fcb.portal.reset.password

El Benjamí A, que està disputant la Íscar Cup, ha guardat un minut de silenci en memòria de Johan Cruyff / FCB

El Benjamí D guarda un minut de silenci al torneig Desafio Cup. / FCB

L'Aleví A guarda un minut de silenci al Torneig MIC / FCB

Minut de silenci del Cadet A abans de començar el seu partit al Torneig MIC

L'Infantil A ha homenatjat a Johan Cruyff en el Torneig MIC / FCB

Emotiu homenatge a Johan Cruyff. Els equips del futbol formatiu amateur del FC Barcelona han fet el seu particular recordatori en memòria de la llegenda blaugrana. Tots els equips que han competit aquest dijous a la tarda han guardat un respectuós minut de silenci i han portat un braçal negre en senyal de dol. Els equips, a més, han col·locat davant d’ells, mentre feien el minut de silenci, la samarreta del Barça amb el número 14, en reconeixement a la trajectòria del jugador que va iniciar un canvi de dinàmica molt positiu i que va fer el Barça campió de la Lliga 1973-74. Com a entrenador, va ser el pare del Dream Team que va guanyar quatre lligues i la primera Copa d’Europa del Club l’any 1992.

El Cadet A, l’Infantil A i l’Aleví A han homenatjat Johan Cruyff en el Torneig MIC, en els partits que han jugat a Vidreres, Platja d’Aro i Begur, respectivament. El Benjamí A ha guardat un minut de silenci en els dos partits de la Íscar Cup LaLiga Promises que ha disputat a les localitats de Pedrajas de San Esteban i Íscar, mentre que el Cadet B i l’Aleví D han fet el mateix en els seus respectius partits a la Menorca CUP 2016 a Bintaufa i Es Castell.

Els més petits també s’han sumat a l’homenatge al mite holandès: el Benjamí B i el Benjamí D han lluït braçals negres i han guardat un minut de silenci en els seus partits a la Desafio Cup que es juga a Guijuelo (Salamanca). Fora de l’estat espanyol, l’Aleví B ha homenatjat Cruyff en el partit de vuitens de final contra la Juventus en el Mundialito de Portugal, que es disputa a la localitat de Vila Real de Santo Antonio.

Aquest divendres arribarà el torn de l’Infantil B, a Dublín; l’Aleví C, al Torneig Vila de Peralada; del Benjamí C, a la Yellow Cup, i del Prebenjamí al Torneig Primer Toque de Castelló. Tot el futbol formatiu amateur blaugrana rendeix així un sentit i sincer homenatge a Johan Cruyff.

‘Trofeu Johan Cruyff’ a la Íscar Cup

En el partit entre el Benjamí A del Barça i del Màlaga, de la Íscar Cup, es podrà veure la frase “Gracias Johan, todos aprendimos contigo” a les tanques publicitàries. A més, el trofeu com a millor jugador del torneig rebrà el nom de ‘Trofeu Johan Cruyff’.

Tornar a dalt