L’Aleví B és campió i es completa la gesta!

L’Aleví B és campió i es completa la gesta!

L’equip de Jordi Pérez supera el Vilassar de Dalt per 3-1, guanya una Lliga espectacular, on tenia a l’Espanyol A com a gran rival, i suma el desè títol per al futbol formatiu amateur que, a més, culmina el ple de 4 lligues en la categoria aleví

CADET A – ESCOLA FUTBOL GAVÀ

Victòria i a les semifinals del Campionat de Catalunya (4-1)

El Cadet A de Carles Martínez va aconseguir una important victòria en els quarts de final del Campionat de Catalunya enfront l’Escola F.  Gavà, amb un resultat de 4-1. Els gols barcelonistes els van transformar Ilaix (m. 9), José Martínez (m. 27), Pablo Moreno, de penal (m. 68), i Raúl (m. 77), que va tancar el marcador culer. Amb aquest resultat, els barcelonistes passen directament a les semifinals del torneig, on es trobaran el Gimnàstic de Tarragona, que s’ha desfet del Cornellà als quarts de final (2-3).

CAMBRILS UNIÓ  - CADET B

Sense aixecar el peu de l’accelerador (1-3)

No importa que faci quasi un mes que són campions de Lliga. Els nois de Sergi Milà van tornar a guanyar. Això sí, amb bon joc i gols. Fermin López (m. 16), Arnau Farnós (m. 54) i Antoni Quetglas (m. 79) van ser els artífexs de portar al fons de la xarxa la superioritat blaugrana per un instants neutralitzada amb l’1-1 que va situar el Cambrils en l’electrònic. La següent jornada, l’última de la competició domèstica, serà a casa contra el Vilanova i la Geltrú, tretzè classificat.

INFANTIL B – RAPITENCA

Amb opcions de ser campions (4-0)

Espectacular! Gran jornada barcelonista que els deixa, amb un partit per disputar-se, a tocar del títol de Lliga. Els culers van resoldre el duel contra la Rapitenca per un contundent 4-0, amb els gols de Joel, per partida doble (m. 3 i m. 4), Joan Anaya (m. 13) i Iker Bravo (m. 34), que va tancar el marcador. Però la sorpresa va saltar quan el seu màxim rival pel campionat domèstic, la Escuela de Fútbol San Pedro San Pablo va empatar el seu partit al camp de l’Escola Futbol Base Calafell, perjudicant al màxim els seus interessos pel títol. Així doncs, a falta d’una jornada per acabar la Lliga, l’Infantil B de David Sánchez depèn d’ell mateix per emportar-se el gat a l’aigua, tot i que, només li valdrà guanyar al camp del FIF Lleida, el proper dissabte a les 17.00 hores, si vol ser el campió.

JÁBAC I TERRASSA - ALEVÍ A

Inapel·lable triomf a domicili (2-5)

Contundent victòria de l’Aleví A de Marc Serra en la seva visita al camp del Jábac i Terrassa, on van guanyar per 2-5. Els golejadors de la jornada van ser Alexis Olmedo, Bryan Ramírez, Héctor Fort, Marc Guiu i Jan Quiles, que va tancar el marcador al minut 53. El proper partit dels barcelonistes, el darrer de la temporada abans d’afrontar el doble repte de  LaLiga Promises a Vila-real i Nova York, serà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper enfront el Vila Olímpica, que actualment ocupa posicions de descens.

ALEVI B - VILASSAR DE DALT

Campions de Lliga! (3-1)

Espectacular temporada la que ha protagonitzat l’Aleví B de Jordi Pérez. Si hi ha una Lliga complicada de guanyar és aquesta ja que el Barça competeix amb l’Aleví A de l’Espanyol. Però els nois de Jordi Pérez han fet una temporada increïble i han aconseguit un campionat que no es guanyava des de la temporada 2013-2014 amb aquell equip format per alguns dels actuals integrants del Cadet A com Álex Rico, Pol Tristán, Joel López, Martí Riera o Raúl Martínez. L’Aleví B va superar per 3-1 al Vilassar Dalt en un darrer quart espectacular, al que es va arribar amb empat (1-1) després del gol inicial de Dereck López, on Pol Trigueros i Aleix Galcerán van sentenciar el títol en dos minuts màgics, el m. 51 i m. 52. És la desena lliga que guanya el futbol formatiu amateur aquesta temporada amb la que es completa el ple en els quatre equips alevins del FC Barcelona. L’Aleví B tancarà la temporada la propera jornada al camp del Mercantil.

SANFELIUENC  - ALEVI C

Segueixen imparables! (2-8)

Fins a deu vegades es va cantar gol en el camp del Sanfeliuenc. Vuit pels blaugranes i dues pels locals. Però ningú ho hagués dit quan els nois de Daniel Horcas es van haver de refer de l’1-0 i del 2-1 en contra. Però a partir d’aquest moment, un doble hat-trick de Lamine Yamal i David Escoda va aplanar el camí de la victòria. Marc Bernal i Landry Cephas el van completar fins al 2-8 definitiu. Amb la lliga ja resolta favorablement pels blaugrana, el pròxim matx de l’Aleví  C serà contra el Sant Joan Despí, que ocupa la novena plaça.

ALEVI D - PB ANGUERA A

Festival golejador (11-0)

No es cansen de desplegar bon joc i celebrar gols. El matx contra el la PB Anguera va continuar la dinàmica anotadora de la temporada.  En aquesta jornada, Lassana Diaby va enlluernar amb els seus cinc gols. Nouhoun Sylla amb dos gols, Gerard Ruiz de Valdivia, Quim Junyent, Albert Navarro i Ruben Nuñez es van sumar a la festa golejadora. D’aquesta manera, encara i ser campions, l’Aleví D segueix sumant de tres en tres. El següent matx dels nois de Pau Moral serà al camp del Sant Gabriel B.

BENJAMÍ A - FUNDACIÓ EUROPA

Gran triomf del campió (9-0)

Nova victòria del flamant campió de Lliga, aquest cop per 9-0 contra el conjunt escapolat. L’Europa, amb un mig del camp molt competitiu, ha aguantat el marcador fins que els blaugranes s’han avançat de la mà de Samakou Nomoko. El mateix jugador culer ha fet el segon del partit i, després, li han seguit les dianes de David Julià, Roger Casadevall (2), Albert Vicens (2) i Madou Murcia (2). El proper partit del Benjamí A d’Òscar Jorquera serà al camp del Gimnàstic de Manresa.

SABADELL  - BENJAMÍ B

Primera victòria com a campions! (1-4)

El Benjamí B de Juanan Gil va sumar una altra victòria, en aquest cas en el seu duel contra el Sabadell i per 1-4. Els gols blaugranes van arribar mitjançant Aymar Llanas, David Juan, Álex Cantarell i Boussou William, que va tancar el marcador. Nova victòria dels petits culers que, després d’una temporada de rècord, volen seguir la seva dinàmica espectacular en el següent partit de Lliga, que els enfrontarà al Vic Riuprimer a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

BENJAMÍ C – IX SISTRELLS CUP

Campions superant al Celta a la final (3-0)

El Benjamí C d’Albert Puig és insaciable. Aquest cap de setmana s’ha imposat a la IX Sistrells Cup després d’imposar-se per 3-0 al Celta a la final i signar un torneig perfecte. Un campionat en el que es va desfer a la primera fase del Vilassar Dalt (4-0), Sistrells (7-0), Leganés (2-1) i Llevant (2-0). Als vuitens de final van desfer-se del Reus (9-2), als quarts de final van guanyar al Sant Andreu (8-2) i a les semifinals van superar l’Espanyol per 3-1. La final va ser la cirereta del pastís a un campionat perfecte.

BENJAMÍ D – MARTINENC B

Bona victòria a casa (7-1)

Gran partit del Benjamí D de David Sánchez que va superar còmodament el Martinenc per un total de 7-1. Els golejadors blaugranes de la jornada van ser: Ismael Ziani, amb un espectacular hat-trick, i Bryant Villalba, Iván Campillo, Omar Boiro i Joan Inglés amb una diana cadascun. Els de David Sánchez segueixen creient en el campionat, tot i ser segons a cinc punts del líder, i en el proper partit de Lliga s’enfrontaran a la Penya Barcelonista Cinc Copes, que actualment ocupa l’última posició en la taula classificatòria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut