Barça-Las Palmas, enfrontament a la Copa de Campions

Barça-Las Palmas, enfrontament a la Copa de Campions

El Juvenil A jugarà davant la UD Las Palmas als quarts de final de la Copa de Campions que es disputarà a Vigo entre el 6 i l’11 de maig L’equip de Vinyals tindrà el repte de guanyar una competició on hi participen els vuit millors equips d’Espanya

La UD Las Palmas serà el primer escull del Juvenil A a la Copa de Campions que es disputarà a les instal·lacions del Celta de Vigo del 6 a l’11 de maig. Els vuit equips en millor forma d’Espanya s’enfronten en eliminatòries directes per lluitar per un títol que distingeix com a millor equip de l’Estat. El més important, però, és que el nivell competitiu d’aquests equips fa créixer encara més aquests joves jugadors en la seva formació.

Així doncs, el Barça de Vinyals s’enfrontarà a la UD Las Palmas el proper 6 de maig a les 10.30 hores. La resta d’eliminatòries sortejades aquest dimarts al Museu del Celta de Vigo són: Celta-Madrid (19.30 hores), Athletic Club-Sevilla (13 hores) i Atlètic de Madrid-Vila-real (17 hores). En el cas d’accedir a les semifinals, el Barça s’enfrontarà al guanyador del partit entre l’Atlètic de Madrid i el Vila-real.

Aquesta competició està composta pels campions dels set grups que formen la Divisió d’Honor Juvenil i el millor segon d’aquesta temporada ha estat l’Atlètic de Madrid.

L’últim títol, base del filial

El Juvenil A d’Òscar Garcia va aconseguir l’últim títol de Copa de Campions fa dues temporades guanyant a la final el Reial Madrid (3-1). Aquell gran equip que va guanyar el triplet amb títol de Lliga i Copa del Rei inclosos comptava a la seva plantilla amb sis jugadors que juguen actualment al Barça B a la Segona Divisió.

Jugadors com Rafinha, Deulofeu, Balliu, Gus Ledes, Sergi Gómez i Espinosa lideraven un equip guanyador i ara treballen dia a dia per aconseguir els seus objectius al Barça B d’Eusebio Sacristán.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut