Primer ple de victòries de la temporada

Extraordinari cap de setmana dels 13 equips del futbol formatiu amateur que han guanyat tots els partits oferint gols, bon joc i l’essència més pura de l’ADN blaugrana

DAMM – CADET A

Val el gol de Konrad de la Fuente (0-1)

El Cadet A de Franc Artiga va fer un gran partit dissabte passat a camp de la Damm. És veritat que només va guanyar per un gol, anotat per Konrad de la Fuente al minut 7, però el resultat és molt enganyós. El Barça va poder guanyar per més gols, però els davanters blaugrana no van estar afortunats de cara al gol tot i el bon joc general d’un equip que s’ha refet molt bé de l’empat de la primera jornada contra l’Escola de Futbol Gavà. El Cadet A, segon classificat a dos punts de l’Espanyol, està en clara línia ascendent i la propera jornada rep el Girona a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

CADET B – ESCOLA VALLS

Partit resolt en una bona primera meitat (4-1)

El Cadet B de Cristian Catena va sumar la primera victòria de la temporada a casa contra l’Escola Valls en un partit estrany, amb dues parts clarament diferenciades, on va marcar els quatre gols a la primera part i després no va ser capaç d’augmentar el marcador. Aschalew Sanmartí (min 4) i Jaume Jardí (min 5) van encarrilar una victòria que van arrodonir Àlex Rico (min 35) i, una altra vegada, Jaume Jardí (min 38) en una molt bona primera part. La segona part dels blaugranes va ser, però, molt irregular. El Barça va dominar però sense perillositat i van ser els visitants els qui van marcar gràcies a una acció d’Eduard Forés. El Cadet B és setè a la classificació i el proper cap de setmana juga al camp del Segre At. B.

VIC RIUPRIMER – INFANTIL A

Remuntada en una extraordinària segona part (1-5)

L’Infantil A de Carles Martínez va guanyar al sempre difícil camp del Vic Riuprimer en una extraordinària segona part. Als blaugranes se’ls va complicar al partit quan els locals van marcar al minut 30 en una acció d’Oriol Candelo, però Arnau Farnós va empatar un minut després i va evitar que l’Infantil A anés al descans perdent. A la segona part tot va canviar. Carles Martínez va donar entrada a Fermín López i l’andalús procedent del Betis va revolucionar el partit. Va marcar el 1-2, al minut 38, i va tancar la golejada amb el cinquè gol al minut 67. Víctor Muñoz (min 54) i Roger Martínez (min 63) van arrodonir la victòria. L’Infantil A és el líder de la categoria, amb 12 punts de 12 possibles, empatat a punts amb el Gimnàstic Manresa. La propera jornada rep la visita del Quart.

INFANTIL B – MARIANAO POBLET

Victòria amb el més pur segell d’ADN Barça (6-1)

L’Infantil B de Sergi Milà va guanyar ahir el segon partit de la temporada a casa contra el Marianao Poblet (6-1). Els blaugranes, líders al Grup 1 de Preferent, han disputat dos partits de Lliga i ja porten 15 gols a favor i només un en contra. Nico Fuentes va obrir la victòria en una jugada a pilota aturada al minut 30. A la segona part van arribar els millors moments del joc blaugrana, propis de l’ADN Barça, amb futbol de toc i vertical, que practiquen tots els equips del futbol formatiu amateur. Narcís Costa (min 37) i Gavi (min 44) van situar el 3-0 al marcador abans que el Marianao Poblet fes el 3-1 en el llançament d’una falta. Xavier Planas (min 52), Aleix Garrido (min 55) i Iker Almena (min 60) van tancar el marcador. L’Infantil B visita la propera jornada el camp de l’Olesa.

ESPANYOL B – ALEVÍ A

Gran resultat en el derbi dels alevins (0-11)

L’Aleví A de Marc Serra ha posat la directa al Grup 1 de la Preferent Aleví, on suma quatre victòries amb un balanç de 39 gols a favor i cap en contra. Dissabte passat van guanyar el derbi a camp de l’Espanyol B per un contundent 0-11. És cert que l’Espanyol B està format per jugadors un any més petits, però la superioritat en el joc blaugrana va ser abismal. Raúl Alarcón (min 3), Solo Traoré (min 18) i Tomás Carbonell (min 20) van deixar el partit sentenciat ja als 20 minuts. Una altra vegada Raúl Alarcón, Pau Fernández, en dues ocasions, Gerard Hernández, Iker Bravo, Bilal Achhiba i una altra vegada Tomás Carbonell i Solo Traoré van rematar la victòria. L’Aleví A és líder de la seva categoria i la propera setmana tornarà a jugar fora al camp de l’Hospitalet A.

ESCOLA FUTBOL MATARÓ – ALEVÍ B

Tercera victòria per escalar posicions (0-4)

Bona i treballada victòria de l’Aleví B de Jordi Pérez al camp de l’Escola de Futbol Mataró. Els blaugranes van tirar del seu millor repertori per obrir el marcador al minut 21 gràcies a Elliot Cervellera. Bilal Achhiba (min 40), Iker Córdoba (min 42) i Joel Rocas (min 50) van arrodonir el 0-4 definitiu que situa l’Aleví B a la quarta posició de la Lliga darrere de l’Espanyol A, la Damm A i el Cornellà B. Els nois de Jordi Pérez juguen la propera jornada a casa precisament contra el Cornellà B.

ALEVÍ C – MARIANAO POBLET

Tots els gols arriben a la segona part (8-0)

L’Aleví C va aconseguir una amplia victòria dissabte passat davant del Marianao Poblet per 8 gols a 0. Un triomf que no va arribar, però, fins a la segona part. Els blaugranes van estar força espessos a la primera meitat, amb poca efectivitat, i no van obrir el marcador fins al primer minut de la segona part. Va ser Marc Guiu qui va marcar al minut 31 el primer dels seus quatre gols. Pol Montesinos, amb un hat-trick, i Jan Quiles (min 55), van tancar la golejada. L’Aleví C lidera la categoria empatat amb el Gimnàstic Manresa i el Sant Just i la propera jornada rep l’Igualada.

ALEVÍ D – EUROPA B

Els de Dani Horcas segueixen amb una línia ascendent (4-0)

L’Aleví D continua amb la seva dinàmica de bon futbol i aquesta jornada van aconseguir una treballada victòria davant de l’Europa B. Tot just encara no s’havien disputat els primers 2 minuts de partit i Agustín Gutiérrez ja havia fet el primer gol (min 1). Deu minuts després d’obrir el marcador, el mateix Agustín Gutiérrez, va fer el segon gol del partit. L’Aleví D va arrodonir el marcador durant la segona meitat amb el tercer gol d’Iván Rodríguez (min 49) i el quart de Santos Ortiz (min 52). L’Aleví D, que comparteix liderat amb l’Horta, l’Hospitalet C i el Sant Gabriel B, visita la propera jornada el camp del Castelldefels B.

BENJAMÍ A – CORNELLÀ B

Tercera victòria consecutiva a la Lliga (12-0)

El Benjamí A de Jordi Font va sumar la tercera victòria consecutiva a la Lliga en un partit que sempre va tenir dominat contra un Cornellà un any més petit que els blaugranes. Lamine Yamal, amb quatre gols, Pol Caramés i David Sáez, amb dos, i Xavi Castellanos, Marc Bernal, Joel Escaler i David Escoda van signar els gols de la victòria. El Benjamí A, que suma ja 27 gols a favor i cap en contra, juga el proper dimecres 12 d’octubre al camp del Vic Riuprimer el partit ajornat que tenia de la tercera jornada de Lliga. El proper cap de setmana disputarà la cinquena jornada de Lliga a camp del Mollet.

ESCOLA F. GAVÀ – BENJAMÍ B

Un gran partit de tot l’equip (1-8)

El Benjamí B d’Òscar Jorquera lidera el Grup 1 de la Preferent després de la seva contundent victòria dissabte passat a camp de l’Escola de Futbol Gavà (1-8). Iker del Moral i Lassana Diaby, en dues ocasions cadascú, Óscar Masqué, Gibert Jordana, Xavi Espart i Denis Cruz van anotar els gols de la quarta victòria de la temporada que consolida al Benjamí B a la primera posició amb dos punts d’avantatge sobre el Gimnàstic Manresa. Els nois d’Òscar Jorquera juguen la propera setmana a casa contra el Vila Olímpica.

BENJAMÍ C – MARIANAO POBLET

Una gran exhibició d’un equip que il·lusiona (12-0)

Si alguna cosa té aquest Benjamí C d’Albert Puig és que il·lusiona. Ahir va oferir un recital de bon futbol davant d’un Marianao Poblet al qual va guanyar per 12-0. Roger Casadevall, amb quatre gols, Samakou Nomoko (2), Arnau Marés (2), Madou Murcia, David Juan i Broulaye Chama van anotar onze dels 12 gols ja que el Marianao Poblet es va fer un en pròpia porteria. El Benjamí C lidera la categoria i el proper cap de setmana juga a casa contra la Barcelonista Terlenka.

ESPLUGUENC A – BENJAMÍ D

Segona victòria consecutiva i liderat (1-5)

Bon partit dels nois d’Alexis Pintó contra un Espluguenc A que no va posar les coses fàcils. El partit estava empatat 1 a 1 al minut 29 quan va aparèixer Alexis Gómez per fer l’1-2 i encarrilar la victòria. Nuhu Fofana, en dues ocasions, i Álex Cantarell van sentenciar la victòria. El Benjamí D lidera la categoria empatat a dues victòries amb quatre equips més i la propera jornada juga també a fora al difícil camp del Santa Eulàlia.

PREBENJAMÍ – SANTBOIÀ E

Gols i bon futbol dels més petits (10-0)

El Prebenjamí de Juanan Gil no va tenir problemes per desfer-se del Santboià E en un molt bon partit on va demostrar que és un equip que cal seguir pel seu bon joc tot i ser els seus jugadors els més petits de la categoria. Marc Garcia, amb un hat-trick, Ismael Ziani (2), Jordi Pesquer (2), Aisher Font, Michal Zuck i Pol Vila van anotar els gol d’una victòria que situa el Prebenjamí en el grup que encapçala la Lliga. Els nois de Juanan Gil jugaran la propera jornada al camp del Prat B.