Bon debut de l’Infantil B a LaLigaPromises

Bon debut de l’Infantil B a LaLigaPromises

L’equip de Sergi Milà empata amb el Vila-real (0-0) i goleja al Middlesbrough (8-0) en la primera jornada del torneig que es disputa al Puerto de la Cruz

L’Infantil B ha tancat com a líder del Grup C la primera jornada de LaLiga Promises. L’equip de Sergi Milà ha empatat amb el Vila-real (0-0) i ha golejat al Middlesbrough (8-0) en el seu debut al torneig que es disputa al Puerto de la Cruz (Tenerife). El Barça tancarà la primera fase demà a les 12.30 hores contra el Sevilla (Barça TV).

L’Infantil B ha debutat pel matí amb un empat sense gols contra el Vila-real (0-0), un dels grans aspirants al títol en aquest torneig que reuneix als millors jugadors de 12 anys d’Europa. L’equip de Sergi Milà ha estat superior, ha controlat més la pilota, al més pur ADN Barça, però només li ha faltat el gol. El davanter Xavi Planas ha disposat d’un parell d’ocasions molts clares però no ha pogut desfer l’empat.

L’equip ha trobat el camí del gol per la tarda on s’ha desfet del Middlesbrough anglès sense complicacions per un contundent 8-0 amb un hat trick de Toni Caravaca i cinc gols més de Xavi Planas, Gerard, Juan Larios, Aleix i Gavi. A la resta de partits del grup, el Sevilla ha guanyat per 3-0 al Middlesbrough i ha empatat contra el Vila-real (1-1). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut