Aleví A – Alabès, vuitens de final a LaLiga Promises

Aleví A – Alabès, vuitens de final a LaLiga Promises

L’equip de Marc Serra es classifica com a primer de grup després de superar al Deportivo (1-0), el Sevilla (1-0), la Reial Societat (3-0) i el Celta (1-0)

L’Aleví A jugarà demà dissabte els vuitens de final de LaLiga Promises contra l’Alabès després de classificar-se com a primer de grup en una primera fase en la que s’ha desfet del Deportivo (1-0), el Sevilla (1-0), la Reial Societat (3-0) i el Celta (1-0). El Barça-Alabès es jugarà a les 13.00 hores i es podrà seguir per La Sexta i en streaming per la pàgina web del Club www.fcbarcelona.cat. Deportivo-Betis, València-Celta, Llevant-Girona, Las Palmas-Espanyol, Atlètic de Madrid-Sevilla, Vila-real-Athletic i Màlaga-Reial Madrid completen el quadre de vuitens de final.

La jornada de l’Aleví A ha començat amb dues victòries pel matí. El Barça, vigent campió del torneig, ha sortit avui molt decidit a defensar el títol. Es cert que el primer partit sempre hi ha els nervis típics del debut, però l’Aleví A ha fet un bon encontre contra el Deportivo que ha resolt gràcies a un gol de cap d’Alexis a la segona part. El segon partit ha estat una autèntica prova de foc pels nanos de Marc Serra. El Sevilla ha estat un rival duríssim, però ha bastat un gol d’Héctor Fort, en una jugada a l’inici del partit al més pur estil ADN Barça, per resoldre el duel i encarrilar, gràcies a una parada posterior espectacular del porter Gerard, la classificació per als vuitens de final.

El guió no ha canviat a la jornada de tarda. Dos partits més i dues victòries. El Barça, en una gran primera meitat, s’ha desfet de la Reial Societat, per 3-0, amb tres gols de Marc Guiu, Iván i Jas Quiles. I al darrer partit de la primera fase, l’Aleví A ha tornat a guanyar per la mínima al Celta, amb un altre gol d’Iván després d’una gran jugada d’Arnau Pradas, en un partit que sempre ha tingut controlat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut