L’Aleví A afronta el nou repte de LaLiga Promises Internacional

L’Aleví A afronta el nou repte de LaLiga Promises Internacional

L’equip viatja avui a Nova York, després de guanyar el Torneig Nacional a Vila-real, on s’enfrontarà a partir de demà al València, el Liverpool i el New York City en una primera fase de grups molt complicada

L’Aleví A viatja avui a Nova York per disputar del 8 al 10 de juny una nova edició de LaLiga Promises Internacional. I ho farà en solitari després que la resta d’equips viatgessin ahir cap els Estats Units. Les condicions climatològiques adverses que es van registrar durant el matí d’ahir a l’aeroport del Prat van provocar que l’equip no arribés a temps a Madrid a la connexió del vol cap a Nova York i els nois de Marc Serra no van poder viatjar amb la resta de l’expedició. El Barça aterrarà avui a Nova York on defensarà el títol aconseguit l’any passat per l’Aleví A, entrenat aleshores per Pau Moral, en una gran final en la que van superar al Reial Madrid per 3-2.

El Barça viatja amb la tranquil·litat que li dona haver guanyat el passat cap de setmana, davant l’Espanyol (1-0), la XXV edició de LaLiga Promises Nacional disputada a Vila-real. Però ho fa, també, conscient que a Nova York, concretament al Sinatra Park Soccer Field, es trobarà una primera fase de grups molt complicada. El Barça debutarà el divendres contra el València (15.30 hores) per enfrontar-se després al Liverpool (18.30). El dissabte es creuarà en el darrer partit de la fase de grups contra el New York City (16.00). Tots els partits es podran seguir en streaming des de la pàgina web del Club www.fcbarcelona.cat.

El Barça, si es classifica per a la ronda de quarts de final, es creuarà amb el primer o segon classificat del Grup B que formen l’Atlètic de Madrid, el Vila-real, Inter i el Club Amèrica. El Grup C està format pel Reial Madrid, l’Oporto, el Jef United i el New York Red Bull i al Grup D hi figuren el Sevilla, l’Espanyol, el Benfica i l’Ironbound. El nou repte és, sens dubte, apassionant. El Barça, guanyador de 7 de les darreres 8 LaLiga Promises que s’han disputat, vol seguir manant en un torneig al que li té la mida molt ben pressa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut