L’Infantil B es classifica per als quarts de final de la World Challenge Cup

L’Infantil B es classifica per als quarts de final de la World Challenge Cup

L’equip de David Sánchez empata amb el World Challenge Select (1-1) en el darrer partit de la primera fase i demà jugarà la primera eliminatòria directa contra el FC Persimmon

A l’Infantil B li està costant molt aclimatar-se a la forta calor i l’elevada humitat que es viu aquests dies al Japó. L’equip de David Sánchez ha empatat avui, en un fluix partit, contra el World Challenge Select (1-1) en el darrer matx de la fase de grups. El gol ha estat obra de Bryan a la segona part que ha servit per avançar, momentàniament, als blaugranes. El Barça s’ha classificat, amb aquest empat, com a primer de grup i demà disputarà els quarts de final contra l’equip japonès de l’FC Persimmon. Les altres tres eliminatòries de quarts de final són: Tijuana-Nagoya, Arsenal-Vissel Kobe i Chinese Football-JFA Osaka.

L’Infantil B ha disputat per la tarda un partit d’exhibició contra el segon equip del World Challenge Select, que ha guanyat per 3-0, amb gols de Pol Montesinos, Tomás Marqués i Bryan. L’equip jugarà demà a les 10.05 hora japonesa (03.05 de la matinada hora catalana) i s’espera que la calor sigui de 32 graus amb un 68% d’humitat. La sensació de xafogor tornarà a ser, per tant, molt elevada. L’Infantil B haurà de sobreposar-se, per tant, a aquest clima advers i a un rival que ha demostrat ser molt ràpid i vertical a la fase de grups si vol accedir a les semifinals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut