Tercer ple de victòries i segon consecutiu de la temporada

Tercer ple de victòries i segon consecutiu de la temporada

Els 13 equips del futbol formatiu amateur blaugrana han tornat a guanyar tots els seus partits en aquesta darrera jornada

CADET A - LLEIDA

Els tres punts arriben a la segona part (2-0)

Els nois de Francesc Artiga van aconseguir una important victòria davant del Lleida Esportiu (2-0). El Cadet A va treure un treballat triomf davant dels lleidatans en un partit intens, en què els nois blaugranes van mostrar-se seriosos sobre el terreny de joc, per acabar aconseguint un bon resultat que els permet continuar a la primera plaça de la classificació amb un punt d’avantatge sobre l’Espanyol. Al minut 51, Ansu va obrir el marcador, trencant la forta defensa visitant, i poc després Antonio Jesús Cantón va sentenciar el matx amb un gran xut des de fora de l’àrea després d’una bona acció individual (min 64). El Cadet A visita la propera jornada el camp del quart classificat, el Gimnàstic de Manresa.

MARTORELL – CADET B

Sisena victòria consecutiva (0-4)

El Cadet B vol ser líder i cada vegada és més a prop de passar per davant del Vilanova i la Geltrú. La bona dinàmica de les darreres jornades es va traduir en el domini sobre el terreny de joc, i, al minut 16, Ilaix va obrir el marcador. Amb l’1-0 a favor, els blaugranes van pujar línies i Jaume Jardí va marcar la segona diana (min 20), seguida d’una de Marc Lachèvre (min 24). Els nois de Cristian Catena van controlar el matx i al minut 64 Jaume Jardí va sentenciar el partit amb el 0-4 definitiu. És el seu desè gol de la temporada que el consolida a la classificació del màxim golejador. El Cadet B es manté segon del Grup 1 de Preferent, a només un punt del Vilanova, i la setmana vinent buscarà una nova victòria davant el Barcelonista Terlenka.

SABADELL – INFANTIL A

Exhibició de gols i bon futbol a Sabadell (2-9)

L’Infantil A encadena la seva novena victòria consecutiva a la Divisió d’Honor després de guanyar el Sabadell, el vuitè classificat. Els nois de Carles Martínez van anar a buscar el gol des dels primers instants de partit, amb una pressió avançada molt forta, i el van trobar al minut 6 de la mà d’Alejandro Ginard. Víctor Muñoz (min 13), Arnau Farnós (min 21) i Marc Pelaz (min 22) van ser els encarregats de posar el 0-4 al marcador, però un gol de Sergi Baldrich, de penal, va retallar distàncies al marcador. Tot i això, el Barça va seguit lluitant amb l’objectiu d’augmentar la golejada i Alejandro Balde (2), Farnós, Xavi Simons i Mamadou van sentenciar el partit. Al minut 67, Manel Torrent va marcar el segon gol del Sabadell. L’Infantil A lidera la Divisió d’Honor amb 5 punts d’avantatge sobre l’Espanyol, Damm i L’Hospitalet. La setmana vinent els blaugranes rebran el Girona a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

INFANTIL B – ESCOLA VALLS

Triomf contundent per mantenir-se líder (7-0)

Els nois de Sergi Mila van fer un bon partit davant de l’Escola Valls tot i que no van sentenciar la victòria fins a la segona part (7-0). Aquest triomf els serveix per mantenir el liderat, una jornada més, amb un punt d’avantatge sobre La Floresta. Al minut 12 de partit, Pol Melet va inaugurar el matx aprofitant una errada del porter visitant. Un dels jugadors més destacats de l’enfrontament va ser el blaugrana Iker Almena, que va apuntar-se un pòquer de gols en només 17 minuts. Pablo López i Adrián Bobi van arrodonir la golejada. L’Infantil B visitarà la propera jornada el camp de l’Escola de Futbol Base Calafell.

SANT ANDREU B – ALEVÍ A

Excel·lent resultat lluny de la Ciutat Esportiva (1-9)

L’Aleví A va treure un excel·lent resultat del camp del Sant Andreu (1-9). Els de Marc Serra van jugar un partit molt complet i van aconseguir tres punts importants per continuar una mica més líders. Al primer minut de partit, Iker Bravo va inaugurar el marcador i des d’aquest moment no va abaixar el ritme golejador dels blaugranes. Solo Traore, amb quatre dianes, va ser un dels jugadors més destacats del matx. Llorenç Ferrés també va destacar, amb dues dianes. Tomy Carbonell i Marc Bombardó també van anotar. L’Aleví A lidera el Grup 1 de Preferent amb sis punts d’avantatge sobre la Damm B. La propera jornada rebran la visita del Manresa.

ALEVÍ B – GIMNÀSTIC MANRESA

Una bon partit per reforçar la confiança de l’equip (7-0)

L’Aleví B va obtenir dissabte passat una contundent victòria davant del Gimnàstic Manresa (7-0) que li dona molta confiança de cara als propers compromisos a la Lliga. El primer gol va arribar al minut 6 de partit de la mà d’Elliot Cervellera. Roger Coll, (2), Joel Roca (2), Iker Córdoba i Arnau Gracia van completar la golejada davant un Gimnàstic Manresa que no va poder fer res per combatre la pressió ofensiva de l’Aleví B, que continua en segona posició a només un punt de l’Espanyol A. La propera jornada, el nois de Jordi Pérez s’enfrontaran al Sant Cugat Esport, dotzè classificat.

ALEVÍ C - SANTFELIUENC

Contundent victòria i liderat en solitari (14-0)

Els nois de David Sánchez tenien clar que volien signar una altra golejada davant el Santfeliuenc i ho van aconseguir, aquesta vegada sumant un gol més que la setmana passada. Al primer minut, Marc Guiu va decantar la balança cap al terreny blaugrana i cinc minuts després va sumar el segon gol del seu compte personal. La defensa visitant no va poder aturar l’embranzida blaugrana i Alejandro Domínguez (3), Pol Montesinos (2), Héctor Fort (2), Pau Prim, Jan Quiles (2) i Marc Guiu, amb dos gols més, van culminar la golejada i la setena victòria consecutiva dels de David Sánchez. L’Aleví C lidera ara el Grup 1 de la Primera Divisió en solitari després de l’empat de l’Atlètic Sant Just a camp del Cornellà D. El Barça visitarà, precisament, el camp del segon classificat el proper diumenge.

HOSPITALET – ALEVÍ D

Sumen tres punts en un dels camps més complicats (1-4)

L’Aleví D va obtenir el tres punts en un dels camps més complicats del seu grup com és el de L’Hospitalet C. I ho van fer havent-se de sobreposar al gol en pròpia porta de Pol Trigueros, que va avançar L’Hospitalet C. Els blaugranes no es van donar per vençuts i Tomas Marques va poder empatar al minut 7 i a partir d’aquí l’Aleví D no va tenir aturador. Els dos gols de Daniel Tristan Gudjhonsen i Mateo Sciancalepore van sentenciar la victòria blaugrana. L’Aleví D lidera el Grup 2 de Primera en solitari després d’aprofitar l’ensopegada del Sant Gabriel B, segon classificat, al camp del Sant Ildefons. La setmana vinent, l’Aleví D jugarà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb l’Escola de Futbol Gavà.

BARBERÀ ANDALUSIA – BENJAMÍ A

Un lideratge molt sòlid (0-7)

El Benjamí A va aconseguir un gran resultat per continuar a dalt de tot de la taula classificatòria. Els blaugranes van guanyar per 0-7 el Barberà Andalusia en un partit totalment controlat pels nois del Barça, en què els culers van sortir amb una bona dinàmica des d’un bon principi. En menys de 10 minuts, l’enfrontament ja va quedar sentenciat i encarat totalment del bàndol culer. Marc Bernal va ser un dels jugadors més destacats del matx, amb dos gols. David Sáez, Joel Escaler (2), Rubén Núñez i David Escoda van completar la golejada. El Benjamí A segueix a la primera plaça amb una intensa lluita pel lideratge amb l’Espanyol. Tots dos equips estan empatats amb 27 punts, però els blaugranes estan un pas per endavant, gràcies a la seva eficàcia golejadora, amb 74 gols a favor i només quatre en contra. El Benjamí A rebrà la propera jornada al tercer classificat, la Damm.

BENJAMÍ B – SITGES

Triomf al partit més disputat de la jornada (3-1)

El Benjamí B va obtenir una treballada victòria per seguir una mica més amunt a la taula classificatòria després de guanyar per 3-1 al Sitges, equip on juga Jordan Cruyff, nét de Johan Cruyff. Els d’Òscar Jorquera van disputar un bon partit de futbol i al minut 17 ja van obrir el marcador, amb un gol de Quim Junyent. Tot i l’empat de l’equip visitant, els nois blaugrana no van rendir-se i ràpidament van tornar-se a posar per davant, amb un diana de Gibert Jordana (min 35). Dos minuts després, Junyent va sentenciar el partit amb el definitiu tercer gol. Els blaugranes, líders amb cinc punts d’avantatge sobre el Sant Cugat Esport, estan en una bona línia de joc i tenen uns bons percentatges ofensius, amb 56 gols a favor i només vuit en contra. La propera jornada visiten el camp de la Blanca Subur.

BENJAMÍ C - PRAT

Els blaugranes segueixen despuntant (8-0)

El Benjamí C encadena una ratxa de set victòries en set partits, i la darrera la va signar davant el Prat, setè classificat del Grup 2 de la Primera Divisió. El plantejament dels culers va ser el de pressionar ofensivament i els resultats no van trigar a arribar. Al minut 5, un gol d’Albert Vicens va obrir la llauna, seguit de set dianes més de la mà de Madou Murcia, Samakou Nomoko (2), Arnau Mares, Broulaye Chama (2) i Jaume Gabriel Aghayedo. El Barça va mantenir el mateix plantejament fins al final del partit i, tot i que els visitants van intentar acostar-se a la porteria del Benjamí C, la defensa va saber reaccionar i no van encaixar cap gol. La setmana vinent els blaugranes jugaran a domicili un partit crucial davant el seu immediat perseguidor a la competició, l’Atlètic Sant Just.

VILA OLÍMPICA – BENJAMÍ D

Triomf de molt mèrit lluny de casa (2-7)

Els d’Alexis Pintó van aconseguir una victòria de mèrit fora de la Ciutat Esportiva. El Benjamí D, tot i començar perdent ben d’hora (min 1), va saber sobreposar-se a les dificultats i va poder treure el partit endavant. Els primers 20 minuts de partit van ser d’allò més intensos, tots dos equips es van repartir les dianes fins que l’equip local no va poder aguantar el ritme blaugrana i el Benjamí D ja va posicionar-se clarament al marcador amb gols d’Alexis Gómez, David Julià, de penal, i Nuhu Fofana. A partir del minut 25, i amb el 2-3 al marcador, el matx va agafar un color blaugrana i els nois d’Alexis Pintó van dominar fins al final. David Julià, una altra vegada, William (2) i Alexis Gómez van tancar la golejada. El Benjamí D colidera el Grup 2 de la Primera Divisió empatat a punts amb l’Igualada. La propera jornada reben a la Ciutat Esportiva la Damm B.

ESCOLA F. GAVÀ – PREBENJAMÍ

Treballada victòria davant d’un molt bon rival (1-5)

Els nois de Juan Antonio Gil van poder aconseguir una victòria davant de l’Escola de Futbol Gavà. El Prebenjamí va jugar un partit molt seriós i intens i que els permet mantenir-se líders una jornada més. Els nois de Juanan Gil tenen dos punts d’avantatge respecte al segon classificat, el Can Viladet, amb un balanç de 52 gols a favor i només set en contra. Tot i que els locals van marcar primer, Marc García va empatar per als culers i des d’aquell moment els blaugranes ja no van perdre el ritme del partit. Ismael Ziani, amb dues dianes va ser un dels jugadors més destacats del matx. Michal Zuk, en dues ocasions, i Marc García, una altra vegada, van tancar la victòria. El Prebenjamí jugarà la propera jornada a la Ciutat Esportiva contra el Sant Just Desvern.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut