L’Infantil B defensa el títol a LaLiga Promises

L’Infantil B defensa el títol a LaLiga Promises

L’equip de David Sánchez viatja avui a Arona (Tenerife) per jugar a partir del 27 de desembre la primera fase del prestigiós torneig contra l’Alabés, el Vila-real i la Roma

L’estadística és impressionant: el Barça ha guanyat cinc de les darreres sis LaLiga Promises que s’han disputat. Però les estadístiques, en un torneig en el que la primera fase es juga a un partit molt curt, de només 12 minuts per part, són només números. La realitat diu que cada LaLiga Promises és una història diferent, molt complicada de guanyar, i que l’Infantil B afronta el difícil repte de defensar el títol que va aconseguir la generació del 2004, entrenada aleshores per Sergi Milà, l’any passat després de superar l’Atlètic de Madrid per un contundent 6-1 a la final.

El camí no serà fàcil. Una edició més, els equips de LaLiga Promises són de primer nivell. L’Infantil B de David Sánchez viatja avui a Arona (Tenerife) on a partir de demà jugarà la primera fase del torneig al Grup A. Debutarà el 27 de desembre contra l’Alabés (Mega, 12.00 hores) i per la tarda s’enfrontarà al Vila-real (Mega, 19.30 h). El dijous, 28 de desembre, tancarà la primera fase contra la Roma (Mega, 12.00) i, si es classifica per a quarts de final, jugarà per la tarda, retransmès per GOL, contra el primer o segon classificat del Grup B, on juguen l’Atlètic de Madrid, la Juventus i el París Saint Germain. Per l’altre part del quadre, tenim el Grup C format pel Borussia Dortmund, l’Espanyol i el Sevilla i el Grup D en el que figuren l’Inter, el JEF United, el València i el Reial Madrid. La final es jugarà el divendres 29 de desembre a les 21.00 hores per La Sexta.

Dotze jugadors convocats

L’Infantil B està format per 12 jugadors ja que el torneig es de Futbol-7. Viatgen els porters Antonio Gómez i Àlex Honrubia; el defenses Marc Bombardó, Sergi Domínguez, Iker Córdoba i Llorenç Ferres; els centrecampistes Gerard Hernández, Cristóbal Muñoz, Jan Molina i els davanters Iker Bravo, Kareem Tunde i Amadou Balde. L’Infantil B arriba a LaLiga Promises com a líder del Grup 1 de Preferent després de sumar 9 victòries i només dues derrotes. Amadou, amb 6 dianes, Iker Bravo (5) i Cristóbal (4) són els màxims golejadors d’un equip que ja al mes de juny va guanyar al Japó la World Challenge 2017 després d’imposar-se per 2-1 al Tokyo U-12 a la final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut