El Benjamí A goleja el Reial Madrid a la final de la Tres Cantos Cup (5-1)

El Benjamí A goleja el Reial Madrid a la final de la Tres Cantos Cup (5-1)

L’equip d’Òscar Jorquera guanya amb autoritat el torneig a Madrid en un bon cap de setmana per al futbol formatiu amateur

DAMM – CADET A

Victòria de prestigi en un camp molt complicat (1-4)

El Cadet A va assolir el passat dissabte una victòria de prestigi en un dels camps més difícils de la categoria. Els nois de Franc Artiga van fer un partit perfecte que els hi va valer per guanyar amb contundència a la Damm per 1-4. Jaume Jardí va obrir el marcador al minut 32 després de que el Barça desaprofites un parell de clares oportunitats. Ja a la segona part va arribar el gol de Gerard Gómez (m. 45). La Damm va reduir diferències amb un gol d’Eric Sierra (m. 54), però Jaume Jardí, una altra vegada (m. 56) i Pablo Moreno (m. 63) van arrodonir el triomf. El Cadet A lidera la Divisió d’Honor, amb tres victòries en tres partits, empatat a punts amb l’Espanyol. La propera jornada rebrà la visita del Cornellà, onzè classificat, a la Ciutat Esportiva.

CORNELLÀ B – CADET B

Empat en un dels camps més difícils de la categoria (2-2)

El Cadet B va obtenir un valuós empat en un dels camps més difícils de la categoria. Els nois de Sergi Milà van empatar (2-2) amb el Cornellà B en un partit que va tenir una segona part frenètica després de que s’arribés amb empat sense gols al descans malgrat que el Barça va estavellar dues pilotes al pal. Marc Luis va fer el primer gol, de córner, per als locals al minut 48 abans de que Ginard fes l’empat al minut 52. El ritme frenètic del partit no es va aturar amb l’empat i va ser aleshores quan Aitor Sánchez va fer el 2-1 en un contracop (m. 71). Tres minuts després va arribar el 2-2 definitiu obra de David Navarro. El Cadet B és tercer a només dos punts del líder, la Rapitenca. La propera setmana juga al camp del Gimnàstic de Tarragona B.

L’HOSPITALET CE – INFANTIL A

Una golejada per mantenir el liderat (0-5)

Molt bona victòria la que va aconseguir l’Infantil A de Carles Martínez el passat dissabte al camp de l’Hospitalet CE per un contundent 0-5 que li permet mantenir-se com a líder, amb tres victòries en tres jornades, empatat a punts amb el Jàbac i Terrassa que, precisament, visita la propera setmana la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Pau Segarra va obrir el marcador al minut 12 abans de que comencés el festival de Xavi Planas que, per segona setmana consecutiva ha signat un hat trick, i ja porta vuit gols a la Lliga. Planas va posar el 0-3 en el marcador, amb dos gols als minuts 21 i 30, i Jordi Coca va signar el 0-4 al minut 45. El cinquè gol, obra de Xavi Planas, va arribar al minut 69.

INFANTIL B – REUS DEPORTIU B

Decideix un matiner gol de Cristóbal Muñoz (1-0)

Un solitari gol de Cristóbal Muñoz al minut 2 de partit va decidir el partit de l’Infantil B contra el Reus Deportiu B a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (1-0). Una victòria, la primera de la temporada per a l’equip de David Sánchez, que va resultar molt curta donats els mèrits ofensius fets pels jugadors blaugranes. El Barça va disposar de nombroses oportunitats per marcat però no va tenir gaire sort de cara a porteria. L’Infantil B és onzè, amb tres punts, i la propera jornada visita el camp del Marianao Poblet, penúltim classificat.

ALEVÍ A – ATLÈTIC SANT JUST

Pluja de gols per consolidar el liderat (12-0)

L’Aleví A de Marc Serra lidera el Grup 1 de Preferent, empatat a punts amb la Damm B i el Sant Cugat, després de la seva contundent victòria sobre l’Atlètic Sant Just per 12-0. Arnau Pradas va ser el gran protagonista del partit al marcar sis dels 12 gols blaugranes. Els va signar de tots els colors. De xut des de fora de l’àrea, de remat a un toc, d’oportunisme... La resta dels gols de la victòria de l’Aleví els van fer Bryan Ramírez (3), Ianis Tarba (2) i Pau Prim. L’Aleví A jugarà la propera jornada al camp del Sant Cugat.

ALEVÍ B – ESCOLA FUTBOL MATARÓ

Triomf molt treballat a la Ciutat Esportiva (5-1)

La segona victòria de la temporada de l’Aleví B de Jordi Pérez va arribar dissabte de forma molt treballada tot i el 5-1 final contra l’Escola de Futbol Mataró. Jan Encuentra va obrir el marcador al minut 16 i un minut després va empatar l’equip visitat amb un gol d’Oriol Montardit. Landry Farré va signar el 2-1 al minut 43 i Daniel Gudjhonsen va encarrilar la victòria anotant el 3-1 (m. 46). Santos Ortiz i Daniel Gudjohnsen, una altra vegada, van arrodonir el resultat. L’Aleví B rebrà la propera jornada la visita de la Damm A a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

ALEVÍ D – FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA

Victòria convincent en el debut a la Lliga (5-1)

Bon debut a la Lliga de l’Aleví D que aquesta temporada dirigeix Pau Moral. Va superar per 5-1 a la Fundació Esportiva Grama en un bon partit que va començar perdent al primer minut quan la Grama va fer el 0-1. Però l’Aleví D, lluny de posar-se nerviós, va començar a practicar el seu futbol i li va donar la volta al marcador amb gols de Pol Caramés, Quim Junyent, Jan Martínez i Lassana Diaby (2). L’Aleví D jugarà la propera setmana al camp de l’Europa B.

BENJAMÍ A – TRES CANTOS CUP 2017

Campions golejant al Reial Madrid a la final (5-1)

El Benjamí A va guanyar ahir la Tres Cantos Cup 2017 després de superar amb espectacularitat al Reial Madrid a la final per un contundent 5-1. Madou Murcia, Albert Vicens, Piti i Samakou Nomoko, en dues ocasions, van anotar els gols de la victòria davant l’alegria dels membres de la Penya Barcelonista de Móstoles que van donar suport a l’equip d’Òscar Jorquera en tot moment. El Benjamí A es va plantar a la final com a segon de grup després de guanyar al Tres Cantos (9-1) i al Móstoles (3-0) i perdre amb el Sevilla per la mínima (0-1). Al partit de quarts de final van imposar-se a l’Atlètic de Madrid per 2-0 i a les semifinals van golejar per 8-0 al Leganés. El Benjamí A, que jugarà el seu partit ajornat de Lliga contra el Manresa el 25 d’octubre, torna a la Lliga el proper cap de setmana el proper cap de setmana al camp del Santboià.

BENJAMÍ B – MEMORIAL ANTONI BOSCH

Campions superant a l’Espanyol A en una final espectacular (3-2)

El Benjamí B va proclamar-se campió del Memorial Antoni Bosch que es va disputar a Lleida després de superar l’Espanyol A en una final espectacular. El nois de Juanan Gil van marcar el gol de la victòria en el darrer minut i es van terminar imposant per 3-2 signant així un torneig perfecte. A la primera fase van guanyar per 14-0 a la Intercomarcal A, per 5-0 l’AEM i per 13-0 a la Intercomarcal C. Als quarts de final van superar el Tàrrega per 8-0 i a les semifinals van desfer-se del Mollerussa per 4-1 abans de guanyar a l’Espanyol en un partit magnífic. El Benjamí B, que jugarà el seu partit ajornat contra el Vilassar de Dalt el proper 12 d’octubre, tornarà a la Lliga el proper cap de setmana a casa contra el Mercantil.

BENJAMÍ D – FUNDACIÓ ESPORTIVA HOSPITALET AT.

Bon inici de temporada dels nois de David Sánchez (11-0)

Extraordinari debut de David Sánchez Aradilla a la banqueta del Benjamí D. Els petits de la casa han superat amb contundència a la Fundació Esportiva Hospitalet At. (11-0) en un partit que no s’ha obert fins al segon quart. Ethan Rodríguez ha obert el marcador al minut 18 i des d’aleshores ha estat una pluja de gols. Omar Boiro (4), Ismael Ziani (2), Iván Campillo (2) i Bryant Villalba (2) van anotar els gols. El Benjamí D jugarà la propera jornada el seu primer partit fora de casa al camp de l’Escola de Futbol Gavà.

PREBENJAMÍ – SANT ILDEFONS

Debut molt positiu dels més petits de la casa (6-4)

Bon debut del Prebenjamí que aquesta temporada entrena Dani Segovia a la Lliga. Els més petits de la casa van guanyar dissabte al Sant Ildefons per un 6-4 en un partit de moltes alternatives però que va tenir un clar protagonista: Sergi Font. El jove jugador blaugrana nascut a Salou va marcar cinc dels sis gols de la victòria blaugrana. Guiu Xuclà va fer l’altre gol del Prebenjamí que, després del 2-2, va ser capaç d’encarrilar un partit elèctric. Els nois de Dani Segovia jugaran la propera setmana el seu primer partit fora de casa al camp de l’Escola Futbol Gavà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut