El Cadet A, amb samarretes de suport a Marc Doménech i Iván Julián

El Cadet A, amb samarretes de suport a Marc Doménech i Iván Julián

Abans de l’inici del partit contra el Mercantil, que han guanyat per 3-0, els blaugranes han sortit a la gespa vestint una samarreta amb dedicatòria per als seus companys lesionats de llarga durada

La Ciutat Esportiva Joan Gamper ha estat l’escenari d’un emotiu homenatge als jugadors Marc Doménech i Iván Julián abans del partit que el Cadet A ha disputat aquest matí contra el Mercantil i que els de Franc Artiga han guanyat per 3-0, amb gols de Pablo Moreno, Raúl i Nico. Sobre la gespa del camp 8, els seus companys han volgut donar suport als dos joves jugadors blaugrana que han patit una lesió de llarga durada.

Abans del xiulet inicial, els jugadors del Cadet A s’han fotografiat amb una samarreta blava d’ànims per al Marc i l’Iván, que portava escrit el missatge "Força Marc; Força Iván”. La iniciativa va sorgir dels mateixos jugadors i ràpidament va comptar amb el suport del cos tècnic i del Club. “Tots els companys estan molt afectats, perquè tant el Marc com l’Iván són dos nois molt estimats a l’equip. Ara tots estarem amb ells donant-los suport i tota la força del món en aquestes llargues lesions”, ha comentat el tècnic Franc Artiga. Els dos jugadors, molt emocionats amb el detall dels seus companys i caminant amb crosses, han seguit el partit a la Ciutat Esportiva i s’han fotografiat amb els seus companys al final de l'enfrontament per agrair-los aquest gest ple de valors i companyonia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut