L’Infantil A posa la directa

L’Infantil A posa la directa

L’equip de Carles Martínez s’imposa al Jàbac i Terrassa per 1-0, amb un gol de Gavi, i lidera en solitari la Divisió d’Honor en un cap de setmana molt positiu per al futbol formatiu amateur

CADET A - CORNELLÀ

Victòria molt treballada contra un rival molt dur (2-1)

El Cadet A fa signar un partit d’ofici el passat dissabte contra el Cornellà. L’equip de Franc Artiga va saber sobreposar-se a un resultat advers des del minut 3 de la primera part, quan el davanter visitant Mamadouba va aprofitar un contracop per fer el 0-1, i, d’aquesta manera, va aconseguir la victòria davant un competitiu Cornellà. A la segona meitat, en quatre minuts, Gerard Gómez (min 50), de remat de cap després del llançament d’una falta, i Robert Navarro (min 54), en una brillant acció individual, van donar la volta al marcador. Aquests dos gols van ser el premi a la insistència, a la constància, al no rendir-se d’un equip que tot i la duresa del rival no es va acovardir en cap moment i va buscar els tres punts sense defallir amb un futbol ofensiu i de toc que al final va tenir premi en forma de victòria. Amb aquest triomf els nois de Francisc Artiga colideren la classificació empatats a 12 punts, quatre victòries en quatre partits disputats, amb l’Espanyol. La propera jornada el Cadet A visitarà el camp del Reus Deportiu, dotzè classificat.

CADET B – TORNEIG NACIONAL SUB-15

Eliminats per l’Alboraya a la tanda de penals de les semifinals (0-0) (0-3)

El Cadet B es va desplaçar aquest cap de setmana fins a la Vall d’Uixó (Castelló) per disputar el Torneig Nacional Sub-15. Els nois de Sergi Milà van arribar fins a les semifinals on van caure contra l’Alboraya, en un partit condicionat per l’arbitratge, després d’empatar 0-0 al final del partit i caure per 0-3 als penals. El Barça, fins aleshores, havia signat un torneig pefecte superant per 6-1 al GPS Spain, per 2-1 al Club La Vall i per 7-0 a l’Atlètic Jesús. Al partit de quarts de final, el Cadet B va superar a l’Espanyol per 2-1, amb gols de Fermín i Arnau Farnós.

INFANTIL A - JABAC I TERRASSA

Val el gol de Gavi per sentenciar un partit molt intens (1-0)

Els nois de Carles Martínez van superar amb un gran futbol associatiu i de toc a un combatiu Jàbac i Terrassa en un partit on el marcador és massa ajustat pels mèrits que van fer els blaugranes (1-0), que van a arribar a desaprofitar fins a tres clares oportunitats de gol més. El gol de cap de Gavi (min 18), en una jugada on va tornar a demostrar la seva valentia en aquest tipus d’accions, va decidir un duel que enfrontava al líder, el FC Barcelona, davant un equip visitant que arribava al duel a la Ciutat Esportiva Joan Gamper com a segon classificat. La victòria dels culers els permet distanciar-se dels seus perseguidors immediats i col·locar-se com a líder en solitari, amb dos punts d’avantatge, després de guanyar els quatre partits disputats, sobre el Reus Deportiu i la Damm. L’Infantil A, a més, suma ja quatre partits sense encaixar cap gol. El proper compromís dels blaugranes serà de nou a la Ciutat Esportiva contra el Sabadell, catorzè classificat.

SANT CUGAT ESPORT - ALEVÍ A

Golejada a domicili dels nois de Marc Serra (2-8)

La tercera victòria consecutiva de l’Aleví A es va materialitzar al camp del Sant Cugat Esport després de marcar 8 gols. La pluja de gols del conjunt de Marc Serra la va iniciar Alejandro Domínguez al minut 6 de la primera meitat; el segon gol va tenir la firma d’un dels golejadors destacats del partit Hèctor Fort, que va aconseguir un hat-trick, i Bryan Ramírez, el segon màxim anotador del partit amb dos gols, va situar el 0-3 al minut 12.

L’Aleví A va aconseguir un avantatge de 6 gols, amb dos dianes més d’Hèctor Fort i una de Jan Quiles, fins que el Sant Cugat va inaugurar el seu marcador, però els nois de Marc Serra, lluny de relaxar-se, van marcar dos gols més, obra d’Arnau Pradas i Bryan Ramírez. El conjunt local va situar el 2-8 definitiu a un minut del final. El pròxim partit a la Ciutat Esportiva Joan Gamper serà testimoni de l’enfrontament entre els colíders de la lliga, l’Aleví A i la Damm B, que no han perdut cap dels tres partits disputats fins ara.

ALEVÍ B - DAMM A

Victòria treballada davant un rival molt competitiu (4-2)

L’Aleví B de Jordi Pérez no va tenir un partit gens fàcil per aconseguir el ple de victòries en l’inici de la Lliga. Davant un dels equips més durs de la competició, la Damm A, el conjunt blaugrana es va avançar dues vegades en el marcador amb gols de Tomás Marqués i Ethan Torreira, però l’equip visitant ho va neutralitzar. A partir del 2-2, l’Aleví B va ampliar diferències fins a situar el 4-2 definitiu gràcies als dos gols de Daniel Tristan Gudjohnsen, el primer d’ells en una extraordinària acció individual on va superar per tècnica i velocitat als seus defensors. Amb aquesta victòria de prestigi, l’Aleví B colidera la classificació empatat a 9 punts amb l’Espanyol A. Els nois de Jordi Pérez jugaran la propera jornada al camp del Mollet, darrer classificat del Grup 2 de Preferent.

ALEVÍ C - SANTBOIÀ A

Golejada per sumar els tres primers punts de la temporada (10-2)

L’Aleví C va aconseguir la primera victòria de la temporada després de no poder jugar el primer partit perquè es va suspendre. Tot i els 10 gols de l’equip entrenat per Daniel Horcas, el Santboià es va avançar en el marcador fins en dues ocasions i va situar l’1-2. A partir d’aquest moment, l’Aleví C es va convertir en una màquina de fer gols i no va donar cap oportunitat més al Santboià d’entrar en joc.

Lamine Yamal Nasraoui, amb quatre dianes, va ser el màxim golejador del partit seguit de Jofre Torrents i Marc Bernal, amb dos gols cadascú. Landry Farré i David Escoda van ser els altres autors dels gols del conjunt de Daniel Horcas. La tercera jornada enfrontarà a l’Aleví C amb el Ciudad Cooperativa a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, mentre que el partit suspès de la primera jornada de Lliga el jugarà el dimecres, 11 d’octubre, a les 19.00 hores al camp del Gimnàstic Manresa.

EUROPA B - ALEVÍ D

Primera derrota de la temporada (3-1)

L’expulsió de Pol Caramés al minut 19 va condicionar un partit que L’Aleví D guanyava per 0-1 fins aleshores, amb gol de Xavi Espart, i que després va acabar perdent al jugar 41 minuts en inferioritat numèrica. Els nois de Pau Moral ho van donar tot, es van sacrificar fins al final, però l’Europa B li va donar la volta al marcador amb tres gols de Guillermo (m. 37), Rius (m. 51) i Palazzo (m. 60). És la primera derrota de la temporada de l’Aleví C que ara ocupa la setena posició a tres punts del líder, la Penya Barcelonista Anguera. Els nois de Pau Moral visitaran la propera jornada el camp del Castelldefels B, novè classificat.

SANTBOIÀ - BENJAMI A

Triomf contundent a Sant Boi de Llobregat (0-8)

El Benjamí A d’Òscar Jorquera segueix comptant per victòries els seus partits disputats a la lliga. El desplaçament a Sant Boi va acabar amb una nova golejada pels blaugrana que, sumada a la de la primera jornada del campionat, posen a l’equip barcelonista com el màxim golejador amb 18 dianes i el menys golejat, ja que encara cap equip ha pogut perforar la porteria culer. Arnau Marés, amb un hat trick, Raúl Chirveches (2) i Madou Murcia, Aleix López i Samakou Nomoko van anotar els gols de la victòria blaugrana. El proper diumenge, el Benjamí A, cinquè classificat amb un partit menys que disputarà el 25 d’octubre contra el Manresa, rebrà al Sitges, vuitè classificat.

BENJAMÍ B - MERCANTIL A

Quatre gols a casa per seguir creixent (4-0)

Els nois de Juan Antonio Gil van aconseguir una treballada victòria després de perforar en quatre ocasions la porteria rival i sense deixar que el rival marqués un gol. Aymar Llanas, autor de dos gols, va obrir el marcador al minut 7. Van haver de passar 15 minuts fins el següent gol, amb la firma de Broulaye Chama, però el tercer va arribar dos minuts després, obra una altre vegada d’Aymar Llanas. El 4 a 0 definitiu el va establir Adam Argemi al minut 46 i va permetre segellar la segona victòria de la temporada. Disputades tres jornades de Lliga, el Benjamí A es tercer, amb un partit menys, que disputarà el proper dijous dia 12 al camp del Vilassar de Dalt. La pròxima jornada el conjunt de Juan Antonio Gil visitarà el camp del Sant Andreu, dotzè classificat.

BENJAMI C - UE CORNELLA D

Victòria solvent amb remuntada inclosa (5-2)

El Benjamí C d’Albert Puig es va imposar al Cornellà D en un partit disputat i vistós per part dels dos equips. El matx, jugat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, va començar amb un gol dels visitants als pocs minuts, però dos minuts màgics del conjunt blaugrana van capgirar el marcador per anar-se al descans amb un 3-1. Als gols de Ïu Martinez (min 11) i David Obinna (min.12) se’ls hi va sumar un altre en pròpia porteria dels visitants.

No va ser fins a l’equador de la segona part quan els jugadors barcelonistes marcaven dos gols més mitjançant Pau Berges (min. 34) i Raúl Expósito (min. 35) , deixant en anècdota el segon gol dels visitants. Amb aquest triomf, el Barça suma els tres primers punts de la temporada degut a la suspensió de la primera jornada de lliga i es prepara per a rebre a la propera jornada a l’Escola de Futbol Gavà C.

ESCOLA FUTBOL GAVÀ B - BENJAMÍ D

Victòria amb ensurt final a Gavà (3-4)

El Benjamí D de David Sánchez va sumar a Gavà la seva segona victòria consecutiva a la lliga. L’equip blaugrana va sortir al camp amb energia i a l’equador de la primera part ja havia col·locat un 0-3 al marcador. El doblet de Omar Boiro en només dos minuts i un gol en pròpia porteria de l’equip local deixaven un resultat que semblava sentenciar el partit. El Gavà, però, no es va rendir i va aconseguir marcar dos gols. Amb el resultat de 2-3, el gol d’Ethan Rodriguez (min 35) semblava donar el triomf final al Barça, però un altre gol del Gavà va suposar el 3-4 que es mantindria com a resultat final. Els blaugranes, líders de la competició, jugaran la tercera jornada de lliga a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant del Cornellà.

ESCOLA FUTBOL GAVÀ C - PREBENJAMÍ

Plàcid triomf a Gavà (0-5)

Victòria còmode del Prebenjamí de Dani Segovia al Municipal Can Torelló. Els blaugranes van dominar el partit en tot moment i no van deixar a l’equip local poder fer el seu joc. Els gols matiners de Guiu Xuclà (min 3) i Jaime Arenas (min 4) van posar el partit molt de cara per als blaugranes ja des de l’inici. Roc Martínez (min 18), Sergi Font (min 33) i, de nou, Jaime Arenas (min 45) han acabat de sentenciar l’enfrontament. Amb aquests tres punts, el Barça segueix líder i rebrà, la setmana vinent, a la A.E Prat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut