Tots els equips entren en joc

Tots els equips entren en joc

Aquest cap de setmana debuten a la Lliga el Cadet B, l’Infantil B, els Alevins C i D, els Benjamins C i D i el Prebenjamí

El futbol formatiu amateur torna aquest cap de setmana a la normalitat competitiva. El Cadet B, l’Infantil B, els Alevins C i D, els Benjamins C i D i el Prebenjamí debuten a la Lliga i ja estaran els 13 equips del Club disputant competició oficial. La pretemporada ja s’ha acabat, s’han guanyat 10 tornejos i ara arriba el moment de demostrar el veritable estat de forma dels equips.

El Cadet B debuta demà dissabte a la Lliga a camp del Vilanova i la Geltrú (16.00). L’equip de Cristian Catena, que ha signat una bona pretemporada, està format pel bloc de jugadors que van guanyar la Lliga, la Copa Catalunya i el MIC la temporada passada amb l’Infantil A. El Cadet B compta amb 4 cares noves: el defensa Marc Faja (Girona) i els davanters Zacarías Ghailan (Damm), Marc Lachèvre (Argentona) i Jaume Jardí (Reus). Un altre dels equips que a aixecat moltes expectatives aquesta pretemporada és l’Infantil B guanyador de la World Challenge Cup a Tòquio, del Torneig Ciudad de Miranda i del Memorial Josep Roura-El Fuster, a Vic. L’equip de Sergi Milà també debuta demà al camp de l’Escola de Futbol Gavà (15.30). L’Infantil B té les cares noves dels defenses Arnau Casas (Damm) i Juan Larios (Sevilla), el migcampista Jan Oliveras (Espanyol) i Xavi Planas (Damm).

Debuten els més petits

L’Aleví C de David Sánchez, format pel bloc que l’any passat va signar una gran temporada al Benjamí A, debuta el diumenge al difícil camp del Cornellà (12.00), mentre que l’Aleví D de Dani Horcas ho fa també el diumenge al camp de l’Espluguenc (10.00). Pel que fa als més petits del futbol formatiu, el Benjamí C d’Albert Puig s’estrena demà a camp del Castelldefels (10.20), mentre que el Benjamí D d’Alexis Pintó comença la Lliga el diumenge a casa contra la Penya Barcelonista Cinc Copes (11.00). El Prebenjamí de Juanan Gil, per la seva part, disputarà el seu primer partit oficial com a blaugranes el dissabte per la tarda a Cornellà (17.30).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut