fcb.portal.reset.password

Òscar Garcia. FOTO: ARXIU FCB.

El FC Barcelona comunica que ha arribat a un acord amb Òscar García, entrenador del Juvenil A, per tal d’extingir de mutu acord el contracte que uneix ambdues parts. D’aquesta manera, el Club atén la petició d’Òscar García, que havia sol·licitat aquesta extinció per tal de concretar la seva imminent incorporació a un nou projecte professional.

A continuació adjuntem íntegra la carta de comiat d'Òscar García:

"Després de 2 anys al capdavant del Juvenil A, i després d’haver-ho pensat molt durant molt temps, he cregut convenient donar un pas endavant en la meva carrera esportiva i deixar el futbol formatiu per passar al professional. La velocitat dels esdeveniments han provocat que la decisió s’hagi hagut d’accelerar.

Prendre aquesta decisió no ha estat fàcil. Ha estat una etapa molt important de la meva vida, en la que m’he sentit absolutament realitzat tant a nivell professional com personal, una etapa que m’ha ensenyat que estava en el camí correcte professionalment parlant i això no hagués estat possible sense el recolzament de tots els que d’alguna manera o altra heu estat involucrats en aquest projecte.

Aquests dos anys que hem compartit plegats són prou temps per haver-me fet sentir plenament satisfet i realitzat amb la tasca encomanada.

Vull agrair a tota la gent del Club que ho ha fet possible i que ha confiat en mi per aquest projecte i per tot el suport i les facilitats que m’han donat al llarg d’aquests 2 anys.

Vull agrair sense dubte a tot el meu staff tant de l'any passat com d'aquest, la professionalitat, la feina feta i sobretot la seva lleialtat.

Però sobretot vull expressar el meu més sincer agraïment als jugadors que han passat per les meves mans dels que he après moltíssim al llarg d’aquests dos anys. Totes les mostres de suport i d'agraïment que m'han demostrat en aquests dos dies em reafirmen que ha valgut la pena tot l'esforç que hi ha hagut darrera d'aquestes dues magnífiques temporades.

M’han demostrat que malgrat la joventut, es pot tenir maduresa, que malgrat no tenir experiència, es pot ser professional, i que donen el màxim en cada moment perquè tenen els factors que mai s’han de perdre: l’entusiasme i la passió.

I com els he dit avui, els animo a que segueixin per aquest camí que és el que els durà a ser uns grans professionals del futbol estiguin a on estiguin.

M’he sentit un privilegiat d’haver compartit aquesta etapa amb tots els que formen part d'aquest club, de tots els que l'estimem, m’emporto el millor de cadascun i estic convençut que ben aviat ens retrobarem.

Fins sempre,

OSCAR GARCIA JUNYENT"

Pep Muñoz, el relleu

Pep Muñoz, fins ara segon entrenador del Juvenil A, assumirà la tasca de primer entrenador fins a final de temporada.

Muñoz s’estrenarà a la Copa del Rei. El sorteig que s’ha celebrat aquest dimarts ha aparellat el Juvenil A amb la Reial Societat en els quarts de final. El conjunt blaugrana, que es va desfer de l’Athletic Club als vuitens, disputarà l’anada a San Sebastià el diumenge 27 de maig (12 h) i la tornada a Barcelona, el diumenge 3 de juny (horaris per confirmar).

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();