Els millors cinc gols d’una jornada perfecta

Els millors cinc gols d’una jornada perfecta

Gaudeix del recull dels millors gols del cap de setmana en el futbol formatiu blaugrana, en una jornada on tots els equips han guanyat els seus partits

Aquest cap de setmana s’han pogut veure grans gols en els diferents partits de futbol formatiu, en un cap de setmana en què tots els equips del planter masculí blaugrana han aconseguit la victòria.

En la cinquena posició hi trobem un gol de cap de Roger Martínez després d’una gran centrada en un servei de falta, en la victòria del Cadet B contra el Martorell. El quart millor gol és del mateix partit; Marc Pelaz remata amb el cap al fons de la xarxa, després d’un gran xut que topa amb el travesser.

En tercer lloc tenim una vaselina de Nils Mortimer del Juvenil B, davant de la sortida del porter de la UE Sants. El segon millor gol és una gran jugada col·lectiva que Gerard Hernández acaba amb un xut ajustat al pal, en la victòria de l’Infantil B davant del Pallaresos.

Finalment el millor gol el trobem en la victòria del Benjamí D contra el Cornellà. La jugada pot servir fins i tot perquè n’aprenguin els més grans: recuperació, regat, conducció, aixecar el cap i ajustar el xut a on el porter rival no hi pot arribar. Gran gol d'Ivan Campillo. No et perdis aquests cinc gols al següent vídeo! Quin és el teu preferit? 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut