Primer ple de victòries de la temporada!

Primer ple de victòries de la temporada!

Balanç molt positiu per als equips del planter blaugrana aquest cap de setmana: 13 triomfs en 13 partits

CADET A – CORNELLÀ

Líder amb un ple victòries! (3-0)

El Cadet A va jugar un molt bon partit contra el Cornellà per aconseguir la seva tercera victòria de la temporada a la Divisió d’Honor. Mitjançant els gols d’Arnau Sola (m. 40), Juan David Fuentes (m. 52) i Leo Dos Reis (m. 68), els nois de Carles Martínez van guanyar un partit important davant un bon rival que no li havia posat les coses fàcils a la primera part.

Amb aquest ple de victòries, el Barça es líder de la Divisió d’Honor Cadet, amb 12 gols a favor i només un en contra. La propera jornada tindrà una autèntica prova de foc al camp de l’Espanyol, vuitè classificat a cinc punts dels blaugranes.

E.F. SAN PEDRO SAN PABLO – CADET B

Triomf amb remuntada inclosa (1-3)

L’Escola San Pedro San Pablo no li va posar les coses gaire fàcil al Cadet B de Sergi Milà. I és que a la primera meitat el conjunt tarragoní guanyava al descans 1-0, amb un gol de Savaro. A la segona part, els blaugrana van reaccionar i van aconseguir a base de consistència i treball remuntar el partit, 1-3. Els golejadors culers van ser Toni Caravaca, en dues oportunitats als minuts 55 i 68 i Xavi Planas al minut 75.  

Amb aquesta victòria, els joves del Cadet B han aconseguit la primera victòria de la temporada després de l’empat a un contra el Cornellà B en la primera jornada de lliga. El Cadet B, cinquè classificat, rebrà la propera jornada la visita del Castelldefels, onzè classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

INFANTIL A - ESC. F. MATARÓ

El gol d’Amadou sentencia el partit (1-0)

L’Infantil A d’Álex Urrestarazu va aconseguir una valuosa victòria davant l’Escola Mataró. El partit va estar força igualat, però els blaugranes, que van disposar de nombroses oportunitats de gol a la primera part, es van imposar amb un gol d’Amadou Balde al minut 17.

El matx va deixar bones sensacions i una gran feina tant en defensa com en atac, i permet seguir amb la ratxa d’imbatibilitat a la competició, amb un empat i dues victòries, que situen a l’equip, de moment, a la quarta posició. La propera jornada visitaran el difícil camp del Girona, cinquè classificat.

NÀSTIC B - INFANTIL B

Primers tres punts de la temporada (1-3)

L’Infantil B de David Sánchez va guanyar un partit que en un principi semblava complicat. El Nàstic B es va avançar al minut 11, amb un gol de Castell, posant el duel a favor de l’equip tarragoní. L’infantil B no va trigar en respondre i als set minuts, Arnau Pradas va empatar (m. 18), i al minut 22 el mateix protagonista va avançar els blaugrana al marcador. Finalment Marc Guiu va sentenciar al minut 28 de la primera part per aconseguir aquests valuosos tres punts. L’Infantil B és ara, de moment, sisè classificat i la proera jornada rebrà la visita de l’Amposta, tretzè classificat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

SANT CUGAT ESPORT – ALEVÍ A

Un altre triomf contundent (1-9)

L’Aleví A de Marc Serra va seguir amb la seva ratxa golejadora a la segona jornada de la lliga preferent. Després de l’amplia victòria davant de l’Europa, li va fer 9 gols a domicili al Sant Cugat Esport. Els blaugranes van dominar el partit de principi a fi amb els gols de Lamine Yamal, Pau Cubarsi, Xavi Castellanos, David Sáez, Nouhoun Sylla, i en dues ocasions Marc Bernal i Daniel Àvila. Per al Sant Cugat Esport, David Clapé va fer el gol de l’honor. L’Aleví A, líder, rep la visita de l’Hospitalet, catorzè classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

ALEVÍ B – SANT CUGAT ESPORT B

Bon partit dels blaugranes (5-0)

L’Aleví B no va deixar escapar els tres punts de la Ciutat Esportiva. El partit contra el Sant Cugat Esport B va començar igualat, però conforme passaven els minuts el Barça es va anar fent amb el control de la pilota i el gol va acabar arribant. Al minut 30, Jofre Torrents va obrir el marcador i Jan Martínez, Genís Torrelles i Joel Escaler, en dues ocasions, van completar  la golejada.

Els nois de Jordi Pérez va fer un gran partit per aconseguir una nova victòria i acumular la totalitat dels punts disputats. L’Aleví B, tercer classificat, visita el camp de l’Aqua Hotel, sisè classificat.

CASTELLDEFELS – ALEVÍ C

Tres punts més a domicili (1-8)

L’Aleví C de Dani Horcas va aconseguir una gran victòria a casa del Castelldefels després d’un inici de partit embogidor, al minut 5 ja anaven 1-1. Un minut després el Barça es va avançar mitjançant un gol d’Arnau Mares i després ja no vindria cap gol més en contra. Guillermo Fernandez, Arnau Mares (2), Nil Teixidor (2), Albert Vicens (2), i Raul Chirveches van ser els anotadors culers.

ALEVÍ D – CAN RULL

Partit complert (16–1)

L’Aleví D de Pau Moral va guanyar de forma contundent al Can Rull, en un partit on els culers van fer molt bon joc. Els blaugranes es van imposar clarament als rivals des del principi, al primer quart d’hora el partit ja anava 5-0, i el gol de l’honor va arribar quan el Barça ja li havia fet 13 dianes. David Juan (3), Samir Viveros, Pol López (4), Adam Argemí, Broulaye (3), Aymar Llanas (4) van ser els golejadors del partit.

BENJAMÍ A - JÀBAC I TERRASSA B

Còmoda victòria a casa (6-0)

El Benjamí A va guanyar amb solvència al Jàbac i Terrassa per 6 gols a 0. Els nois d’´`Oscar Jorquera van dominar el partit i van estar creant atacs perillosos contínuament. El rival va aguantar les escomeses inicials però el primer gol va obrir la veda. L’autor va ser David Obinna que gracies al seu gran control de la pilota i a la seva definició va poder fer dues dianes. La golejada la van completar Michal Zuk, Jordi Pesquer (2) i Ïu Martínez. El Benjamí A, a més, va guanyar dissabte el Torneig de Juneda a la final disputada davant de l’Espanyol (3-0). Els petis blaugranes, jugaran la propera jornada al camp de l’Hospitalet.

AQUA HOTEL - BENJAMÍ B

Dues jornades, dos victòries (0-6)

El Benjamí B de Juanan Gil es va imposar amb bon joc i gols a l’Aqua Hotel. Els blaugranes van ser superiors i van dominar el partit de principi a fi per aconseguir el lideratge a la competició. Eloi Gómez, Morifing Kone, Mazón, Mayans (2) i Genis Clua van ser  els golejadors. El Benjamí B, líder del Grup 2 de Preferent, rep la propera jornada la visita del Jàbac i Terrassa, setè classificat.

BENJAMÍ C - ESCOLA F. GAVÀ

Plàcida victòria en el debut  (7-1)

El Benjamí C d’Albert Puig es va endur el duel contra l’Escola Gavà donant una classe magistral de bon joc. Els blaugrana van portar la iniciativa durant tot el partit i això es va traduir en una amplia victòria. Ebrima Tunkara va ser el gran protagonista amb un hat-trick, i Ruslan Mba, Roc Martínez, Daniel Gallego i Sergi Font van completar la feina coral.  Javier Alejandro va fer el gol de l’honor per a l’equip rival.

VILADECANS - BENJAMÍ D

Immillorable inici de lliga (0-10)

El Benjamí D va guanyar de forma contundent al Viladecans en el seu primer partit de Lliga. Els jugadors de David Sánchez no es van intimidar per jugar a domicili i van ser efectius des del primer minut sense donar oportunitats al rival. Moaad Raihani (2), Luca Pérez, Jaime Arenas (2), Marc Alpha (2), Iñaki Piña, Unai Jimenez, Radion Kalashnykov van ser els golejadors.

VINYETS MOLÍ-VELL – PREBENJAMÍ

Gran victòria a domicili (1-8)

El Prebenjamí del Barça, que dirigeix Dani Segovia, es va endur la victòria a casa del Vinyets Molí Vell. Els culers més petits aprenen ràpidament l’idioma Barça i van disputar un gran partit per aconseguir els tres punts de manera contundent. Amb vuit dianes a domicili, el Prebenjamí comença la lliga amb bon peu. Joan Segura, Darwin Zamora, en quatre ocasions, Quim Càrcel (2) i Unax Hernández van marcar els gols blaugranes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut