El Cadet B i l’Infantil A comencen la pretemporada

El Cadet B i l’Infantil A comencen la pretemporada

Els equips de Sergi Milà i Carles Martínez marxen cap a Prades mentre que l’Infantil B viatja avui al Japó per jugar el Torneig World Challenge 2017

Jornada intensa avui al futbol formatiu amateur blaugrana. El Cadet B, de Sergi Milà, i l’Infantil A, de Carles Martínez, marxen cap a Prades per iniciar l’estada de pretemporada mentre que l’Infantil B de David Sánchez viatja al Japó per disputar el Torneig World Challenge 2017.

El Cadet B comença avui una nova etapa amb Sergi Milà, fins ara entrenador de l’Infantil B, a la banqueta en substitució de Cristian Catena. El tècnic es retrobarà amb la generació del 2003 amb la que va guanyar la Lliga la temporada 2015/2016 i va aconseguir el torneig de LaLiga Promises disputat a Miami. Milà compta amb una plantilla de 22 jugadors on dos són nous fixatges (l’extrem esquerre Juan David Fuentes, que arriba del Tecnofutbol, i el centrecampista Toni Quetglas, del Cide de Mallorca) i vint futbolistes provenen de l’Infantil A que fa guanyar la Lliga, la Copa Catalunya i el MIC la pasada temporada amb Carles Martínez a la banqueta: Raúl García-Alejo, Arnau Rafus, Miki Juanola, Roger Martínez, Arnau Ollé, David Navarro, Eric Cañete, Eric Vega, Alejandro Balde, Pau Servat, Marc Casadó, Xavi Simons, Marc Pelaz, Álex Ginard, Arnau Solà, Jorge Alastuey, Mamadou Saidou, Arnau Farnós, Leo Dos Reis i Fermín López. El Cadet B jugarà el seu primer partit amistós el proper dimecres al camp Municipal de Prades contra el Nàstic de Tarragona B (18.30 hores) abans de marxar divendres cap a Dinamarca a jugar un torneig internacional.

L’Infantil A, per la seva part, també comença avui la pretemporada a Prades. Carles Martínez compta amb una plantilla formada per 22 jugadors. D’aquests, quatre són nous fixatges: (Els davanters Jan i Jordi Coca, que arriben de la Damm, l’extrem esquerre Ilias Akhomach, del Gimnàstic de Manresa, i el porter Alejandro Ramos, de l’Amistad de Saragossa) i 18 provenen de l’Infantil B que es va proclamar campió de Lliga i de LaLiga Promises disputada a Tenerife la passada temporada amb Sergi Milà a la banqueta: Alain Martínez, Álvaro Aljama, Pablo López, Marc Jurado, Diego Almeida, Pol Muñoz, Gerard González, Arnau Casas, Juan Larios, Àlex Valle, Adrià Capdevila, Aleix Garrido, Toni Caravaca, Pablo Páez ‘Gavi’, Jan Oliveras, Pau Segarra, Adrià Bobi i Xavi Planas. El primer partit amistós el jugarà el proper dimecres a Prades contra el Nàstic de Tarragona (17.00 hores). L’Infantil A jugarà dos tornejos de primer nivell com són el Memorial Cristina Varani a Itàlia i el Torneig d’Arnedo, on es trobarà amb equip del nivell del Reial Madrid, Vila-real, Celta, Athletic, Saragossa, Deportivo, Espanyol o Reial Societat.

L’Infantil B viatja al Japó

L’Infantil B, per la seva part, viatja avui a Tokio (Japó) per disputar el Torneig World Challenge. Es tracta del mateix campionat on l’Infantil B va protagonitzar l’any passat el gest que li va valdre el premi Laureus al millor moment esportiu de l’any quan van consolar als jugadors de l’Omiya Ardija després de guanyar la final per 1-0. Aquesta nova generació blaugrana, entrenada en aquesta ocasió per David Sánchez, s’enfrontarà a la primera fase als equips japonesos del Shimizu S-Pulse, Sagantosu, World Challenge Select i Daiwa Dreams. La fase final es disputarà el diumenge 27 d’agost a l’estadi Ajinomoto Nishigaoka. L’Arsenal anglès és l’altre equip europeu convidat al torneig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut