L’Aleví A, eliminat de LaLiga Promises Internacional

L’Aleví A, eliminat de LaLiga Promises Internacional

L’equip de Marc Serra empata amb el New York City (0-0) i passa a jugar la fase de consolació, on ja ha debutat amb una victòria contra el Club Amèrica (6-0)

La carambola era tan difícil que no s’ha acabat produint. L’Aleví A ha quedat eliminat del Torneig Internacional de LaLiga Promises després d’empatar contra el New York City (0-0) en un partit amb molt poques oportunitats de gol. L’equip de Marc Serra, vigent campió del torneig, ha acusat massa el cansament del viatge, i no ha passat de l’empat contra l’equip americà. L’Aleví A disputa ara la fase de consolació en la que ja ha debutat amb un triomf contra el Club América per 6-0, amb gols de Ianis (2), Quiles (2), Héctor i Pau. Demà jugarà els quarts de final contra el Vila-real.

L’Aleví A no ha estat sol a Nova York. Els nois de Marc Serra han comptat amb el suport dels jugadors i famílies de la Barça Academy Pro NY i dels membres de la Penya FC Barcelona Nova York que s’han desplaçat fins el Sinatra Park Soccer Field per animar a les joves promeses blaugranes que, al final del partit contra el New York City, s’han fotografiat amb ells. L’Aleví A també va visitar ahir per la tarda l’oficina del Club a Manhattan on es van fer fotografies i van conèixer de primera mà quin és el paper del FC Barcelona als Estats Units.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut