L’Infantil B enlluerna pel seu joc

L’Infantil B enlluerna pel seu joc

L’equip de David Sánchez, líder del Grup 1 de Preferent, guanya a L’EF Base Calafell amb un joc al més pur estil ADN Barça

GIMNÀSTIC TARRAGONA - CADET A

Primera derrota de la temporada (2-1)

El Cadet A de Carles Martínez no va poder sumar els tres punts contra el quart classificat, el Gimnàstic de Tarragona, al seu camp (2-1). El partit va començar a favor dels locals, que es van avançar al marcador al minut 29, amb un gol de Daniel García. Lluny de rendir-se, els blaugrana van fer front a la situació adversa i, just a l’inici de la represa van posar l’empat a l’electrònic mitjançant Leo Dos Reis (m. 47). Tot i això, al minut 78, l’equip rival va aconseguir un segon gol, obra de Marc Grau, que va provocar la primera derrota blaugrana a la Lliga. El proper matx del Cadet A, que encara manté el liderat a la Divisió d’Honor, es disputarà al camp de la Damm, sisè classificat.

MARIANAO POBLET - CADET B

Cinquè triomf consecutiu (1-3)

El Cadet B va sumar tres punts més al camp del Marianao Poblet i ja suma la cinquena victòria consecutiva a la Lliga que li permet seguir la persecució del líder, el Reus Deportiu, que avantatge als blaugranes en tres punts. Els de Sergi Milà van començar avançant-se amb un gol molt matiner obra de Jan Coca (m. 2). Tot i això, el conjunt local va situar l’empat vint minuts després. A partir d’aquí, el Cadet B va començar a disposar de les ocasions més clares de gol, i a les acaballes del primer temps Biel va avançar els blaugranes amb un magnífic remat (m. 33). A la represa, els minuts van ser de color blaugrana, i els de Sergi Milà van sentenciar el matx amb un gol de Gavi (m. 66). El proper partit serà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Prat, quart classificat.

GIMNASTIC MANRESA - INFANTIL A

Victòria en majúscules (0-4)

Els nois d’Álex Urrestarazu van endur-se els tres punts en el partit disputat a Manresa (0-4). Una victòria que els permet recuperar la confiança perduda en les primeres jornades de Lliga. El bon joc desplegat pel conjunt culer es va veure reflectit al marcador a partir de la primera mitja hora de joc. El conjunt blaugrana va materialitzar les ocasions que va tenir per certificar un nou triomf després de quatre jornades sense poder sumar els tres punts. Els golejadors del matx van ser Antonio Martin, Amadou, Roger Coll i Iker Bravo. L’Infantil A, setè classificat, jugarà el proper partit al camp del Jàbac i Terrassa, dotzè classificat.

INFANTIL B - EF BASE CALAFELL CF

La bona ratxa no s’atura (3-0)

Els nois de David Sánchez van sumar tres punts més en l’enfrontament corresponent a la setena jornada de la competició domèstica, contra l’EF Base Calafell CF a la Ciutat Esportiva (3-0) en un partit que va ser una autèntica exhibició d’ADN Barça. Els blaugranes van sortir decidits a emportar-se els 3 punts, i al minut 20 de partit Marc Guiu va avançar l’Infantil B en un clar penal comès sobre ell mateix. Els culers van seguir insistint fins que, arribat el minut 29, Héctor Fort va eixamplar distàncies. Ja en la segona part, Arnau Pradas va sentenciar el partit. L’Infantil B, líder del Grup 1 de Preferent, jugarà el proper partit al camp del Castelldefels, dotzè classificat.

ALEVÍ A - SABADELL

Setena victòria consecutiva! (9-0)

Els nois de Marc Serra van endur-se els tres punts en el partit disputat a la Ciutat Esportiva contra el Sabadell (9-0). El bon joc desplegat pel conjunt culer es va veure reflectit ràpidament en el marcador, ja que els joves de l’Aleví A van avançar-se en el marcador en el minut 5. A partir d’aquí, el conjunt blaugrana va materialitzar les ocasions que va tenir per certificar la victòria. Els golejadors del matx van ser Gibert Jordana, Landry Farré (2), Marc Bernal (2), David Sáez, Lamine Yamal (2) i Nouhoun Sylla. L’Aleví A, líder, jugarà el proper partit al camp del Santboià, tretzè classificat.

ALEVÍ C – SANTFELIUENC  

Segueixen invictes (6-1)

El conjunt dirigit per Dani Horcas va sumar la sisena victòria consecutiva a la lliga contra el Santfeliuenc per un contundent 6 a 1  i es situen líders amb 18 punts a la classificació. Els blaugranes van arrancar el partit molt intensos aconseguint situar un 2 a 0, obra de Samakou Nomoko i Antonio Fernández, quan només s’havien disputat cinc minuts del matx. A partir d’aquí, el bon joc dels barcelonistes els va permetre situar el 3 a 0 obra de Guillermo Fernández, i a les acaballes del primer temps els visitants van fer el seu gol. A la represa el joc va ser de color blaugrana i finalment les bones accions col·lectives dels barcelonistes es van veure reflectides en el resultat final del partit gràcies a tres gols més d’Antonio Fernández, David Julià i Samakou Nomoko. El proper partit de l’Aleví D serà també a casa davant del Sitges, desè classificat.

MARTINENC - ALEVÍ D

Segueixen consolidant el seu joc (0-13)

Els de Pau Moral van aconseguir una victòria de mèrit al camp del Martinenc que els permet seguir segons a només un punt del líder, el Can Buxeres. Els blaugrana, que van completar un gran partit, van dominar el matx de principi a fi. Els joves culers es van avançar en el minut 5 de partit i, a partir d’aleshores no van deixar escapar la victòria. Els golejadors del partit van ser: Samir Viveros, David Juan, Adam Argemí, Broulaye Chama (2), Jan Ferrer, Pol López (3), Álex Cantarell (2) i Aymar Llanas (2). El proper partit es disputarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Sarrià CP, tercer classificat.

BENJAMÍ A - ESCOLA F GAVÀ

Una nova victòria (11-1)

El Benjamí A va superar a l’Escola F. Gavà per 11-1 en un partit que es va disputar a la Ciutat Esportivai que permet a l’equip d’Oscar Jorquera seguir al capdavant de la taula. El partit va adquirir una tonalitat blaugrana ben aviat, ja que els culers van obrir el marcador en el minut dos. El domini barcelonista es va fer palès durant tot el matx, on va destacar l’encert golejador d’Arnau Luque amb quatre gols. Els golejadors del partit van ser: Pau Puigvert, Fran Orduña, Pau Berges, Michal Zuk, Arnau Luque (4), David Obinna (2) i Ïu Martínez. El proper partit es disputarà al camp del Castelldefels, tretzè classificat.

EF MATARÓ - BENJAMÍ B

Tres punts i liderat (0-10)

Els nois de Juanan Gil van guanyar el partit disputat al camp de l’Escola Futbol Mataró CE per 0-10. El matx va començar amb clar color culer, ja que el Benjamí B es va avançar al minut set. A partir d’aquí, el bon joc desplegat pels jugadors blaugrana va permetre dominar el partit i monopolitzar les ocasions en atac. Després, l’encert culé va permetre arribar al final del partit amb el 0-10 definitiu. Els golejadors van ser: Joan Inglés, Sergi Mayans (2), Eloi Gómez, Morifing Siriki (2), Ismael Ziani (2) i Pedro Demiddi (2). El Benjamí B, líder, jugarà el proper partit contra la Damm, tercer classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

VILADECANS  - BENJAMÍ C

Triomf per seguir al capdavant (0-12)

Els nois d’Albert Puig van superar al Viladecans per 0-12 en un partit que es va disputar en camp rival. El conjunt blaugrana va sortir amb molta intensitat al matx i, en el minut 14, ja guanyava 0-4. Els culers van completar un partit coral que es va veure reflectit en el marcador. Amb aquest partit, el Benjamí C suma sis victòries consecutives. Els golejadors del partit van ser Guiu Xuclà, Roc Martínez, Daniel Gallego (2), Ebrima Tunkara (3), Sergi Font (2), Erik Rodriguez, Ruslan Mba i Oriol Morató. El proper partit del Benjamí C, líder, es disputarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Sant Joan Despí, catorzè classificat

BENJAMÍ D - SANTS

Victòria de mèrit (7-1)

Els nois de David Sanchez van guanyar el partit disputat contra el Sants a la Ciutat Esportiva per un resultat de 7-1. Els culers van sortir al partit amb la idea clara d’endur-se els tres punts. Això es va veure reflectit amb la intensitat mostrada pels jugadors blaugranes, que es van avançar en el minut 7. El domini del partit va propiciar que el Benjamí D sumés una nova victòria que els permet seguir líders de la classificació. Els golejadors del partit van ser: Moaad Raihani, Guifré Valdivia, Marc Capote, Unai Jiménez (2), Jaime Apenas i Oriol Oliver. El proper partit del Benjamí D serà al camp de la Fundació Esportiva Grama B, dotzè classificat.

SANTBOIÀ FC - PREBENJAMÍ

Remuntada insuficient (1-1)

Els nois de Dani Segovia van poder arrancar un meritori empat contra un rival directe com és el Santboià (1-1). El partit, disputat en camp rival, va començar amb males notícies pels joves culers, ja que l’equip contrari es va avançar primer en el marcador. Tot i això, els blaugrana no van abaixar els braços i van demostrar el seu caràcter guanyador en marcar l’empat en el minut 40 de partit mitjançant Ethien Garrido. Tot i les ocasions posteriors, el marcador ja no es va moure i el partit va acabar amb repartiment de punts entre els dos conjunts. El proper partit del Prebenjamí, quart classificat, serà a casa contra l’Igualada, onzè classificat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut