Un cap de setmana rodó

Un cap de setmana rodó

Ple de victòries dels 11 equips del futbol formatiu amateur que han jugat aquesta jornada a l’espera del que facin el Cadet A i l’Aleví B, que van ajornar els seus partits

GIRONA – CADET A

Ajornat fins al 29 de març

El Cadet A ha ajornat el seu partit del cap de setmana. Un total de sis jugadors de Franc Artiga (Arnau Tena, Sergi Rosanas, Eric García, Josep Jaume, Antonio Jesús i Pablo Moreno) estan disputant amb la selecció espanyola sub-16 el Torneig de Desenvolupament a Anglaterra. Espanya juga avui el darrer partit contra Finlàndia. Espanya va empatar 2-2 davant d’Itàlia i va superar Anglaterra per 1-5. El Cadet A jugarà el seu partit ajornat al camp del Girona el 29 de març.

CADET B – AT. SEGRE

Una primera meitat espectacular dóna els tres punts als blaugranes (4-1)

Els nois de Cristian Catena segueixen a un nivell pletòric. La victòria davant l’At. Segre corrobora l’excel·lent temporada que estan gestant els jugadors del Cadet B. Haitam Abaida al minut quatre va avançar els culers, i va demostrar que tenien ganes d’assegurar la victòria des de bon principi. Ilaix i un altre cop Haitam van deixar el 3-1 al marcador amb el que es va arribar a la mitja part. Finalment, Àlex Rico va sentenciar el partit per donar tranquil·litat als culers (4-1). El Cadet B lidera el Grup 1 de Preferent amb 13 punts d’avantatge sobre el Cornellà B. El proper compromís serà al camp de La Floresta, setè classificat.

QUART – INFANTIL A

Triomf amb gols de Farnós i Dos Reis (1-2)

L’Infantil A va aconseguir ahir una patida victòria (1-2) al camp del Quart, la qual cosa li permet continuar amb totes les opcions de cara a guanyar el títol de Lliga. Ara mateix, els nois de Carles Martínez són tercers a dos punts del líder, però tenen un partit pendent, al camp del Nàstic, que els podria catapultar al primer lloc. Contra el Quart, els blaugranes es van avançar amb gols de Farnós, de penal, al minut 16 i Dos Reis al minut 34. Martí Sau va escurçar diferències al minut 69. L’Infantil A jugarà la propera jornada a casa contra el Gimnàstic Manresa, setè classificat.

INFANTIL B – OLESA 87

Victòria per la mínima contra el cuer (1-0)

Els nois de Sergi Milà van tornar a la senda de la victòria ahir contra l’Olesa 87, per 1-0,  després de la derrota de la setmana passada al camp del Marianao Poblet (2-0). El triomf va ser més ajustat del que s’esperava contra el cuer de la categoria, però l’Olesa 87 va defensar-se molt bé de les escomeses blaugrana. El gol de Xavi Planas al minut 7 va decidir un matx que deixa el Barça líder, tot i que amb un partit més que el segon classificat, el Reus Deportiu. L’Infantil B jugarà el proper cap de setmana de Carnestoltes l’Argentona Cup amb rivals de primer nivell com el Celta, el Sevilla, el Reial Madrid, l’Espanyol, la Damm, el Saragossa i l’Olympique de Marsella. La propera jornada de Lliga visitarà, precisament, el camp del Reus Deportiu.

ALEVÍ A – L’HOSPITALET

Sis gols de Solo Traoré en una àmplia golejada (13-1)

L’Aleví A va aconseguir dissabte una àmplia golejada contra L’Hospitalet, de la zona mitja de la classificació, en un partit en què Solo Traoré va marcar sis gols i n’acumula ja 37 en el que va de campionat, la qual cosa el deixa com a màxim golejador destacat de la competició. A més de Traoré, també van marcar Llorenç Ferrés (3), Pau Fernández (2), Pau Ortega i Tomàs Carbonell. El gol de l’honor riberenc el va fer Iván Fernández. La plàcida victòria dels blaugranes els deixa liderant amb solidesa el Grup 1 de la Preferent, amb quatre punts d’avantatge sobre la Damm B, ja que han marcat 165 dianes per tan sols 11 en contra. L’Aleví A jugarà el proper cap de setmana el IV Torneig Solidari Fundació Vicente Ferrer, on tindrà de màxims rivals l’Espanyol i el Cornellà.

CORNELLÀ B – ALEVÍ B

Ajornat fins al dia 2 de març

L’Aleví B no va jugar aquest cap de setmana. El seu partit de Lliga al camp del Cornellà B s’ha ajornat fins al dia 2 de març. Els nois de Jordi Pérez jugaran la propera jornada, que es disputa el dissabte 4 de març a casa contra el Mercantil, vuitè classificat.

IGUALADA B – ALEVÍ C

Un pas més endavant per a la consecució del títol de Lliga (1-4)

Els nois de David Sánchez segueixen incontestables i guanyen al difícil camp de l’Igualada. Els jugadors de l’Aleví C han sortit amb un ritme molt intens des del primer minut de joc. Alexis Olmedo ha batut el porter rival als quatre minuts de joc. Els gols de Pau Prim (min 19) i Marc Guiu (min 36) han deixat el partit molt encarrilat al tercer quart. Els blaugranes volien sentenciar el matx com més aviat millor i ho van fer al minut 56 en una acció de Jan Quiles. L’Aleví C continua líder amb 5 punts d’avantatge respecte al segon classificat, l’Atlètic Sant Just. L’Aleví C disputa, formant equip amb l’Aleví D, el proper cap de setmana de Carnestoltes el VI Torneig de Futbol 11 Manolo Guerrero a Terrassa. Can Jofresa, Gavà, Palamós, Jàbac i Terrassa i Mollet seran els rivals de la primera fase. A la Lliga, rebran a la Ciutat Esportiva Joan Gamper el Gimnàstic Manresa, quart classificat, a la jornada següent.

ALEVÍ D – CASTELLDEFELS B

Vendaval blaugrana (5-2)

Els nois de Dani Horcas aconsegueixen el tercer triomf consecutiu. Mateo Sciancalepore ha mostrat els seus dots golejadors amb dos gols en menys de dos minuts (min 8 i min 9); Jan Quiles en dues ocasions i Daniel Gudjohnsen han tancat el marcador blaugrana. La contundent victòria (5-2) davant el Castelldefels serveix per mantenir els dos punts d’avantatge respecte al segon classificat, el Vila Olímpica. Així doncs, l’Aleví D exhibeix unes estadístiques espectaculars: 15 victòries, dos empats i una derrota. Els blaugranes segueixen, doncs, una jornada més com a líders del Grup 2 de Primera Divisió. La següent jornada visitaran el camp del Sant Ildefons A, setè classificat.

BENJAMÍ A – MOLLET

Lamine Yamal signa un sextet (10-0)

El Benjamí A va guanyar el dissabte amb molta autoritat al Mollet (10-0) i es manté en plena lluita pel títol del Grup 2 de la Preferent Benjamí. Tot i que ara es troben a 9 punts del líder, l’Espanyol, té dos partits pendents que el podrien situar a tan sols tres punts dels blanc-i-blaus. Contra el Mollet, el protagonista va ser el màxim golejador de l’equip, Lamine Yamal Nasroui, que en va fer sis després d’una extraordinària actuació. La resta de golejadors van ser Marc Bernal (2), David Escoda i Joel Escaler. El proper partit de l’equip és d’aquí a dos caps de setmana al camp del Mercantil. El Benjamí A juga el proper cap de setmana de Carnestoltes a Sant Cugat el IV Torneig Solidari Fundació Vicente Ferrer. Sant Cugat, Reus Deportiu, Espanyol i Gimnàstic Manresa seran els seus principals rivals.

VILA OLÍMPICA – BENJAMÍ B

La golejada més àmplia de la temporada (0-11)

Els nois del Benjamí B aconsegueixen una contundent victòria a domicili. Els jugadors d’Òscar Jorquera han marcat 11 gols en la visita al camp del Vila Olímpica. Els golejadors han estat: Lassana Diaby, que ha anotat un hat-trick, acompanyat per Gibert Jordana, Xavi Espart (2), Iker del Moral, Cruz, Ruiz de Valdivia i Albert Navarro (2). El triomf els corrobora com el conjunt més golejador del campionat (110 gols) i el menys golejat (17 gols). Arribada la recta final de la competició, el Barça continua líder amb 12 punts respecte al segon classificat, el Cornellà A. El proper compromís de Lliga serà el diumenge 5 de març contra el Centre d’Esports L’Hospitalet a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

TERLENKA – BENJAMÍ C

Victòria patida i continuen invictes (1-2)

Els jugadors d’Albert Puig van haver de treballar molt per poder treure la victòria (1-2) del camp del Terlenka i continuar amb el ple de 18 victòries en 18 jornades. El conjunt local va començar avançant-se en el marcador amb un gol de Motta (min 5), però els blaugranes van poder reaccionar a temps per remuntar amb dianes de Madou Murcia al minut 18 i Nomoko al minut 40. El Terlenka va jugar amb un menys des del minut 32, ja que Jordi Arjona va veure la roja directa. Amb aquests tres punts, l’avantatge continua sent de nou punts respecte al Cornellà D, segon classificat. El Benjamí C juga la propera jornada a casa contra el Vilanova i la Geltrú, tretzè classificat. Abans, el cap de setmana de Carnestoltes, l’equip d’Albert Puig jugarà la Pomar Cup a Badalona. Jàbac i Terrassa, Vila Olímpica, Badalona, Fundació Terrassa i Pomar seran els seus rivals de la primera fase.

BENJAMÍ D – SANTA EULÀLIA A

Victòria per escalar posicions (7-0)

El Benjamí D d’Alexis Pintó es va imposar al Santa Eulàlia gràcies a l’efectivitat de cara a gol. Els aficionats assistents al camp 6 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper van poder gaudir d’una autèntica pluja de gols. Els jugadors blaugrana van arrencar amb les idees molt clares, com així ho demostren els gols d’Alexis Gómez, Roger Martí i Boussou William en menys de 25 minuts. Àlex Cantarell i Alexis Gómez, una altra vegada, van deixar el 5-0 al marcador als 42 minuts de joc. Una distància insalvable per a l’equip rival. Finalment, Nuhu Fofana i David Julià van rematar la golejada culer. La propera jornada, el dissabte 4 de març, el Benjamí D, que ja és quart a la classificació, tindran un test de nivell davant el Sant Gabriel, líder de la competició. Abans, però, jugarà el proper cap de setmana de Carnestoltes el Torneig Ciutat de Berga. L’Hospitalet, Navàs i Berga A seran els seus rivals a la primera fase.

PREBENJAMÍ – PRAT B

Un altre partit per emmarcar (5-0)

El Prebenjamí de Juanan Gil continua amb la ratxa de victòries. El triomf per 5-0 davant el Prat B dóna encara més força a la gran campanya dels blaugranes, que van deixar el matx sentenciat a la primera meitat. Marc Garcia va inaugurar el marcador (min 13), mentre que Font, amb dos gols consecutius en menys de dos minuts, va deixar molt tocat el rival. Jordi Pesquer (min 19) i un altre cop Font, que va signar un hat-trick (min 22), van sentenciar el matx (5-0). Els culers continuen liderant la classificació amb 4 punts d’avantatge respecte al segon classificat. Precisament, els blaugranes visitaran la propera jornada, el dissabte 4 de març, el camp del seu immediat perseguidor, el Can Vidalet. Abans, però, el Prebenjamí disputarà el cap de setmana de Carnestoltes el Torneig Solidari Fundació Vicente Ferrer a Sant Cugat. Igualada, Manlleu, Aqua Hotel i Sant Cugat A seran els seus rivals a la primera fase.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut