L’Aleví A guanya el Torneig Falles Ciutat de Burriana

L’Aleví A guanya el Torneig Falles Ciutat de Burriana

L’equip de Marc Serra supera l’Atlètic de Madrid a les semifinals, per 2-0, i al Vila-real a la final, també per 2-0, en un campionat perfecte on no ha encaixat cap gol en contra en els sis partits que ha disputat

CADET A - SABADELL

Una segona part per emmarcar (3-0)

Els nois de Franc Artiga es van endur els tres punts i lideren la classificació sense fissures amb sis punts d’avantatge respecte al segon classificat: l’Espanyol. Encara que en el partit contra el Sabadell la inspiració ofensiva tardà en arribar, el Cadet A va superar per 3-0 a un rival molt ben ordenat a la primera part. Jaume Jardí amb un doblet en tres minuts (m. 45 i m. 48) va aplanar el camí cap a la victòria, arrodonida per la diana de Robert Navarro (m. 69). D’aquesta manera, el Cadet A continua imbatut en competició domèstica: 21victòries i dos empats. El següent matx dels culers serà al camp del Jàbac i Terrasa, que ocupa el novè lloc en la taula.

PRAT - CADET B

Victòria amb una dedicatòria molt especial (1-2)

Els blaugrana es van endur un triomf molt treballat del camp del Prat. Els de Sergi Milà van haver de remuntar un 1-0 advers per aconseguir la victòria 17 en Lliga. Fermin (m. 27) i Leo Dos Reis (m. 64), màxim golejador de l’equip culer en competició domèstica, van ser els encarregats de situar els dos gols que certificaren un triomf que tot l’equip va dedicar al seu company Álex Ginard, que el passat divendres va perdre a la seva mare. Tots els equips del futbol formatiu blaugrana han lluït un braçalet negre en senyal de dol aquest cap de setmana.

El Cadet B, amb aquesta victòria, es manté en primera posició del Grup 1 de Preferent, amb 15 punts d’avantatge respecte el Cornellà B i el Sant Ildefons. El següent partit dels barcelonistes serà a casa contra l’Atlètic Segre, que ocupa la darrera posició en la taula.

INFANTIL A – SANT GABRIEL

Una mica més líders (3-0)

No va ser una victòria senzilla la d’ahir dels nois de Carles Martínez contra el Sant Gabriel. L’Infantil A va haver de tirar de repertori per superar un rival molt ordenat a la primera meitat que fins i tot va inquietar la porteria blaugrana. El Barça no va estar encertat de cara al gol a la primera meitat, fins i tot Xavi Planas va estavellar un remat al travesser, i no va ser fins després del descans quan el Barça, en un festival de joc ofensiu, va superar al rival. Ilias (m. 41), Xavi Planas (m. 51) i Bobi (m. 66) van anotar els gols de la victòria. El Barça és més líder ja que aquesta jornada ha aprofitat els empats de l’Espanyol i la Damm. Els blaugranes avantatgen en sis punts a l’Espanyol que ocupa la segona posició. La Damm, proper rival dels blaugranes, és tercera a set punts de diferència.

ESCUELA F. SAN PEDRO SAN PABLO - INFANTIL B

Derrota per la mínima al camp del nou líder (1-2)

L’Infantil B va perdre en la seva visita al camp de la Escuela de Futbol San Pedro San Pablo de Tarragona. Malgrat l’esforç culer i el gol de Joel Roca, al minut 66, no va ser suficient per superar a l’equip tarragoní que amb dos gols de Josep Calvet en dos minuts (m. 30 i m. 31) van agafar una distància que va ser impossible de remuntar. El primer d’aquest dos gols va ser de penal. Els de David Sánchez, que fins i tot van estavellar una pilota al pal amb el 0-0 al marcador, ja pensen en el proper partit on es veuran les cares amb el Atlètic Segre, onzè classificat. L’Infantil B és ara segon a dos punts de la Escuela F. San Pedro San Pablo tot i que els blaugranes han disputat un partit menys.

ALEVÍ A – TORNEIG FALLES CIUTAT DE BURRIANA

Campions després de superar al Vila-real a la final (2-0)

Quin torneig tan espectacular ha signat l’Aleví A al Torneig Falles Ciutat de Burriana. Els nois de Marc Serra s’han emportat el títol després de superar a l’Atlètic de Madrid a les semifinals, per 2-0, i al Vila-real, també per 2-0, a la final. Alexis i Ianis han estat els autors dels gols de la victòria a la final. L’Aleví A ha aconseguit guanyar el torneig amb uns registres impressionants: 24 gols a favor i cap en contra. A la primera fase van superar al Burriana (11-0), Nagoya (4-0) i al Betis (2-0) i al partit de quarts de final es van desfer del Llevant (3-0). L’Aleví A, que ha ajornat el seu partit de Lliga d’aquesta jornada al camp de l’Escola F. Gavà al dia 4 d’abril, tornarà a la Lliga el proper cap de setmana a casa contra el Sabadell, onzè classificat.

ALEVÍ B - SANT GABRIEL

Triomf amb molt d’ofici (4-1)

El conjunt culer va superar al Sant Gabriel per un resultat de 4 a 1 en un partit disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els protagonistes golejadors de l’equip de Jordi Pérez van ser Pol Montesinos, Ethan Torreira, Daniel Tristán Gudjohnsen i de nou Ethan Torreira, que va tancar el marcador. Amb aquesta victòria, el Barça segueix sent líder de la lliga una setmana més, amb 4 punts d’avantatge respecte un Espanyol que aquesta jornada va ajornar el seu partit al jugar el Torneig de Burriana, i ja pensa en la pròxima jornada on hauran de visitar el difícil camp del Vic Riuprimer, quart classificat.

SANT ILDEFONS - ALEVÍ C

Segueix l’idil·li amb el gols i els tres punts (2-9)

L’Aleví C de Daniel Horcas és imparable. En la darrera jornada, que els va enfrontar al Sant Ildefons, els blaugranes van endur-se el partit per 2 gols a 9 en un partit on van imposar el seu joc ràpid i vertical. El gran protagonista golejador va ser Joel Escaler, autor d’un hat-trick. Pels culers també van marcar Lamine Yamal, amb dues dianes, i Marc Bernal, Landry Farré, David Escoda i Shane Kluivert amb un gol cadascú. El pròxim partit del conjunt barcelonista, líder amb 11 punts d’avantatge respecte el Cornellà C, serà contra el Sitges, quart classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

ALEVÍ D - BADALONA

Un líder que no falla (4-0)

En una Lliga molt competida, cada partit és una final. Els de Pau Moral ho saben a la perfecció i no van fallar en el seu duel contra el Badalona, que el van superar amb solvència tot i les complicacions que va posar l’equip rival. Els gols dels culers van ser obra de  Xavi Espart, per partida doble, i Jan Martínez i Guillem Víctor, que en van fer un per cap. Amb aquesta victòria, els barcelonistes segueixen comandant la competició, amb 6 punts d’avantatge respecte l’Europa B, i ja esperen la pròxima jornada que els enfrontarà al CP Sarrià, vuitè classificat.

IGUALADA - BENJAMÍ  A

Imparables des del més alt de la taula (2-6)

El Benjamí A només sap que sumar de tres en tres a la Lliga. Davant l’Igualada va arribar la 21a victòria de la temporada en 21 partits. A domicili no va haver-hi problemes per derrotar un rival que tot i els seus esforços no va poder parar el conjunt més golejador de la competició.

Albert Vicens, Madou Murcia (2), Gabriel Jaume Aghayedo, Arnau Marés i Samakou Nomoko van ser els protagonistes blaugranes de cara a porta. Les dues dianes locals, tot i suposar el 2-4, no van fer perillar el matx pel Benjamí A, que lidera la Lliga amb solvència. El següent matx dels culers serà contra el Vilassar Mar, que ocupa la setena posició.

BENJAMÍ B - PARETS

Líders sense fissures  (7-1)

Imbatuts des de l’inici de la Lliga: 21 victòries de 21 partits. Els nois de Juan Antonio Gil van encarrilar el matx al començament. Així ho van certificar les dianes d’Alex Cantarell i Aymar Llanas en un quart d’hora. Uns gols matiners que van ser el preludi de sis gols més. Un del conjunt visitant i cinc més dels locals. Broulaye Chama (2), Pol López, Biel Cabezas i Roger Martí van ser els autors de les dianes blaugranes. El Benjamí B, líder destacat amb 11 punts d’avantatge respecte la Damm A i l’Espanyol A, jugarà el següent matx al difícil camp de la Damm A, segona classificada.

CAN BUIXERES - BENJAMÍ C

Ple al 20 (1-16)

El líder destacat de la classificació no falla i en l’última jornada el Benjamí C va aconseguir una victòria espectacular enfront el Can Buixeres. Malgrat que l’equip local va començar avançant-se al marcador, el conjunt d’Albert Puig va saber refer-se amb dos gols de Jordi Pesquer per remuntar el partit i, a partir d’ençà, el degoteig de gols va ser constant.

Els grans cracs del matx van ser el mateix Jordi Pesquer i David Obinna, gràcies a que cadascú d’ells va anotar quatre gols. També van destacar Raúl Expósito i Iu Martínez, que van aconseguir dues dianes per cap i, els altres jugadors que van poder marcar gol, van ser: Pau Berges, Eloi Gómez, Michal Zuk i Pol Vila. El pròxim partit dels blaugranes, líders amb sis punts d’avantatge respecte el Cornellà D, serà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra l’Igualada, novè classificat.

BENJAMÍ D - VILADECANS B

Autoritat ofensiva (12-2)

Els 12 gols que els blaugrana van marcar va ser un reflex del seu poder atacant al llarg de tota la temporada. El conjunt de David Sánchez no va deixar cap opció al rival ja des del minut u, quan Fernando Mazón, autor d’un hat-trick, va destapar la llauna golejadora. Ismael Ziani, amb un pòquer, Ethan Rodríguez, amb un doblet, Bryant Villalba, Aisher Font i Joan Inglés van contribuir a la sinergia de dianes culers. Així doncs, els dos gols visitants es van quedar en anècdota. El triomf solvent va permetre al Benjamí D seguir a la caça del líder, L’Hospitalet, a tres punts de distància. El següent matx dels blaugranes serà contra el Igualada, cinquè classificat.

SANFELIUENC - PREBENJAMÍ

Volen la lliga (1-4)

El Prebenjamí, que està en una lluita aferrissada per la primera posició de la lliga contra el Pubilla Casas, no va decebre a ningú i va endur-se una victòria del partit que va disputar contra el Sanfeliuenc. Els gols dels culers van tenir un clar protagonista: Sergi Font, que va aconseguir un hat-trick i suma 25 gols en el campionat. També va sucar Guiu Martínez. L’equip de Dani Segovia, que colidera la Lliga empatat a punts amb el Pubilla Casas, disputarà la propera jornada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper on rebrà la visita de l’Espluguenc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut