Un cap de setmana amb tornejos molt exigents

Un cap de setmana amb tornejos molt exigents

El Cadet B viatja a la tradicional MTU Hallen Cup de futbol sala a Alemanya, l'Aleví B es trobarà als millors equips bascos i al Reial Madrid a l'Amorebieta Etxano Cup 2016, mentre que el Benjamí A també pot creuar-se amb els blancs a Sabadell

CADET B – TORNEIG FUTBOL SALA MTU HALLEN CUP

El Cadet B marxa, com cada any, cap a Alemanya per disputar dissabte el Torneig de Futbol Sala MTU Hallen Cup a les instal·lacions indoor ZF Arena de Friedrichshafen. L’equip de Cristian Catena es dividirà, com es tradició, en dos equips: Blau i Grana. L’equip Barça Blau tindrà com a rivals a la primera fase al TUS Immenstaad, Benfica, VFB Friedrichshafen I, Bayern Múnic i Borussia Dortmund, mentre que l’equip Barça Grana jugarà contra el Borussia Mönchengladbach, SV Kressbronn, Right to dream, Manchester United i VFB Friedrichshafen II. També disputen aquest torneig en altres grups l’Ajax, Schalke 04, Dínamo Zagreb, Chelsea i Eintracht Frankfurt. La fase final es disputa el diumenge 4.

INFANTIL B – TORNEIG DE LA MARATÓ DE TV3

Els nois de Sergi Milà juguen, també com cada any, a Torrelles de Llobregat el Torneig de Futbol 7 de la Marató TV3. L’Infantil B, campió de la passada edició d’aquest torneig superant l’Espanyol, disputarà tota la competició diumenge i en la primera fase es trobarà al UE Torrelles (12.38 hores), FC Artés (16.07) i al Balsas Picarral A (18.37). Altres equips com el Gimnàstic Manresa, Mercantil, Cirera, Fundació Grama o Calafell també disputen aquest torneig que serà una prova de foc per l’equip de Sergi Milà de cara a preparar LaLiga Promises de Futbol 7 que disputaran del 27 al 29 a Tenerife.

ALEVÍ B – AMOREBIETA ETXANO CUP 2016

L’Aleví B de Jordi Pérez vola demà cap a Bilbao per disputar a Amorebieta la Etxano Cup 2016 al camp d’herba natural de Larrea. Un torneig on es trobarà clubs de primer nivell de l’estat i que es disputa durant tot el diumenge. Els rivals del grup B, on està enquadrat el Barça, són: el Deportivo Alavés (9.30 hores), el subcampió de la fase prèvia local (10.30), la Reial Societat (11.30), l’Amorebieta (12.30) i l’Osasuna (13.30). El grup A el formen l’Athletic, Reial Madrid, Eibar, Racing, Biarritz i el campió de la fase prèvia local.

ALEVÍ C – TORNEIG CIUDAD COOPERATIVA

Difícil prova la que tindrà l’Aleví C al VI Torneig CF Ciudad Cooperativa a Sant Boi de Llobregat. Els nois de David Sánchez, alevins de primer any, jugaran contra molts rivals un any més grans, com l’Espanyol A, en aquest torneig, però això els hi servirà, segur, per preparar la Powerade que es disputa a mitjans de desembre. L’Aleví C jugarà al seu grup el diumenge 4 contra l’Escola F. Gavà (10.00 hores), el Sanfeliuenc (12.00) i la CFC Cooperativa A (13.30). Cornellà, Santboià, Badalona, Sant Andreu i L’Hospitalet, entre d’altres, també disputen aquest torneig.

ALEVÍ D – TORNEIG CF SISTRELLS

L’Aleví D disputa el diumenge un torneig de bon record ja que el va guanyar la temporada passada temporada a la final que va disputar contra l’Espanyol. El nois de Dani Horcas jugaran la primera fase contra el Parets (10.15), CF Sistrells (11.30) i Premier Barcelona (14.05). Espanyol, L’Hospitalet, Nàstic, Sant Andreu, Girona, Cornellà i Reus, entre d’altres, també disputen aquest torneig que es juga a les instal·lacions Esportives de Can Cabanyes de Badalona.

BENJAMÍ A – MEMORIAL MANUEL LUQUE I ALEX GALLARDO

Interessant torneig el que jugarà aquest cap de setmana el Benjamí A a Sabadell al camp del CF Can Rull Rómulo Tronchoni. El nois de Jordi Font s’enfrontaran a la primera fase del Memorial Manuel Luque i Alex Gallardo contra l’Aqua Hotel (09.00 hores), el Reus Deportiu (11.30) i l’Ebro (13.10). La fase final es disputarà diumenge. Reial Madrid, Celta, Espanyol, Cornellà, Girona, Damm i Còrdova, entre d’altres, també disputen aquest torneig. El Benjamí A va guanyar la passada edició en la final disputada contra el Reial Madrid.

BENJAMÍ B – TORNEIG ‘GERMANS ORIOL’

Autèntica prova de foc la que tindrà demà dissabte el Benjamí B a Cambrils. Els nois d’Òscar Jorquera jugaran la primera fase contra l’AEM Lleida (10.00 hores), el Gimnàstic Manresa (12.00) i l’UFC Cambrils (14.00). La fase final es disputa per la tarda. Vila-real, Nàstic, Llevant, Reus Deportiu i At. Segre també disputen, entre d’altres, aquest torneig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut