Doblet al MIC F7

Doblet al MIC F7

El Benjamí C i el Prebenjamí es proclamen campions a Andorra en un cap de setmana on l’Infantil B, l’Aleví C i el Benjamí B també han guanyat els tornejos en els que han participat

Molt bon cap de setmana de Tornejos el que han protagonitzat els equips del futbol formatiu amateur del FC Barcelona. A la victòria de l’Aleví A al Torneig Nacional de LaLiga Promises s’ha de sumar el doblet al MIC F7 aconseguit pel Benjamí C d’Albert Puig  i el Prebenjamí de Dani Segovia a Andorra després d’imposar-se a la final a l’Espanyol (2-0) i l’Atlètic de Madrid (3-1), respectivament. El Benjamí A d’Òscar Jorquera també va arribar a la final del MIC Andorra F7 però se li va escapar el títol contra l’Espanyol (1-3).

La resta d’equips blaugranes del futbol formatiu amateur van tenir un cap de setmana molt encertat. El Cadet B de Sergi Milà va arribar a la final del Torneig Marveld, que es va disputar a Groenlo (Holanda), on va caure per 2-1 contra un Ajax al que, prèviament, havia guanyat per 2-1 a la fase de grups. El Cadet B s’havia desfet a les semifinals del Feyenoord (1-0). L’Infantil B de David Sánchez va guanyar el Torneig OAR Vic després de superar al Cornellà per 2-0. Els blaugranes havien eliminat a la Damm (1-0) i el Girona (4-0) a les rondes anteriors.

No li van anar molt bé les coses a l’Aleví B al Torneig UD Cassà Memorial JM Burset on va caure a les semifinals després de perdre per 3-4 davant del Vic Riuprimer. Tampoc va tenir molta sort l’Aleví D a Calamocha on va quedar eliminat pel Reial Madrid als quarts de final (0-2). Els equips que sí que van poder celebrar-ho van ser l’Aleví C, que va imposar-se per 7-1 al RC Genk a la final de la Lugano Champions Trophy disputada a Suïssa, i el Benjamí B, que va guanyar el Torneo Costa de la Luz en Punta Umbría (Huelva) superant al Sporting de Portugal (3-1), als quarts de final, al Vila-real (5-1) a les semifinals i a l’Atlètic de Madrid a la final per 4-1.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut