una rematada de Babunski que ha marxat fora amb el porter ja abatut. Però el juvenil blaugrana ha seguit assetjant la porteria rival fins que al minut 30 un jugador de la Nike Academy ha desviat la pilota amb la mà dintre de l’àrea i ha impedit que entrés a la porteria. El penal l’ha transformat Babunski en l’1 a 0. Dos minuts més tard, Conor O’Sullivan ha comès penal sobre Adama, que s’internava per la banda dreta de l’àrea. En aquest cas ha estat Samper l’encarregat de transformar la pena màxima i posar el 2 a 0 en el marcador, resultat amb què s’ha arribat al descans.

Canvis a la segona part

A la segona part, Vinyals ha fet entrar alguns jugadors de refresc i al minut 51, després d’una jugada per banda esquerra d’Ebwelle, Nando feia el 3 a 0 tirant-se dintre de l’àrea petita per enviar l’esfèrica al fons de la xarxa. A partir de llavors el partit ha anat perdent intensitat i la Nike Academy ha gaudit d’algunes oportunitats per poder fer el gol de l’honor, però l’encert d’Onana, que havia entrat a la segona part, i el bon moment de forma dels defenses blaugrana han deixat a zero la porteria del Juvenil A. Al final, victòria per 3 a 0 per als nois de Vinyals, que encaren la Copa de Campions en un bon estat de forma i bons resultats.