Bon debut de l’Aleví A a la Lliga

Bon debut de l’Aleví A a la Lliga

L’equip de Marc Serra s’imposa per 6-0 al Cerdanyola del Vallès, en un altre gran cap de setmana del futbol formatiu amateur on l’Aleví D, el Benjamí C i el Prebenjamí han guanyat tres tornejos de futbol 7

CADET A – MERCANTIL

Segona victòria en un partit marcat pel suport als companys lesionats (3-0)

El Cadet A va sumar la segona victòria de la temporada contra el Mercantil i es manté com a líder de la Divisió d’Honor. L’equip de Franc Artiga va oferir un bon futbol a la Ciutat Esportiva i els gols van arribar tots a la primera part de la mà de Pablo Moreno (min 7), Raúl Martínez (min 14) i Nico González (min 39). El partit va estar marcat pel gest ple de valors que van tenir els jugadors del Cadet A cap als seus companys Marc Doménech i Iván Julián, lesionats de llarga durada. Van sortir amb una samarreta de suport on es podia llegir: “Força Marc, Força Iván”. Tots dos jugadors lesionats, presents al partit, encara que caminant amb crosses, es van fer una fotografia amb els seus companys al final de l'enfrontament per agrair-los el detall. El Cadet A jugarà la propera setmana al difícil camp de la Damm, tercer classificat.

CADET B – CASTELLDEFELS

Triomf i bona impressió en el debut a la Lliga (4-1)

Primera victòria i liderat a la Lliga per a un Cadet B que va oferir una molt bona imatge en el seu partit contra el Castelldefels. Els nois de Sergi Milà van signar un futbol ràpid i de toc, amb un marcat ADN Barça, que els va servir per encarrilar ja el partit en el minut 14 gràcies a un gol de Fermín López. David Juan va fer el segon abans del descans (min 38). A la segona part, va ser el Castelldefels el que va escurçar diferències, en una de les poques oportunitats que va tenir (min 46), però Álex Ginard (min 56) i Mamadou (min 74) van arrodonir el primer triomf de la temporada. El Cadet A visita la propera jornada el difícil camp del Cornellà B.

INFANTIL A – LLAGOSTERA

Pluja de gols per consolidar el liderat (6-0)

L’Infantil A va resoldre per la via ràpida el seu partit contra el Llagostera. Els nois de Carles Martínez es van imposar per 6-0 en un partit molt ben jugat que els permet consolidar el seu liderat a la Divisió d’Honor. Xavi Planas va signar el seu primer hat- trick de la temporada obrint el marcador en el minut 13 i anotant també en els minuts 36 i 45. Toni Caravaca (min 17), Jan Coca (min 48) i Bobi (min 59) van marcar els altres tres gols de l’equip. L’Infantil A jugarà la propera jornada al camp de l’Hospitalet, novè classificat.

LLEIDA ESPORTIU – INFANTIL B

Derrota a la primera jornada de Lliga (1-0)

Mala sort la que va tenir l’Infantil B en el seu debut oficial al futbol 11. Els nois de David Sánchez van fallar un penal a la segona part i van acabar perdent per 1-0 al camp d’un Lleida Esportiu que va marcar el seu gol en el minut 50, obra d’Antonio Combes. L’Infantil B, format per jugadors de primer any, necessita temps per adaptar-se a una categoria complicada on la gran majoria de jugadors són infantils de segon any. La propera jornada jugarà el primer partit a casa, a la Ciutat Esportiva, contra el Reus Deportiu B.

ALEVÍ A – CERDANYOLA DEL VALLÈS

Una primera victòria que deixa bones sensacions (6-0)

L’Aleví A ha començat la Lliga amb molta força. Els nois de Marc Serra van imposar-se per 6-0 al Cerdanyola del Vallès en un partit que deixa molt bones sensacions. Héctor Fort, molt actiu durant el primer quart, va signar els dos primers gols del partit en els minuts 7 i 9 de partit. Ja al segon quart va ser el capità, Pau Prim, qui va marcar el 3-0 en el minut 18. La victòria la van arrodonir Arnau Pradas (min 34), Lamine Yamal (min 37) i Ianis Tarba (min 48). L’Aleví A torna a jugar a casa la propera jornada contra l’Atlètic Sant Just A.

BADALONA – ALEVÍ B

Triomf ajustat en un camp força complicat (1-2)

L’Aleví B va merèixer més a la seva visita al difícil camp del Badalona en el primer partit de Lliga, però al final va poder guanyar per un ajustat 1-2 i signa així la primera victòria de la temporada. Pol Montesinos va fer el 0-1 molt ràpid, en el minut 5 i el segon gol, en un partit molt equilibrat, ja no va arribar fins al minut 39, obra de Tomás Marques. Álvar Picón va retallar distàncies per al Badalona en el minut 48, però l’Aleví B de Jordi Pérez va saber resistir fins al final. La propera jornada rep la visita, a la Ciutat Esportiva, de l’Escola de Futbol Mataró.

ALEVÍ D – III TORNEIG POLINYÀ CUP

Campions, superant l’Aqua Hotel a la final (5-1)

Bon torneig el que van signar dissabte passat els nois de Pau Moral a Polinyà. L’Aleví D va guanyar la III Polinyà Cup, després de superar l’Aqua Hotel per 5-1 a la final en l’únic partit del torneig en què van encaixar un gol. A la primera fase van superar el Sant Andreu (5-0) i l’At. Polinyà (6-0) i a les semifinals es van desfer de la Damm per 4-0. L’Aleví D ha finalitzat la pretemporada amb aquest torneig i el proper cap de setmana debuta al Grup 1 de Primera Divisió, al complicat camp del Gimnàstic Manresa.

CERDANYOLA DEL VALLÈS – BENJAMÍ A

Bon inici d’una temporada que promet molt (0-10)

La temporada del Benjamí A promet ser apassionant. Així ho demostra la contundent victòria que va aconseguir ahir al camp del Cerdanyola del Vallès per 0-10. Els nois d’Òscar Jorquera van encarrilar el partit molt ràpid amb tres gols en set minuts de Nil Teixidor. Amb un 0-3 a favor tot va ser més senzill i van arribar els gols de Samakou Nomoko, que també va anotar un hat-trick, i Arnau Marés (2), Albert Vicens i Madou Murcia.

BENJAMÍ B – SANT GABRIEL

Bon debut en un partit amb gols espectaculars (6-0)

Bon debut del Benjamí B a la Lliga, en un partit que va tenir alguns gols espectaculars. Els nois de Juanma Gil van imposar-se per 6-0 al Sant Gabriel en un partit ple d’emoció. Biel Cabezas va signar l’1-0 en el minut 7 i David Juan va encarrilar la victòria amb el segon gol en elminut 10. Ja al segon quart van arribar els gols de William Boussou (min 13) i de Broulaye Chama (min 18). A la segona part ja van ser David Juan, una altra vegada (min 27), i Aymar Llanas (min 40) els que van arrodonir la victòria.

BENJAMÍ C – TORNEIG UD MOLLETENSE

Campions derrotant el Gimnàstic de Manresa B als penals (1-1) (4-3)

Festa gran del Benjamí C a Mollet. Els nois d’Albert Puig van guanyar el Torneig UD Molletense, després d’imposar-se a la tanda de penals al Gimnàstic Manresa B (1-1) (4-3). El Benjamí C va fer una primera fase perfecta en què va superar el Molletense (5-0), el Girona (4-0) i el Gimnàstic Manresa B (2-0). A les semifinals van imposar-se al Molletense B per 2-0 abans d’empatar 1-1 a la final i sentenciar als penals. El Benjamí C debuta el proper cap de setmana a la Lliga al camp del Santboià C.

BENJAMÍ D – COPA CENTENARI

Tercer classificat al torneig disputat a Ivars d’Urgell

Molta mala sort la que va tenir el Benjamí D a la Copa Centenari disputada a Ivars d’Urgell. Va caure a la tanda de penals de les semifinals contra l’Espanyol, per 5-6, després de finalitzar el partit amb empat sense gols (0-0). Una llàstima, perquè fins aleshores el torneig dels nois de David Sánchez havia estat molt bo. Van imposar-se a la Bordeta (3-0), el Fraga (3-1) i l’Ivars d’Urgell (5-0) abans de superar als quarts de final el Gimnàstic de Manresa (4-1). Al partit pel tercer i quart lloc van superar per 4-1 el Cambrils. El Benjamí D debuta el proper cap de setmana a la Lliga, a casa, contra la Fundació Hospitalet Atlètic.

PREBENJAMÍ – TORNEIG UD MOLLETENSE

Campions guanyant l’Espanyol a la final (2-1)

Gran victòria la protagonitzada pels més petits de la casa. El Prebenjamí de Dani Segovia va imposar-se al Torneig UD Molletense, després de vèncer l’RCD Espanyol a la final per 2-1 en l’únic partit en què van encaixar un gol. A la primera fase es van desfer del Molletense (7-0), el Girona (3-0) i el Gimnàstic Manresa (1-0) i a les semifinals van guanyar la Damm per 2-0. El Prebenjamí debuta el proper cap de setmana a la Lliga, a casa, contra el Sant Ildefons.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut