Doble victòria als derbis d’alevins

Doble victòria als derbis d’alevins

L’Aleví A guanya per 1-5 a l’Espanyol B a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, mentre que l’Aleví B s’imposa per 4-2 a l’Espanyol A en un altre gran cap de setmana per al futbol formatiu amateur amb 11 victòries i només un empat

ESPANYOL - CADET A

Valuós empat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque (1-1)

Bon resultat el que va obtenir el Cadet A el passat dissabte en el desplaçament més complicat de la temporada. Els nois de Franc Artiga van empatar contra l’Espanyol a la Ciutat Esportiva Dani Jarque (1-1), amb gol del blaugrana Robert Navarro, i mantenen la primera posició a la Divisió d’Honor amb tres punts d’avantatge sobre els blanc-i-blaus. El Barça es va mantenir fidel al seu estil. Va voler sempre la pilota i va controlar el partit en tot moment, però li va mancar una mica d’encert de cara a gol per emportar-se una victòria que hagués estat merescuda. Robert Navarro va marcar un gran gol al minut 21 per avançar als blaugranes, però tres minuts després un llançament de falta lateral acabava amb el gol de l’empat obra d’Aleix Gorjon. El Barça va buscar el gol fins el final, però no va arribar. El Cadet A rebrà el Sant Gabriel, tretzè classificat, d’aquí dues setmanes.

CADET B – MTU HALLEN CUP

El Barça Grana acaba cinquè i el Barça Blau setè

Bona experiència la que ha viscut aquest cap de setmana el Cadet B al Torneig Indoor MTU Hallen Cup que es disputa cada any a Friedrichshafen (Alemanya). L’equip de Sergi Milà es va dividir en dos, Barça Grana i Barça Blau, i tots dos equips van arribar als quarts de final després de signar una gran primera jornada. Als quarts de final, però, no els ha acompanyat. El Barça Blau ha caigut per 4-0 davant l’Ajax, que al final s’ha proclamat campió, i el Barça Grana ha perdut per 3-1 amb el finalista, el Dinamo de Zagreb. Al partit pel cinquè i sisè lloc, el Barça Grana ha guanyat per 4-2 a l’AC Mailand i al partit pel setè i vuitè lloc, el Barça Blau ha superat al Manchester United per 3-1. El Cadet B jugarà el seu partit de Lliga ajornat d’aquesta jornada el proper dimecres al camp del Reus Deportiu (12.00 hores).

MATARÓ - INFANTIL A

Triomf solvent per consolidar el liderat (0-3)

El guió de l’Infantil A Mataró va ser tan sòlid com sempre. Bon futbol, control absolut de la pilota, verticalitat i una molt bona pegada. Els nois de Carles Martínez només van tardar 15 minuts en obrir el marcador. Toni Caravaca va ser l’encarregat de signar el 0-1. Ell va obrir la llauna i va donar tranquil·litat a un Infantil A que va sentenciar el matx amb dos gols de Xavi Planas, als minuts 30 i 36. El davanter blaugrana lidera, amb 15 dianes, la classificació de màxim golejador de la categoria. L’Infantil A, amb aquesta victòria, lidera la classificació amb 5 punts d’avantatge sobre l’Espanyol. La propera jornada rebrà la visita del Girona, cinquè classificat.

INFANTIL B - LA FLORESTA

Remuntada en un partit memorable (4-3)

Lluitar fins el final. No rendir-se mai. Ser ambiciós i creure en el treball en equip. Aquests són alguns dels valors fonamentals amb els que creixen els joves jugadors blaugranes a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i ahir, més que mai, es va poder comprovar en el partit que els nois de David Sánchez van guanyar per 4-3 a La Floresta. Un bon rival, molt fort, que va imposar la seva superioritat física durant molts moments del partit, però que al final es va veure superat per la màgia del futbol de toc blaugrana. L’ADN Barça va demostrar ahir que el bon futbol sempre guanya. El visitant Pol Romero es va marcar l’1-0 en pròpia porta a l’intentar desviar una falta lateral, però La Floresta li va donar la volta al marcador amb dos gols de Kevin (m. 20) i Amin (m. 21). L’empat va arribar a la segona part, obra de Llorenç Ferrés, però l’alegria només va durar un minut ja que Romero feia el 2-3 pels tarragonins. A partir d’aquí va arribar el millor dels blaugranes. Van creure en si mateixos, van donar la cara i, al final, van tenir premi. Joan Anaya, molt més murri que la defensa visitant, feia el 3-3 al minut 69 i, en la següent jugada, Kareem Tunde marcava, de clar penal, el gol de la victòria. L’Infantil B segueix líder empatat a 24 punts amb l’Escuela San Pedro San Pablo tot i que amb un partit menys disputat pels blaugranes. La propera jornada visita el camp del Nàstic de Tarragona B, cinquè classificat.

ESPANYOL B - ALEVÍ A

El derbi és tenyeix de color blaugrana (1-5)

Els nois de Marc Serra van aconseguir endur-se un matx de nivell davant un combatiu Espanyol B a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. El camí de la victòria es va començar a albirar en els primers compassos i a la mitja hora ja semblava decantat del cantó culer. Héctor Font, màxim anotador culer, i Jan Montes, en dues ocasions, van ser els futbolistes blaugranes que van aconseguir els tres primers gols. Quatre minuts frenètics van veure dues dianes, una per cada cantó; Marc Guiu va ampliar l’avantatge culer, però Oriol Pallàs la va reduir (1-4). Tot i el gol del conjunt blanc i blau, l’Aleví A no va veure perillar en cap moment el resultat. Inclús va segellar la onzena victòria consecutiva de la Lliga amb el cinquè gol d’Arnau Pradas a les acaballes del matx (m. 58). Onze victòries en onze partits, amb 82 gols a favor i només 8 en contra és el balanç que han registrat fins al moment els nois de l’Aleví A, líders amb 6 punts d’avantatge sobre la Damm B. El següent matx dels culers serà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Centre d’Esports Hospitalet, vuitè classificat.

ALEVÍ B - ESPANYOL A

Sentencien en una primera part espectacular (4-2)

Espectacular. Només amb aquesta paraula es pot definir la primera part que va protagonitzar l’Aleví B de Jordi Pérez a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Quin partidàs! Quina entrega! Quin futbol! Quins gols! L’Aleví B de Jordi Pérez va encaminar la victòria amb quatre gols a la primera meitat. El primer en un llançament de falta sensacional de Santos Ortiz (m. 14) i la resta, ja en un segon quart brutal, obra de Daniel Gudjohnsen (m. 23), Pol Montesinos (m. 24) i Tomás Marques (m. 28). La reacció blanc-i-blava va arribar a la segona part amb dos gols d’Alcaide i Burgos, però els blaugranes, que van tenir dues clares ocasions de Pol Montesinos i Gudjohnsen, van saber defensar la renda i guanyar el partit. L’Aleví B lidera ara el Grup 2 de Preferent amb tres punts d’avantatge sobre l’Espanyol A. La propera jornada visitaran el camp de L’Hospitalet, catorzè classificat.

CORNELLÀ C  - ALEVÍ C

Victòria de matrícula d’honor (1-11)

El conjunt blaugrana segueix intractable en la Primera Divisió Aleví del Grup 1. No solament compta tots els partits per victòries, sinó que també desplega un bon joc ofensiu i defensiu. La jornada 10 va servir perquè els nois de Dani Horcas arribessin al centenari de dianes i davant el segon classificat, el Cornellà. D’aquesta manera, es va situar com l’equip que va registrar una millor diferència de gols. 105 a favor i solament 6 en contra. El partit va viure un petit ensurt pels culers, ja que van veure com el gol de David Sáez va ser neutralitzat per Óscar. No obstant això, els nois de Dani Horcas es van refer ràpidament i es van tornar a posar a davant del marcador gràcies a la diana de Joel Escaler. A partir d’aquest moment, el matx va ser un monòleg culer. El bon joc va ser acompanyat de nou gols més, obra de Lamine Yamal (4), David Sáez, Xavi Castellanos, Jofre Torrents, Joel Escaler i Marc Bernal, que van permetre ampliar a sis punts l’avantatge en la classificació amb el segon, el Cornellà C. El següent partit de l’Aleví C serà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Prat, sisè classificat.

ALEVÍ D - CORNELLÀ D

Golejada per seguir al capdamunt (9-1)

Els nois de Pau Moral segueixen per segona setmana consecutiva comandant la classificació del Grup 2 de la Primera Divisió Aleví. La jornada anterior, els blaugranes van apoderar-se del liderat i estan decidits a mantenir-lo fins al final. Des dels primers compassos de joc els culers es van fer amos i senyors del partit desplegant un bon joc i no vam permetre que el Cornellà D s’assentés sobre el verd de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El camí de la golejada el va iniciar Jan Martínez (m. 8.), que va ser el màxim anotador amb un hat-trick. La primera diana va ser el preludi de l’espectacle ofensiu culer. Vuit gols més. Rubén Núñez, Lassana Diaby (2), Albert Navarro, Guillem Víctor i Pol Caramés van ser els altres autors. El gol final del Cornellà D no va enfosquir la bona actuació culer. El següent partit de l’Aleví D, líder amb dos punts d’avantatge sobre l’Europa B, serà el dissabte al camp del Mercantil, el tercer classificat.

BENJAMÍ A - JABAC I TERRASSA B

Autèntic vendaval ofensiu culer (17-2)

El Benjamí A continua sumant per victòries tots els seus partits de la Lliga. El poder ofensiu del conjunt de d’Òscar Jorquera no va decaure contra el Jàbac i Terrassa B, inclús es va augmentar. La golejada més flagrant de la temporada va suposar arribar al centenari de gols en la competició domèstica, concretament 105. Seria difícil destacar un futbolista culer en la faceta golejadora, per tant, anomenarem tots els autors de cada diana: Michal Zuk, jugador del Benjamí C que ahir va jugar amb el Benjamí A, va anotar 5 dianes, Roger Casadevall (4), Samakou Nomoko (3), Nil Teixidor (2), Gabriel, Madou i Arnau Marés. Pel que fa la faceta defensiva, el Benjamí A va encaixar en un partit els mateixos gols que en totes les jornades anteriors, dos. Aquest resultat no va ser l’única bona notícia de la jornada 11 pels nois d’Òscar Jorquera. També es van ampliar distàncies, dos punts concretament, sobre el segon classificat, el Cornellà B, que va empatar a Vilassar de Mar. Precisament, el Cornellà B serà el rival de la propera jornada de Lliga.

 

SANT CUGAT - BENJAMÍ B

Els blaugranes vencen el duel directe amb el segon (1-2)

Victòria treballada dels nois de Juan Antonio Gil al camp del segon classificat, el Sant Cugat, que va arribar al duel entre els millors equips de la competició amb les intencions clares i confiant en el bon joc que els ha acompanyat durant tota la Lliga. Els locals van demostrar per què son segons classificats i van avançar-se al marcador amb un bon gol de Jordi Monedero (m. 21). Amb aquest resultat advers pels blaugranes es va arribar al descans. Però els blaugrana van fer gala de la seva condició de líders i van poder remuntar el matx gràcies als gols d’Aymar Llanas (m. 37) i Broulaye Chama (m. 47), que marcaria a les acaballes del partit. El Benjamí B lidera ara la classificació amb tres punts d’avantatge sobre el mateix Sant Cugat. La propera jornada rebrà la visita del Cornellà, setè classificat.

ATLÈTIC SANT JUST A - BENJAMI C

Victòria treballada a Sant Just (1-3)

Els nois d’Albert Puig van aconseguir els tres punts a la seva visita a l’equip del Baix Llobregat després d’un partit treballat on els barcelonistes van sortir endollats des del primer minut, quan David Obinna va posar per davant als culers. Als 20 minuts de joc, va ser Eloi qui va posar el 0-2 a l’electrònic. Els locals van intentar-ho durant tot el partit i van rebre el seu premi en forma de gol a l’equador del matx (min 28). Però un altre cop Eloi Gómez, que acabaria l’enfrontament amb un doblet, va posar el definitiu 1-3. El proper compromís blaugrana, líder amb tres punts d’avantatge sobre el Cornellà D, serà el dissabte 16 de desembre, davant el Castelldefels, quart classificat.

BENJAMÍ D - BADALONA

Els blaugranes tornen al camí de la victòria en un gran partit (7-3)

Els nois de David Sánchez van aconseguir un triomf balsàmic després d’empatar per primera vegada en Lliga en la jornada anterior. Els blaugranes van sortir decidits al terreny de joc i amb deu minuts ja anaven guanyaNt per 3-0. Fernando Mazón, Ismael Ziani i Pedro Demiddi van ser els autors de les primeres dianes barcelonistes. Encara que el Badalona va reduir distàncies en el marcador, el Benjamí D no va sentir perillar en cap moment la victòria. I menys quan Omar Boiro  i Joan Inglés van ampliar més l’avantatge. No obstant això, el 5-1 no era definitiu i en tres minuts frenètics es van veure els quatre gols que tancaven l’electrònic, dos per cada equip, els blaugranes obra de Bryant i Mazón, una altra vegada. D’aquesta manera, el triomf número nou en competició domèstica va arribar després d’imposar-se al Badalona per un 7-3. Tres punts per seguir perseguint el lideratge, que manté l’Hospitalet, amb dos punts d’avantatge. El següent partit del Benjamí D serà d’aquí dues setmanes al camp de l’Europa, cinquè classificat.

SANTA EULÀLIA A - PREBENJAMÍ

Triomf in extremis (3-4)

Els culers han aconseguit un triomf treballat al complicat camp del Santa Eulàlia. Els de Dani Segovia han sumat tres punts importants per a seguir al capdavant de la classificació després de guanyar als últims minuts en un partit on els locals sempre han anat a remolc dels blaugranes. El gol de Sergi Font (m. 47), pocs segons després del tercer gol del Santa Eulàlia, ha servit per donar la victòria als barcelonistes, que abans havien marcat per obra de Roc Martínez (m. 5), Jaime Arenas (m. 27) i una altra vegada Roc Martínez (m. 39). La propera jornada, els culers, segons a un punt del Pubilla Casas, rebran el Castelldefels B, sisè classificat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut