Remuntada de campionat del Benjamí C

Remuntada de campionat del Benjamí C

L’equip d’Albert Puig perdia 3-0 al camp del Cornellà D i va acabar guanyant per 3-4 donant un cop d’efecte a la classificació que ara lidera amb sis punts d’avantatge respecte l’equip del Baix Llobregat

CADET B - NÀSTIC B

No afluixen al capdavant de la classificació (3-0)

Després de donar un cop d’efecte a la Lliga en la jornada anterior, els blaugranes segueixen com a líders destacats al Grup 1 de Preferent: nou punts de marge sobre el segon, el Cornellà B. El partit contra el Nàstic B va donar continuïtat a la ratxa de victòries: tres de consecutives. Els gols de Xavi Simons (m. 11), en un bon remat de cap, Leonardo Dos Reis (m. 21), màxim golejador blaugrana de la competició, i Arnau Farnós (m. 69) van contribuir fermament al triomf. La sòlida defensa també hi va tenir un paper destacat. El següent matx del Cadet B serà al camp del Martorell, catorzè classificat.

SABADELL - INFANTIL A

Tornen al camí de la victòria (1-5)

Després de dos empats consecutius els blaugranes es van retrobar amb el triomf al camp del Sabadell. Els nois de Carles Martínez van començar a construir els tres punts des dels primers compassos del partit i van rematar la feina de manera progressiva durant el pas dels minuts. Les dianes de Jan Coca (2), Marc Jurado, Gavi i Juan Larios van posar els cinc gols a l’electrònic i van deixar en una anècdota la diana visitant. D’aquesta manera, els blaugranes segueixen al capdamunt de la classificació, amb cinc punts d’avantatge sobre la Damm. El següent matx de l’Infantil A serà contra el Gimnàstic Manresa, que ocupa la quarta posició en la taula.

INFANTIL B – INTERCONTINENTAL FOOTBALL CUP

Eliminats als penals contra el Reial Madrid a quarts de final (1-1)

No va tenir sort l’Infantil B a Dubai en el moment decisiu. Els nois de David Sánchez van caure eliminats a la tanda de penals contra el Reial Madrid als quarts de final de la Intercontinental Football Cup. El partit, molt igualat, va finalitzar amb empat (1-1), gràcies al gol del blaugrana Joel Roca que igualava el gol inicial blanc, però els madridistes van estar més encertats des del punt de penal (3-5). El Barça, fins aleshores, havia obtingut tres victòries i una derrota. L’Infantil B va superar al Wadi Degla d’Egipte, per 7-0, i al Al Wahda, d’Abu Dhabi, per 6-0. A la fase de grups va perdre per 0-2 contra el Lizzy Sports de Ghana, on va acusar mot els 36 graus de temperatura i la força física i l’envergadura dels jugadors africans. Als vuitens de final, els blaugranes van imposar-se al Pascoe Vale, d’Australia, per un contundent 9-0. El Barça, líder del Grup 1 de Preferent, torna a la Lliga la propera jornada al camp del Base 2012 Pallaresos Club, penúltim classificat.

ALEVÍ A - SANT CUGAT ESPORT

Triomf inapel·lable de líder (7-1)

L’Aleví A de Marc Serra no solament va aconseguir el triomf, sinó que també va ampliar distàncies amb el fins aleshores segon classificat, el mateix Sant Cugat Esport. Va situar en 9 punts el marge sobre el seu immediat perseguidor. El partit va ser culer de principi a fi, encara que els gols van trigar en arribar. Ara bé, quan es va obrir la llauna golejadora blaugrana, no es va poder parar la pluja de gols fins que l’àrbitre va assenyalar el final. Héctor Fort, Ianis Tarba, Arnau Pradas, Jan Quiles, Ivan Rodríguez, Jan Montes i Pau Prim van ser els artífexs de les dianes. El següent partit serà una altra proba de foc per l’Aleví A, ja que s’enfrontarà al que ara és el segon, la Damm B.   

DAMM A - ALEVÍ B

Consumen el primer empat de la temporada (3-3)

Els blaugranes, que només coneixien la victòria en Lliga, van empatar davant un combatent rival. L’Aleví B de Jordi Pérez va anar a remolc en l’electrònic durant tot el partit. Ara bé, va treure coratge per empatar fins en dues ocasions. Del 2-0 es va passar al 2-2 gràcies a les dianes de Noel Marques (m. 46) i Dereck López (m. 50) i del 3-2 al 3-3 final amb el gol d’Ethan Torreira en el darrer minut de partit. Amb aquest empat els blaugranes segueixen liderant la classificació, però amb un sol punt de marge respecte al segon, l’Espanyol A. El següent partit dels culers serà contra el Mollet, que ocupa l’onzè lloc en la taula.

SANTBOIÀ - ALEVÍ C

Segueix la ratxa immaculada (1-9)

Els nois de Daniel Horcas segueixen intractables sumant tots els seus partits per victòries. Davant del Santboià, l’Aleví C va aconseguir un contundent 1 a 9 que els reafirma, encara més, a la primera posició de la lliga. El gran protagonista del partit va ser Lamine Yamal, autor de quatre dianes, però també van sucar Shane Kluivert i Marc Bernal amb dos gols cadascun. Gibert Jordana amb una diana, va tancar el marcador pels culers. El pròxim partit dels blaugranes serà al camp de la Ciudad Cooperativa, cuer de la competició.

ALEVÍ D- EUROPA B

Victòria de campionat (3-2)

En un partit clau contra el segon classificat, l’Europa B, l’Aleví D va aconseguir una treballada victòria que els situa com a líders solitaris de la lliga. No van ser tot flors i violes, de fet, va ser un matx molt ajustat (3-2) on Pol Caramés, Gerard Ruiz de Valdivia i Quim Junyent van marcar pels barcelonistes. Fins els minuts finals, l’Europa no va donar el seu braç a tòrcer però li va ser impossible superar un conjunt culer que va poder fer valer els tres gols anotats. Amb aquesta victòria, l’equip de Pau Moral  fa un pas important per a emportar-se el campionat tot i que el seu cap només pensa en el proper rival, el Castelldefels.

BENJAMÍ A - SANTBOIÀ

Com una piconadora (14-0)

En un partit perfecte, els d’Òscar Jorquera van fulminar el Santboià per 14 gols a 0. El gran protagonista de la jornada va ser Samakou Nomoko, que va marcar cinc gols. També van destacar Raúl Chirveches, Roger Casadevall i Arnau Marés amb dos dianes cadascun. Els altres golejadors blaugranes van ser Albert Vicens i Madou Murcia, que van aconseguir fer-ne un. El conjunt culer, que només compta els seus partits en victòria i que lidera la classificació amb 5 punts d’avantatge sobre el Cornellà B, ja pensa en el pròxim partit que serà al camp del Sitges, dotzè classificat.

MERCANTIL - BENJAMÍ B

Partit perfecte a domicili (1-6)

El Benjamí B va aconseguir una còmoda victòria a domicili per 1 gol a 6 enfront el Mercantil. Els golejadors culers van ser Álex Cantarell, per partida doble, Boussou William i Pol López amb un gol per cap i Roger Martí, que va tancar el marcador amb dues dianes. El conjunt de Juan Antonio Gil segueix destacat a la primera posició de la lliga amb un avantatge de 9 punts sobre la Damm A. El proper partit serà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, on rebran la visita del Sant Andreu, novè classificat.

CORNELLÀ D - BENJAMÍ C

Una remuntada que val un campionat (3-4)

En un partit increïble, els nois d’Albert Puig van remuntar tres gols a favor del Cornellà D per acabar guanyant un partit que pot valer un títol (3-4). Després d’una primera part difícil, els culers necessitaven una gesta si volien mantenir la primera posició a la classificació. I així ho van fer: el gol de Michal i el hat-trick de Jordi Pesquer van valer per remuntar un duel èpic, que pot suposar el triomf final a la lliga. El pròxim partit dels barcelonistes serà al camp de l’Escola de Futbol Gavà C, sisè classificat a la Lliga.

BENJAMÍ D – ESCOLA F. GAVÀ B

Un segon quart perfecte sentencia el partit (5-2)

Els nois de David Sánchez van superar a l’Escola F. Gavà B en un partit que van resoldre al segon quart. Fins aleshores tot estava molt igualat malgrat el gol inicial de Fran orduña (m. 9). Però al segon quart tot va canviar. Ismael Ziani, en dues ocasiona, i Pedro Demiddi van signar el 4-0 amb el que s’arribava al minut 15. Els visitants van retallar distàncies, però Aisher Font va fer el 5-1. El gol darrer del Gavà va ser una anècdota. El Benjamí D es manté segon a 4 punts del líder, L’Hospitalet, i la propera jornada juga al camp del Cornellà C, onzè classificat.

PREBENJAMÍ - ESCOLA GAVÀ E

Segueixen lluitant per la lliga (5-0)

Sabien que no podien fallar i no ho van fer: els blaugranes van guanyar el seu duel contra l’Escola de Futbol Gavà E per un contundent 5 a 0. Amb gols de Daniel Gallego i Erik Rodríguez, per partida doble, i Sergi Font, l’equip de Daniel Segovia segueix creient en una disputada Lliga que té tres equips empatats a la primera posició, Pubilla Casas, Barça i Escola Collblanc-Torrassa,  amb 42 punts. El proper partit serà al camp del Prat, que actualment ocupa posicions de descens.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut