El Benjamí C agafa el tron de la Lliga

El Benjamí C agafa el tron de la Lliga

Els nois d’Albert Puig guanyen la competició domèstica amb un joc espectacular i uns registres excel·lents: 26 victòries en 26 partits

CADET A - NÀSTIC

Golejada del campió (5-0)

Com és costum en el futbol, abans de començar el matx el Nàstic va fer l’esportiu gest del passadís al flamant campió de la categoria. Un cop iniciat el partit, el Cadet A de Carles Martínez no va tenir pietat del conjunt tarragoní i va emportar-se la victòria per 5-0. Tots els gols van arribar a la segona part. El gran protagonista golejador del partit va ser Pablo Moreno, que va aconseguir un espectacular hat-trick. Els altres gols blaugranes van ser obra de Robert Navarro i Zacarías.

Amb aquesta victòria, segueix la imbatibilitat del campió de Lliga que en la pròxima jornada visitarà l’Estadi Olímpic de la Feixa Llarga, el camp de l’Hospitalet, que actualment ocupa posicions de descens.

RAPITENCA A - CADET B

Falta de gols (0-0)

El Cadet B va empatar a zero al difícil camp de la Rapitenca, tercer classificat del Grup 1 de Preferent. El resultat no va afectar perquè des de fa dues setmanes els blaugranes surten a disputar els partits com a campions de Lliga. Ara bé, el joc i la iniciativa culers no van faltar en un partit orfe de gols. Amb aquest resultat els nois de Sergi Milà acumulen 12 partits sense conèixer la derrota. La setmana vinent, contra l’Escola Futbol Gavà, que ocupa la quinzena plaça, el Cadet B intentarà donar continuïtat a aquesta ratxa d’imbatibilitat.

INFANTIL A - ESPANYOL

El derbi és tenyeix de blaugrana amb un joc espectacular (2-0)

Amb un Infantil A campió de Lliga, l’Espanyol va tenir un gest d’esportivitat: el passadís. Diego Almeida, rematant un córner de cap, i Xavi Planas, culminant una extraordinària jugada de tot l’equip, van ser els encarregats de resoldre, en tan sols dos minuts (m. 60 i m. 62), el partit. Un derbi on el Barça va ser molt superior gràcies al seu futbol de toc, les seves passades a l’espai i el control absolut del ritme del partit. Va ser una exhibició d’ADN Barça on els nois d’Álex Urrestarazu van demostrar per què han guanyat la Lliga amb tanta superioritat. D’aquesta manera, el derbi de la categoria infantil es va tenyir de color blaugrana igual que la competició domèstica. El següent matx dels culers serà l’últim de la temporada en Lliga contra el Reus Deportiu, vuitè classificat.

INFANTIL B - NASTIC

De principi a fi el partit és blaugrana (3-0)

Amb l’assalt al lideratge a la ment, es troben a un punt del primer, el San Pedro San Pablo, tot i que amb un partit menys, l’Infantil B de David Sánchez va sortir amb empenta ofensiva. I des del minut 1 ja van dominar l’electrònic gràcies al ràpid gol inicial de Joel Roca. Bilal Achhiba (m. 35) i Kareem Tunde (m. 66) van arrodonir el triomf en un partit força complicat pel poder físic dels rivals i van conduir els culers a través del camí dels tres punts. El següent matx de l’Infantil serà contra l’Escola Futbol Gavà, que ocupa la cinquena plaça.

L’HOSPITALET B - ALEVI A

Partit frenètic amb victòria culer (4-8)

Pluja de gols entre l’Hospitalet B i l’Aleví A: un total de 12. Però en l’intercanvi de cops ha sortit vencedor el conjunt blaugrana, que no l’ha afectat que la setmana passada aconseguís el títol de Lliga. D’aquesta manera, es van completar els números de l’Aleví A. I és que solament ha concedit una derrota en competició domèstica. L’estil de joc culer ha tingut molt a veure.

Davant l’Hospitalet B semblava un partit plàcid quan els blaugranes s’han avançat 0-4 gràcies a un doblet de Ianis Tarba i un altre de Marc Guiu. Però a partir d’aquest moment, el matx s’ha descontrolat. Del 2-4 s’ha passat al 3-7 i, finalment, al 4-8. Jan Quiles, Alejandro Domínguez, Arnau Pradas i un gol en pròpia han arrodonit les xifres golejadores dels culers. El següent partit serà contra el Gimnàstic Manresa, cinquè classificat.

ALEVI B - L’HOSPITALET A

Contundència de líder (4-1)

L’Aleví B està decidit a emportar-se el campionat de Lliga. En la jornada 27 van rebre a l’Hospitalet A a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i, en un partit molt complet, els blaugranes van endur-se la victòria per 4-1. Santos Ortiz (2), Nicolás Expósito i Daniel Gudjohnsen van traduir el joc combinatiu en els gols de la victòria. Però aquesta victòria va venir acompanyada de més bones notícies, l’empat del segon classificat, l’Espanyol A, al camp de la Damm A. A falta de tres jornades la distància és de sis punts, tot i que l’Espanyol A té un partit menys. El següent partit contra el Granollers, vuitè classificat, podria ser la cirereta d’un Aleví B imbatut.

PRAT A - ALEVI C

Vint-i-sisena victòria consecutiva (2-5)

Quasi s’acaben les paraules per a definir el que està fent aquest any a la Lliga l’Aleví C. Ja sumen 26 victòries després del partit que van disputar contra el Prat i que van guanyar per 2-5. I, com no podia ser d’altra manera, el blaugrana que va destacar per damunt de tothom va ser Lamine Yamal, que va aconseguir un sensacional hat-trick. El petit culer ja suma 61 gols al campionat, amb una esfereïdora mitjana de 2,4 dianes per partit. L’altre protagonista barcelonista va ser Landry Chépas, autor d’un gol. Els de Daniel Horcas s’enfrontaran la propera jornada a l’Igualada B, dotzè classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

ALEVI D - MERCANTIL C

Remuntada cap a la Lliga (2-1)

L’Aleví D va aconseguir una importantíssima victòria contra el Mercantil, segon classificat, en el partit corresponent a la jornada 26 del campionat de Lliga. Els de Pau Moral van haver de suar de valent per a derrotar un conjunt visitant que es va avançar al marcador mitjançant un gol d’Izan. Malgrat això, els blaugranes sabien de la necessitat de guanyar el partit i, gràcies als gols de Quim Junyent i Guillem Victor, van remuntar un matx clau per aconseguir la desitjada Lliga. El següent partit dels barcelonistes serà contra l’Hospitalet C, cinquè classificat. L’Aleví D es proclamarà campió si guanya aquest partit.

BENJAMI A - CORNELLA B

La Lliga ja és a tocar (7-0)

La realitat de la Lliga s’adapta al color blaugrana. El Benjamí A d’Òscar Jorquera va aconseguir una victòria demolidora contra el segon classificat i està a un punt de proclamar-se campió a falta de tres jornades. Albert Vicens (2), Madou Murcia, David Julià, Samakou Nomoko, Jaume Gabriel i Roger Casadevall van ser els artífexs de les dianes blaugranes. Aquest equip no es cansa de guanyar i pot assolir el campionat sense saber què és perdre: 26 victòries en 26 partits. La següent jornada contra el Terlenka Barcelonista pot arribar el premi a la regularitat.

BENJAMÍ B – IV TORNEIG NACIONAL CUP

Campions superant al Sevilla a la final (3-0)

Torneig rodó dels nois de Juan Antonio Gil a Tenerife. A la final disputada contra el Sevilla (3-0) es va materialitzar la superioritat culer al llarg de tota la competició. No solament pel joc estil Barça desplegat sobre el verd sinó també per les estadístiques: un gol en contra i 20 gols a favor. Els blaugranes ja s’havien desfet a les semifinals del Las Palmas per 6-0. A la primera fase també s’havien imposat a UD Andenes (3-1), At. Victoria (12-1), UD San Fernando (4-0) i Esmugran (8-0). El Benjamí B torna a la Liga el proper dimarts al camp del Cornellà.

CASTELLDEFELS A - BENJAMI C

Campions de Lliga! (0-6)

Gran jornada pel Benjamí C que es va proclamar campió de Lliga després d’un altre meravellós partit que va emportar-se per un descomunal 0-6. En la seva visita al camp del Castelldefels, els gols blaugranes se’ls van repartir Iu Martínez, David Obinna (2), Jordi Pesquer i Raúl Expósito (2).

Gràcies a aquest resultat, els campions d’Albert Puig sumen la seva vint-i-sisena victòria consecutiva, amb un total de 176 gols aconseguits. El següent partit dels barcelonistes serà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper on rebran la visita del Vilafranca, onzè classificat.

BENJAMI D - FUNDACIO EUROPA B

Imbatuts, un altre partit (4-0)

De moment la imbatibilitat no porta el lideratge. El grup de David Sánchez va seguir, una jornada més, sense perdre i a la caça del primer classificat, L’Hospitalet. Contra la Fundació Europa es va assolir la 22a victòria de la Lliga gràcies a un partit perfecte. Va ser una exhibició ofensiva i defensiva dels blaugranes que Aisher Font, Ismael Ziani, Fernando María Mazón i Brayant Villaba van traslladar a l’electrònic. El següent partit del Benjamí D serà davant l’Escola de Futbol Premier Barcelona, el tercer classificat.

CASTELLDEFELS - PREBENJAMI

Victòria per posar pressió (1-3)

El Prebenjamí de Dani Segovia no perd l’esperança. El triomf davant el Castelldefels va mantenir l’anhel dels culers per assaltar la primera plaça. Roc Martínez, Sergi Font i Jaime Arenas van encendre l’espurna de la fe amb els seus gols. Quatre partits per la finalització de la Lliga i els dos punts de distància amb el líder permeten seguir somiant i més quan el Prebenjamí juga bé i marca en cada partit. El pròxim matx dels culers serà contra la Penya Barcelonista Collblanc Sants, que ocupa la desena plaça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut