Cop d’efecte del Cadet A i l’Infantil A

Cop d’efecte del Cadet A i l’Infantil A

Els equips de Franc Artiga i Carles Martínez lideren en solitari les seves lligues després de superar aquest cap de setmana amb contundència i amb un joc al més pur estil Barça el Jàbac i Terrassa (7-1) i la Damm (4-1), respectivament

CADET A – JÀBAC I TERRASSA

Un joc excepcional, ple de victòries i liderat en solitari (7-1)

El matx de la novena jornada de la Divisió d’Honor va tenir un inici per emmarcar. Conscients de la possibilitat de comandar la classificació en solitari, els nois de Franc Artiga van aconseguir un gol de bella factura als dos minuts de joc. Des de la defensa fins a l’atac, tres tocs letals van servir per inaugurar el marcador. Primer, una passada de José Martínez per trencar línies rivals, segon, un centre mil·limètric de Jaume Jardí i, tercer, la rematada a la xarxa de Pablo Moreno. Tot i el domini blaugrana sobre el terreny de joc traduït en oportunitats de gol, la falta d’encert va impedir ampliar avantatges en el marcador fins passat l’equador de la primera meitat. La insistència culer va tenir premi i es van veure tres gols més, obra de Jaume Jardí (min 33), Robert Navarro (min 35) i Nico (min 38).

En la segona part, la capacitat golejadora no va decaure. El Jàbac es va assentar, per uns instants, sobre el verd i va aconseguir reduir distàncies. No obstant això, el Cadet A no va donar més capacitat de reacció al conjunt visitant i ràpidament va tornar a ampliar distàncies en l’electrònic. El cinquè i sisè gol blaugrana van arribar amb un minut, obra d’Anwar i Pablo Moreno. A falta de deu minuts per a la finalització del matx, Anwar va tancar la golejada culer. D’aquesta manera, el Cadet A va sumar tres punts que el situen en solitari al capdavant de la classificació, amb dos punts d’avantatge sobre l’Espanyol. La següent jornada els nois de Franc Artiga visitaran el camp del tercer classificat, el Girona.

CADET B - TERLENKA BARCELONISTA

Victòria treballada contra un rival molt físic (3-1)

Ambdós conjunts van arribar amb precedents oposats al matx de la vuitena jornada de la Preferent Cadet. L’equip blaugrana havia guanyat el partit anterior i el Terlenka, perdut. Aquesta dinàmica es va traslladar sobre la gespa de la Ciutat Esportiva en el primer minut de joc amb el gol de penal d’Álex Ginard. No obstant això, el rival dels culers es va aconseguir refer i va establir l’empat en l’electrònic, amb un gol de Daniel Tamayo (min 18). La igualada en l’electrònic va desfer les dinàmiques antagòniques durant mitja hora fins que a un minut del final de la primera meitat, el defensa blaugrana Miquel Juanola va desfer l’empat. La sisena victòria pels nois de Sergi Milà es va materialitzar a la segona meitat, amb el 3-1 definitiu, obra de Mamadou (min 61). El Cadet B marxa en la primera posició de la classificació amb dos punts d’avantatge sobre un Viladecans al qual, precisament, visita la propera jornada.

INFANTIL A - DAMM

L’estratègia blaugrana desencalla el partit (4-1)

La igualtat que havien mostrat ambdós conjunts des de l’inici de la temporada es va plasmar sobre el terreny de joc de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Ni l’Infantil A ni la Damm havien perdut cap matx. Al conjunt culer, tot i tenir la possessió de la pilota, li costava sortir des del darrere per situació defensiva de la Damm. Tot i això, els nois de Carles Martínez van aportar perill a la porteria rival, sense premi. La neutralització mútua va fer que la primera meitat acabés amb empat a zero.

El conjunt culer va sortir del túnel de vestidors amb ímpetu ofensiu i va aconseguir mitjançant Gavi, a la sortida d’un córner, el primer gol (min 42). Ara bé, la Damm es va refer ràpidament de la diana encaixada i va tornar a establir l’empat, en una acció de Toni Caravaca en pròpia porta. La igualtat d’ambdós conjunts continuava sobre terreny de joc, fins que van arribar diverses ocasions del conjunt culer. I, un altre córner va permetre que l’Infantil B tornes a manar en el marcador; Marc Jurado va ser l’autor del 2-1. A partir d’aquest moment, l’equip blaugrana va posar la directa i Aleix Garrido, amb un gol de bella factura, va certificar la vuitena victòria de la competició domèstica. Ara bé, el partit encara depararia el quart gol culer i, altra vegada de córner, obra de Marc Jurado. L’Infantil A no només va aconseguir els tres punts, sinó que va vèncer un rival imbatut fins la data, fet que li permet distanciar-se al capdamunt de la classificació, ara amb tres punts d’avantatge sobre l’Espanyol. En la propera jornada el conjunt blaugrana visitarà el camp del Sant Andreu. 

AQUA HOTEL - INFANTIL B

Triomf molt important en un camp molt difícil (1-3)

Després de la primera ensopegada a casa en competició domèstica, els nois de David Sánchez han encadenat dues victòries consecutives. El segon triomf va arribar al camp de l’Aqua Hotel després d’un partit treballat des de la possessió de la pilota. L’Infantil B va aconseguir marcar a la primera part del matx gràcies al doblet d’Iker Bravo (m. 15 i m. 28). El partit semblava encarrilat pels blaugrana, però el conjunt local, avivat per la seva afició, va reduir distàncies al marcador. El cinquè triomf dels culers es va cerciorar amb la tercera diana blaugrana. Cristobal Muñoz en va ser l’autor en un gol molt bonic. Aquests tres punts permeten que els nois de David Sánchez es mantinguin a la tercera posició, encara que amb un partit menys, a tres punts del líder, l’Escuela San Pedro San Pablo. El proper matx enfrontarà a l’Infantil B amb a l’Escola de Futbol Gavà, quart classificat.

ALEVÍ A - RULL ROMULO

Segueixen imparables en defensa i en atac (12-0)

Un fulgurant inici dels nois de Marc Serra va permetre al conjunt blaugrana endur-se la vuitena victòria en la competició domèstica. El matx contra el Can Rull no va ser una excepció, en la ratxa de golejades de l’Aleví A, i van aconseguir anotar 12 dianes repartides en les quatre meitats. A més, no en van rebre cap gol en contra. Marc Guiu, amb un hat trick, i Héctor Fort (2), Bryan Ramírez (2), Alexis Olmedo, Jan Montes, Alejandro Domínguez, Pau Prim i Iván Rodríguez van marcar els gols de la victòria. L’Aleví A lidera la classificació amb sis punts d’avantatge sobre la Damm B i un balanç de 66 gols a favor i només 4 en contra. El proper rival dels blaugranes serà el Cornellà B, cinquè classificat.

SANT CUGAT ESPORT - ALEVÍ B

Gran remuntada per seguir colíders (3-5)

Els blaugranes van haver de remuntar un 2-0 en contra als primers quinze minuts de joc per a endur-se els tres punts de Sant Cugat i mantenir el ple de victòries a la lliga, que els permet coliderar la Lliga empatats a 24 punts amb l’Espanyol A. L’inici no va ser fàcil: els locals es van avançar al minut 8 i només cinc minuts després van establir el 2-0 al marcador. No seria fins a la sortida de vestidors, al segon quart, quan els barcelonistes començaren a capgirar el marcador gràcies un gol en pròpia porta i a les dianes de Tomás Marques (m. 33) i Santos Santos (m. 48). Els locals van tornar a establir l’empat a set minuts del final del matx, però Daniel Gudjohnsen (m. 55) i Jan Encuentra (m. 57) van col·locar el 3-5 definitiu. Dissabte vinent, els nois de Jordi Pérez  rebran al Cornellà, darrer classificat.

ALEVÍ C – FONTSANTA-FATJÓ

Gols de bella factura a la Ciutat Esportiva (6-0)

Els pupils de Dani Horcas van tenir una abundant quota de pilota que els va permetre marcar fins a 6 gols en el partit de la Primera Divisió. El Fontsanta-Fatjó va lluitar tot el partit però no va poder evitar la golejada blaugrana. Els gols de Xavi Castellanos (m. 8) i Gibert Jordana (m. 13), que tornaria a repetir al minut 31, i Marc Bernal (m. 28), Joel Escaler (m. 51) i Lamine Yamal (m. 52) van sentenciar el partit. Aquest triomf serveix als barcelonistes per a seguir líders una jornada més, amb tres punts d’avantatge sobre el Cornellà C. El proper dissabte (12.00 hores), els blaugranes jugaran a la comarca del Garraf, davant el Cubelles, vuitè classificat.

RACING SARRIA - ALEVÍ D  

Segueixen sumant a la caça del líder (0-4)

Després de perdre comba en el segon partit de la competició domèstica, els nois de Pau Moral han estat intractables en Lliga. Encadenar cinc victòries consecutives els ha permès apropar-se als colíders, l’Europa B i el Mercantil C, solament els separava un punt. En el camp del Racing de Sarrià es va veure un Aleví D amb ímpetu de cara a porteria i va aconseguir quatre gols. Xavi Espart (m. 10) va ser l’encarregat d’obrir la llauna. Tot i la insistència blaugrana, el resultat no es va moure fins al segon període amb tres gols que certificarien el triomf. Les dianes van portar la firma de Jan Martínez i Denis Cruz, per partida doble. D’aquesta manera, es van aconseguir tres punts a domicili que van permetre continuar la persecució als dos primers classificats. La propera jornada l’Aleví D rebrà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper a la Penya Barcelonista Collblanc-Sants, tretzè classificat.

BENJAMÍ A - VILA OLÍMICA

Domini absolut en atac i en defensa (10-0)

Els nois d’Òscar Jorquera van mantenir la tònica de la temporada. Efectivitat atacant i solidesa defensiva. D’aquesta manera, en la vuitena jornada es van refermar els bons números aconseguits fins a la data en la Divisió Preferent. 60 gols a favor i, solament, 2 en contra. Es fa difícil destacar un golejador, perquè van ser diferents els protagonistes que van contribuir a aconseguir el resultat favorable. Ara bé, Nomoko, el màxim anotador de la competició i del conjunt culer, no va faltar a la citat del gol, amb dues dianes El davanter culer protagonitza una ratxa de dos gols per partit. Albert Vicens (2), Roger Casadevall, Arnau Marés, Jaume Aghayedo, Roger Casadevall, Madou Murcia i Nil Teixidor van marcar el gols de la victòria.Amb aquest triomf el Benjamí A conta els partits per victòries. El pròxim matx, els nois d’Òscar Jorquera s’enfrontaran al Can Rull Romulo Tronchoni.

MOLLET - BENJAMÍ B

Domini absolut a Mollet (0-9)

El Benjamí B de Juanan Gil va aconseguir un ampli triomf al Municipal Germans Gonzalvo després de golejar l’equip vallesà i seguir així amb el ple de victòries que permet als culers seguir com a líders indiscutibles del campionat lliguer, empatat a 24 punts amb el Sant Cugat. El partit va començar molt favorable per a els interessos barcelonistes. Al minut 10, els gols de David Juan (m. 4), Broulaye Chama (m. 9) i Biel Cabezas (m. 10) ja havien posat el partit molt de cara per als culers. La defensa local no va poder aturar l’atac blaugrana i això va ser decisiu per el resultat final. Destaca l’aportació de Broulaye Chama, amb quatre gols. Aymar Llanas, Adam Argemí i Roger Martí van completar la golejada. Diumenge vinent, els blaugranes jugaran a Terrassa davant el Jàbac i Terrassa, novè classificat.

BENJAMÍ C - HOSPITALET B

Segueixen imbatuts i signant un gran futbol (6-0)

La setena jornada de la competició domèstica va certificar el setè triomf consecutiu per l’equip blaugrana. Els sis gols aconseguits i el cero encaixats van deixar clar la qualitat ofensiva i defensiva del conjunt d’Albert Puig. D’aquesta manera, es va ratificar com el conjunt que va encaixar menys gols, solament 4, i el segon amb més dianes anotades, un total de 41. L’equip blaugrana van encarrilar el matx des del minut primer quart d’hora gràcies als gols de Pau Berges i Michal Zuk. La imbatibilitat en lliga es va certificar amb 4 dianes més repartides entre Jordi Pesquer (2), Michal Zuk i Eloi Gómez. D’aquesta manera el Benjamí C va continuar sumant de tres en tres i comandant la classificació. El pròxim partit, l’equip blaugrana visitarà el Sant Joan Despí, novè classificat.

FUNDACIÓ E. GRAMA - BENJAMÍ D

Continuen amb el ple de victòries (0-4)

Els barcelonistes van emportar-se els tres punts de la seva visita a Santa Coloma de Gramanet. Amb un joc coral i vistós, els blaugranes no varen tenir problemes per imposar-se a una combativa FE Grama. Els gols d’Aisher Font (m. 19), Iván Campillo (m. 20), Joan Inglés (m. 35) i Omar Boiro (m. 46), van permetre els barcelonistes seguir amb el ple de victòries i sumar el vuitè triomf consecutiu, que el situen com a colíder empatat a 21 punts amb L’Hospitalet. Diumenge vinent, l’equip culer de David Sánchez rebrà el Santboià, dotzè classificat, per continuar amb la bona línia de joc i triomfs.

PREBENJAMÍ – ESCOLA COLLBLANC-TORRASSA

Empat que trenca la ratxa (4-4)

Els nois de Dani Segovia no van poder passar de l’empat a quatre gols a la Ciutat Esportiva davant d’una Escola Collblanc-Torrassa que va quallar un gran partit. Els blaugranes, tot i exhibir un bon joc i mostrar-se voluntariosos en tot moment, no van poder sumar una nova victòria. Els gols de Sergi Font, amb un doblet, Joao Eduardo, en pròpia porta, i Erik Rodríguez (m. 27), no van poder evitar el repartiment de punts. Tot i l’empat, els barcelonistes segueixen líders en solitari, amb un punt d’avantatge sobre el Pubilla Casas. El proper diumenge visitaran l’Atlètic Sant Just, quart classificat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut