L’Infantil B defensa el títol al Japó

L’Infantil B defensa el títol al Japó

L’equip de David Sánchez ja ha arribat a Osaka on disputarà, del 23 al 26 d’agost, el torneig World Challenge 2018, amb el Vissel Kobe, el Gamba Osaka i el World Challenge Select com a rivals de la primera fase

L’Infantil B ja ha arribat al Japó on disputarà, del 23 al 26 d’agost, el Torneig World Challenge 2018 a Osaka. L’equip de David Sánchez, campió del torneig en les dues darreres edicions, s’enfrontarà a la primera fase al Grup B al Vissel Kobe, Gamba Osaka i World Challenge Select. Els joves jugadors blaugranes de la generació del 2006, campions de la darrera edició de LaLiga Promises Nacional disputada a Vila-real el passat mes de juny, tenen ara dos dies per aclimatar-se a la forta calor i l’elevada humitat d’Osaka abans de debutar al torneig.

L’Infantil B visitarà el dimecres 22 d’agost l’FCBAcademy Nara on els entrenadors de l’equip, David Sánchez i Josep Olivé, dirigiran un Clínic en el qual també participaran jugadors de les FCBAcademy japoneses de Fukuoka i Katsushika. Fa dos anys, en el torneig World Challenge, els jugadors del FC Barcelona van consolar els seus rivals de l'Omya Ardija després d'endur-se la final; unes imatges que van fer la volta al món i que van guanyar el premi al millor moment esportiu de l’any 2016 a la gala dels premis Laureus.

L’Infantil B ha viatjat al Japó amb 24 jugadors. Els porters Gerard Curto, Erik Cava i Aron Yaakobshvili; els defenses Jan Colomé, Héctor Fort, Alexis Olmedo, Pol Trigueros, Santos Ortiz, Dereck López, Jan Encuentra i Aleix del Castillo; els centrecampistes Alejandro Domínguez, Adrián Simons Gill, Pau Prim, Aleix Galcerán, Bryan Ramírez, Jan Quiles i Tomás Marqués i els davanters Marc Guiu, Iván Rodríguez, Arnau Pradas, Ianis Tarba, Jan Montes i Pol Montesinos.

Aquests són la resta de grups del torneig:

Grup A: Omya Ardija, C. Tijuana, Sanfrecce Hiroshima i Soltilo World Select.

Grup C: Chinese Football, Shimizu S-Pulse, FC Ohizumigakuen, Osaka-Shi

Grup D: Arsenal, FC Persimmon, Sapporo, Verdy Soccer School.

Grup E: Nagoya, Ekkono Method School, Urawa Red Diamonds i FC Ants.

Grup F: JFA Osaka, Shonan Bellmare, Tochigi, R&F Soccer School.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut